номера северна потапница са над четири милиона за първи път от номера 2000 разплод северна потапница, обаче, остават 18% под дългосрочния среден и продължава да бъде повод за загриженост.

Други забележителни увеличава от 2008 г. включват canvasbacks, жените Canada Goose Expedition Parka дух Bulgaria до 35 на сто; клопач, до 25 на сто, и шилоопашата патица, до 23 процента от времето. Pintail номера се увеличили за първи път от 2006 г. насам, но остават 20 процента под дългосрочните средни. и голяма част от Prairie Канада подобрена голяма част от ядрото пустинарка района на отглеждане ', каза Humburg.' силни условия на влажната зона вероятно ще доведе до увеличаване на пустинарка производство и много необходима назначаване в полет на есен. '

Общо брои езерце за Съединените щати и Канада, взети заедно, показват 6.4 милиона езера, увеличение с 45 на сто от цената на миналата година, както и 31 процента над дългосрочните средни.

сезон патица цялостната отново ще бъде либерална, 60 дни патица ловен сезон с лимит ежедневно чанта с шест патица.

дневния лимит на чанта за Канада гъски е две. Леки гъски, включително снегове, блус, и Рос ', имат дневен лимит чанта на 10, и бели белочела гъски и Брант имат дневен лимит чанта на една.

зеленоглавите населението се увеличава 10 на сто по-горе миналата година. Около 8,5 милиона зеленоглави патици са били на традиционно изследваните области тази пролет, в сравнение с миналата година цената на 7.7 ​​милиона птици и сега са 13 процента над дългосрочните средни.

Други видове над дългосрочните средни стойности бяха сива патица, зелен крилат Тийл, синьо крилат Тийл, Клопач и червенокосите. Очаквано американски фиш изобилие е сходна с 2008 г. Въпреки че canvasbacks е нараснал значително от 2008 г. те не се различават значително в брой от дългосрочен план.

водолюбивите птици ловните сезони са настроени да отвори 17 октомври в Северна и Южна зони както Охайо. Ловците на 15-годишна възраст и по-младите ще имат специална щата сезон 03 Октомври и 4.

сезон гъска за останалата част от Северна зона е 17 октомври до 29 ноември, с втори сегмент, който започва да тече от 19 декември през януари 17. В Южна зона, гъши сезон е 17 октомври през 08 Ноември последван от втори сегмент, който се отваря 12 декември и ще продължи до 31 януари

Дък номера покачване

Ловците ще забележат, че canvasback популации са се възстановили достатъчно добре, за да се даде възможност за ограничена възможност реколта тази година. По същия начин, северна потапница популации са се подобрили от 2008 г. и срокът на торба с две важи за целия сезон, за разлика от регламентите на място миналата година.

Охайо ловци ще видите малко по-дълъг от гъши сезон тази година, че по същество придава допълнително уикенд за всяка зона.

'Увеличението на отглеждане зеленоглави население към номера над тяхната дългосрочна средна може много добре да бъде добра новина за ловци', каза главен биолог DU на Дейл Humburg. 'Въпреки, че ние също така знаем, че миграцията на времето и местните условия също ще бъдат важни в ловни перспективи тази есен.'

От 1990 г. проучвания са проведени в източната част на Северна Америка. Добър местообитание е намерено през района на източната проучване. оценките на населението за 10-те вида най-изобилните анкетираните са сходни с миналата година и до средните стойности от 1990 г. 2008.

В други новини, 27-ата Охайо Waterfowlers фестивал в Магий Marsh членка Wildlife Районът е определен за 22 авг 23, по-ранна дата от предходни години. Подробности ще се появяват в това пространство във вторник.

Нещата просто са пиленце това лято, когато става въпрос за успех водоплаващи птици за разплод. Fish Wildlife Service в своята предварителна проучване на средата континент отглеждане на патици и местообитания обща прогнозна патица населението на 42 милиона животновъди в изследваните области, увеличение с 13% през миналата година цената на 37,3 милиона птици и 25 на сто над дългосрочната средна стойност за 1955 г. 2008. и канадски размножаване тази пролет ', заяви Дон Young, Патици изпълнителен вицепрезидент Unlimited е.' История многократно е показал, че когато водата се връща към патици размножаване реагират със силен развъждане усилия. '

жените Canada Goose Expedition Parka дух Bulgaria

Сега, Охайо падне патица и ловни гъска правила, одобрени от Wildlife съвет в Охайо миналата седмица:

В езерото Ери Канада гъска зона, сезонът е 17 октомври до 29 ноември, последван от втори сегмент, който се отваря 07 декември и ще продължи до 3 януари

сезон патица в Северна зона е 17 октомври до 6 декември, следван от края на частта, която се отваря 26-ти декември през януари 3. В Южна зона, патица сезон е отворен 17 Октомври през 01 Ноември, последвано от края на частта, която се отваря 12 декември и ще продължи до 24ти януари.

дневния лимит чантата е шест цяло, което не може да включва повече от четири зеленоглави патици, само един от които могат да бъдат кокошка; три дървени патици, една черна патица, две червенокоси, две северна потапница, един canvasback, един Pintail, и едно шарено патица.