успешен опит на феновете на гигантски Канада гъска (видовете, най-често се установяват в Уисконсин целогодишно), за да отблъсне на лов календарни обърнаха пушки на мигриращите гъски, когато те са далеч по-активни през Уисконсин, отколкото техните местни братя.

Има ли повече гъски в Уисконсин, отколкото Няма да бъдат използвани

стигна до удар с непропорционално голямо количество от лов натиска върху локално разплод гъски, които прекарват цялото на ловния сезон в състояние, казва Temple.

жените Canada Goose Expedition Parka графит Bulgaria

Гъските, които живеят и порода в Уисконсин целогодишно жените Canada Goose Expedition Parka графит Bulgaria процъфтява до 148 293, а 27 процента скочи над 2008 г., според Министерството на природните ресурси.

Гъски в Уисконсин са разделени в две групи от населението начело в различни посоки. Стадата на гъски, които се размножават в Канада и мигрират през Уисконсин не стават по-големи. В действителност, техните номера са стопили леко през последните години.

Броят на Канада гъски в Уисконсин е много във възход, повишаване експоненциално от стандартизирани брои птици са започнали през 1966 г., според Temple Стан, професор по дивите животни екология в UW Медисън.

Местните гъските са отскачали забележително от исторически ниските числа, които се проведоха в част от ранна есен гъска ловен сезон.

Тя гъските, които живеят и да се размножават в Уисконсин целогодишно, че процъфтява до 148 293, а 27% да скочи над 2008 г., според Министерството на природните ресурси.

Изобилие от храна е работил за местните гъски, също. Modern не до земеделие оставя отпадъци зърно над земята през зимата, и през по-леки месеци гъски са привлечени от някои от същите места, хората се радват.