2012 юли

На 20 юни среща 2012 г. УС на Минеаполис Парк и отдих (MPRB) прие спешна резолюция, насочена към предотвратяване на разпространението на водните инвазивни видове (AIS) да влизат в Минеаполис езера.

60 ден, 3 зона водоплаващи сезон ще отвори 22 септември

Howling за Wolves понеделник издаде съобщение за пресата обвини СНП на хранене на групи по интереси, които го идентифицират като фермери, ловци и трапери.

действия включват Контролираните лодка Launch часа и повишена Инспекции

новини освобождаването на групата е по-долу в пълен размер, така че можете да я прочетете за себе си. Но няколко неща, трябва да се посочи. От понеделник до четвъртък, благодарение на новата инвазивна политика видове, които изглежда, че е на първо място в Минесота, за да се намали часа публичния достъп до обществена организация вода.

Групата е издала заявка за данни, да действат кабинети пита за всички комуникации между Министерството на природните ресурси и депутати и други, включително Асоциацията на ловците Минесота Deer.

тестването на чувствителни ДНК се използва в цялата страна, за да се тества за наличието на инвазивни шаран може да даде неверни положителни резултати, правителството учени са открили.

Howling за Wolves изпрати тази снимка на медии в четвъртък сутринта.

Minneapolis Park и отдих съвет Актове за предотвратяване Aquatic инвазивните видове от навлизане City езера

Някои наблюдатели смятат, неотдавнашната среща на Flyway Съвета на Мисисипи ще доведе до решение за увеличаване на лимита на времето до три пъти дневно ограничение на чанта. В момента, горницата на чантата е шест птици, покрити с ограничението за притежание на два пъти, че.

Миналата година, на СНП раздели държавата на две ловни зони с различни дати на сезона, като част от усилията си да осигури допълнителна възможност за лов, както птиците мигрират от север на юг. Добавянето на трета зона задълбочава този подход.

долу е оригиналната 21 Юни обявяването от Борда на Минеаполис Парк и отдих:

водолюбиви ловци в южната част на Минесота ще имат допълнителни възможности края ловния сезон под ново три зони, съобщи днес 60дни сезон от Министерството Минесота на природните ресурси (СНП).

в нашия нашия flyway имаше много различни мнения, но никой не мислеше, че трябва да останат същите, каза Cordts.

Все пак, Cordts каза, там единодушна подкрепа за някаква увеличение между федералните и държавни служители на съвета.

Този уикенд колона изследва този въпрос по-нататък.

А група за разлика от лова на вълци е храпов усилията в Минесота, където първият успя лов на вълци и капани сезон в историята е насрочено за тази есен.

жените Canada Goose Expedition Parka кафяв евтин

резултати са в и номерата преместени в добра посока, заяви Денис Саймън, DNR главен раздел дивата природа. ловец номера и успех са се повишили, което води до повишаване на реколтата от жените Canada Goose Expedition Parka кафяв евтин 2010 г. рибата и дивеча услугата също така показа, че Минесота класира на първо място в страната в Канада гъска реколта и на второ място в броя на активните ловци на водолюбиви птици.

голяма вероятност това е фалшиво положителен, което създава несигурност за предишни резултати, бележката, датирани 10 юли държави. Тя добавя по-късно: не се минимизира Edna тестване, като важен инструмент за откриване на азиатски шаран, но тя не подчертават необходимостта да се определи източника на неверни положителни резултати и да се преразгледа и измени вземане на проби и аналитични процедури. възможност на неверни положителни резултати на теста е заключил, че инвазивната шаран ДНК присъства във вода, когато в действителност тя нали е важно, тъй като учените се опитват да летва за определяне на люковете срещу които не са местни риби инвазия. Инженерния корпус на армията, тъй като те се опитват да проследят разпространението на сребро (прословутия скачаше рибата), толстолоб и черен шаран в Минесота, Уисконсин, Айова и на други места. Докато учените отдавна твърдят, че нищо хубаво намирането на жива риба, положителните резултати от изпитвания Edna предполагат, рибата може да присъстват в даден орган на вода, но може би в номера твърде малки, за да се изравнят чрез мрежа, но може би не толкова малки, че да не стане население разплод. И все пак, положителен резултат от теста като цяло е довело учените до заключението, че рибата не съществува в тази вода.

UPDATE: Виещите за Wolves четвъртък сутринта излиза през следващата билборд картинката:

Продължи Четене този Влизане

Но това гласуване не се е случило, каза Стив Cordts, мениджър водоплаващи птици за Министерството на природните ресурси Минесота.

И hasn е решено със сигурност.

Минесота ловци с торбички повече патици и Канада гъски през 2011 г., отколкото през 2010 г. и повече ловци на водолюбиви птици излязоха на полето, твърде, обръщане на тенденцията на спад, според Департамента Минесота на природните ресурси (СНП).

граници притежание за патици в Минесота, Уисконсин и други Мисисипи Fly начин членки вероятно ще се увеличат, но не до следващата година по-рано.

технически екип с участието на държавни и федерални учени взе вода от езеро метро близнак Градове, че е много малко вероятно да съдържа инвазивна шаран и тествани 40 проби в две лаборатории. Една от лабораториите намери наличието на инвазивни шаран (обикновено се нарича азиатски шаран) ДНК в една от пробите, според бележка юли получена от Pioneer Press.