През 2010 г. колекцията Hybridge направи своя дебют като помощник на леки якета тегло. Леки якета тегло са идеални за планински преходи и ви държат уютна през лагерния огън в студени райони, които не са особено много студено. В по-студените райони, като високи планини надморска височина, а якето или планински яке би било по-подходящо, и на Hybridge става най-добрият средата слой яке добавяне на по-малко от половин паунд на тегло.

жените Canada Goose Dawson Parka черен Bulgaria

Това не е яке, за да се изкачи на високо обсег на планина, изкачи Еверест или да те стопли в планината кабина. Канада гъска предлага широка гама от други колекции за планинари и арктически ентусиасти. The Hybridge е специално проектиран за зимни спортове (може би не Аляска dogsledding).

Всичко зависи къде смятате да нося якето. По мое мнение, версията Lite работи по-скоро като студено време яке и не като зимно яке. Или поне това е средна точка между двата стила. Предполагам, че просто трябва да го пробвате преди да вземе решение, което е най-добре за вас.

висше технологии, по-голяма мобилност, Advanced Modern DesignCanada гъска е добре известен със своите екстремни температурни шуби и якета. От началото на новия век, те са отишли ​​една стъпка отвъд, като не само проектирането на най-доброто от най-добрите зимни якета, но като се превърне в модна тенденция марка, когато ноември идва зад ъгъла.

Канада гъска Arctic Collection Преглед Extreme Winter защита

Преглед на различните стилове Канада гъска предлага в своята Arctic Collection. Най-добрият анорака да работят върху Арктика, студени градските места шуби милиция стил, пилот зимни якета, accesoriesStylish Canada Goose шуби и якета за Изключително студени Градове

Hybridge срещу колекция Hybridge LiteThe Hybridge е стандартната топлинна жените Canada Goose Dawson Parka черен Bulgaria картографиране яке. Hybridge колекция Lite е по-тънък и по-лек вариант на якето и суичър, което се изразява в по-гъвкава и удобна риза, но това означава по-малко топлина.

Това са най-добрите Канада гъска шуби за изключително студени градове и други градски райони. Стилен, тънък снабден и устойчиви на силни температури. Banff Парка, Citadel Парка, Онтарио Парка и more7 Съвети към днешна дата колумбийските Жените

Off разбира се, якето е също перфектен просто да се носят наоколо, толкова дълго, колкото е между минус 1 температури градуса.

Това са всички културни базирани съвети, които можете да намерите никъде другаде да дата колумбийските жени. От това как да танцуват с тях, напитки и дори това, което е най-важно при среща на семейството.

Канада гъска HyBridge Jacket Преглед завършен продукт

В каква температура трябва да ви нося Hybridge Jacket? Якето Hybridge е предназначена да се носи в зони с температури от 5 до 5degrees. По принцип всяко място с под една цифра под нулата е ОК за Hybridge.