въздействието на човек

Off до хоризонта, ние забелязан, което изглежда да бъде една далечна линия на бели структури. Пилотът,, с мощен 260 конски сили чесната към тях. В минути, можете да видите, че това е ред на вятърни мелници, което приличаше на миниатюрна версия на вятърния парк Altamont.

По-голямата част от хората, които сами природозащитници и любители на птиците наричат ​​не купуват печата. Ето защо цената вероятно ще бъде увеличен през следващата година до $ 25.

Биолог заловен и заговор на Канада гъска в северната част на Канада. На следващата година, същото време, същото място, от милиони Канада гъски върху flyway, същото биолог заловен и отново заговор същото гъска.

В Алеутските острови на Аляска, полети на Бранд бяха проследени и наблюдавани опитва да излети и да летят на юг над Тихия океан, но мистериозно се обърна и се върна до острова, където те започнаха. Това отново настъпило на следващия ден. На третия опит, на Бранд свали и се спря за два дни без спиране на хиляди километри, за да Баха Калифорния. Защо? Като работим времето и фронтове, Бранд са измислили те могат да се пести енергия.

Бедата на печата на патица

A патица, че е заговор в Арканзас се намира в Москва. Точно така, на Москва в Русия, а не този, в Айдахо.

Самолетът кръжеше малкото езерце, и Azure посочи към акра бяло. 'Същото е и с белите пеликаните там долу', каза той. 'Те може да се озове в Калифорния през тази година.'

Приказки от дихателните пътища

'Wind е жизнеспособен начин за производство на енергия от тук', каза Azure. 'Той идва. Защото от проучванията в Altamont (в района на залива на изток от Ливърмор по Interstate 580), ние се надяваме да можем да сведат до минимум загубите на птици.' В Altamont, там са добре документирани периоди от катастрофални убива, все още учен са се разбрали, че големите, бавно движещи се остриета могат да намалят убива, за да само за два смъртни случая на птици годишно. Не е перфектен, със сигурност, но е добър ход напред.

Северна Дакота, Саскачеван, Алберта и други отдалечени райони на север може да изглежда така, сякаш те са на друга планета от Калифорния, но те са свързани с прелетни водоплаващи птици и други птици. Полетът тази седмица в Cessna 185 с Услугата рибата и дивеча условие въздушна оглед на 7,500 квадратни мили на влажните зони и зони за размножаване и показа как това местообитание може да повлияе на птичите популации в Калифорния и други отдалечени райони.

Когато кацнахме, погледнах нагоре от пистата и видя заплодени чифт Тийл лети над главата, на юг. Кой знае, където те биха могли да бъдат начело? Целта им дори може да бъде убежище на дивата природа в Южен Сан Франциско Бей.

В една малка близкото езеро, наречено 'дупка' в страната прерия на Северна Дакота, в семейство на Тийл, прелетна патица, гребе наоколо. Патетата ставаха все по плуване урок. А няколко стотин ярда, подобна сцена се случва, този път с зеленоглави патици.

15 може да се извърви дълъг път, за да се запази редки местообитания на птици

Милиони птици гнездят, където те могат да намерят идеалното матрицата на влажните зони и необезпокоявани пасища, а именно в тази огромна прерия страна дупка. След това през есента като лед отнема над пейзажа, патици летят на юг до Калифорния и други места за зимата.

Моят съвет към вас: Иди си купите печата. Ако само 10 процента от наблюдатели на птици ще купи печата патица, то ще генерира $ 75 милиона за закупуване на хиляди дка за влажните зони на местообитанията, които ще бъдат защитени завинаги където патици и други птици, могат да започнат нови семейства.

В миналото, когато съм летял над Централна долина в Калифорния, тя може да бъде невъзможно да се намери дори един парцел на плоска земя, която не е включен. Тук, в Северна Дакота, Програмата за опазване на резерват плаща фермери да напуснат земите в девствено състояние като домове за птици и диви животни.

жените Canada Goose Dawson Parka военноморски флот цена

Ако обичате птици, включително всички водни птици, както и дивите животни, да научите бързо, че най-важното нещо, което може да направите, е да защитава местообитанията, където те могат да виреят. Урокът на миналия век показва, единственият сигурен начин за защита на местообитанията е за закупуване на земята. На свой ред, най-добрият начин да направите това е да си купя един печат патица за $ 15 в пощата (включително онлайн) или някои търговски обекти. които се радват на Птиците, но само 2 милиона купуват печата патица ', заяви в централата на рибата и дивеча услугата.' Патица печати купуват национални убежища на дивата природа. топ 140-важните области на птици, 25 на сто от тях са национални убежища на дивата природа. '

със захващане на миниатюрни жените Canada Goose Dawson Parka военноморски флот цена GPS предаватели на краката на птиците, учените са документирани много невероятни истории за далечни миграции и поведение. Те също така потвърдиха, че ключът към мигриращите популации птици се състои в осигуряване на местообитания по техните миграционен маршрут.

долу ни наляво, хиляди бели пеликани се стекоха в залив и по протежение на полуостров на малко езеро. Пилотът наклони самолета на ляво и след това се спусна надолу и захранва над главата за по-отблизо. Невероятно, имаше хиляди пеликани.

В малък остров край Япония, Късоопашат Албатрос, един от най-застрашават видове птици в света, развъждат и след това са били проследени летящи до зона на Тихия океан между руски и Аляска, за да се хранят. Тази област има голямо надигане където калмари маса в орди. Сега се получи това: По-старите, опитен албатрос лети право към мястото, защото си спомнят за него. Младият албатрос излитане от Япония, и след това не изглежда да се знае къде отиват; те се скитат по протежение на тихоокеанското крайбрежие, докато те намерят своите колеги и да се присъедини в празника.

Някои от най-големите полетите в историята са били проследени от GPS проучвания в последните няколко години:

В този процес, те са установили, че стойността на федералното патица печата. е задължително Това $ 15 печат на разположение в пощенските станции за ловци на водолюбиви птици, все още около 96 процента от хората, които казват, че са любители на птиците не го купуват.

'Половината от всички американски видове птици са в упадък', каза Throckmorton. 'Това е пряко отнасящи се до загуба на места за птици, за да живеят. Печатът на патица е най-добрият начин за трайно защитават тези места. Тя е от полза не само патици. Тя също е от полза Дъждосвирцоподобни, блатни птици, пойни птици, грабливи птици и стотици видове диви животни. '

'Teal и зеленоглави патици, родени през юни в дупките на Северна Дакота може да приключи до зимуващи във влажните зони на залива на Сан Франциско, както и на Сакраменто и Сан Хоакин долини', каза биологът от.

Solberg кръжеше над обширен участък от недокоснати прерия.

'Виж това', каза той. 'Земята никога не е бил включен нагоре.' Чрез 'се ​​появи,' той означаваше орат и отглеждани във ферми. Девствена родните пасища осигуряват храна и капак за дивата природа.

Up в равнината, ние сканира целия прерия, че като че ли да се простират до безкрайност. Много от басейните са малки, с местообитание за една двойка гнездящи патици. Но колективно тези хиляди малки езерца добавят до някои от най-богатите местообитание на водолюбиви птици в света. С гнездене успех на местните зеленоглави патици надолу 20% в Централна долина тази година в Калифорния заради сухата пролет, успех на северния прерията и Тихия Flyway е станал по-важно от всякога.