жените Canada Goose Freestyle жилетка военноморски флот Bg

дива гнездова популация тази година се оценява на 293 000, 30 на сто над миналогодишната оценка на 225,000 разплод зеленоглави патици, 14% над скорошното 10 години средната стойност и 30% над дългосрочните средни.

проучване водоплаващи

Тази година гъска населението на Канада се оценява на 250 000, което значително е по-малко от миналата година цената на 416 000. Броят на разплод Канада гъски в държавата се оценява чрез изследване на хеликоптер на гнездене Канада гъски през април. Проучването, което включва повечето от държавата, с изключение на побратимени градове столичен район, брои Канада гъски върху произволно избрани парцели, разположени в прерията, преход и залесени райони.

Обединените популациите на други патици, като дървени патици, пръстен гърло патици, gadwalls, клопач, canvasbacks и червенокосите е 246 000, Това е 82% по-висока в сравнение с миналата година и 39 процента над дългосрочните средни.

Развъждане на патици подобряват

Синият крилат Тийл населението е 144 000 в сравнение с 109 000 през 2012 г., но остава 33% под дългосрочната средна стойност от 216 хиляди.

на СНП е е проведено всяка година от 1968 г. насам, за да осигури годишен индекс на размножителния патица изобилие. Проучването обхваща 40 процента от състоянието, който включва много от най-добрите оставащото патица отглеждане местообитание в Минесота. Биолог DNR водоплаващи птици и пилотен брои всички водоплаващи птици и влажни зони по установени маршрути проучването от летящи ниско ниво въздушни проучвания от самолет с неподвижно крило. Проучването се извършва във времето, за да започне в началото на май, за да съвпадне с връх гнездене дейност на зеленоглави патици. В U. S. рибата и дивеча услугата предоставя наземни екипи, които също се броят водолюбивите птици по протежение на някои от същите маршрути проучването. След това тези данни се използва за коригиране на птици, които не се виждат от въздушното екипажа.

'Макар че не би трябвало да повлияе на населението в бъдеще, по-малко млади гъски в началото на есента, обикновено прави лов гъска по-трудно за ловци,' заяви Пол Telander, DNR главен раздел дивата природа. 'В крайна сметка нашата гъска населението на Канада остава по-висока, отколкото бихме искали тя да бъде и ние ще продължим да се разширят възможностите за лов тази есен.'

Въпреки че тази година цената е била по-ниска от последните години, голяма част от тази промяна може да бъде резултат от пролетните метеорологични условия, които могат да имат влияние разпределение гъска и изобилие в държавата. Ниски температури и снеговалеж април комбинирани с края на лед от намалените гнездене успех и усилия, намаляване на броя на гъсета. През последните 10 години, средна на гъши населението Канада варира от 275 000 до 350 000.

'Също така, в една нормална година, патици започват пристига обратно в Минесота през април или началото на май, за да започне гнездовия сезон', каза жените Canada Goose Freestyle жилетка военноморски флот Bg Cordts. 'Но с рекорд късно лед навън и значителна снежна покривка присъства в някои райони до началото на май, на пролетната миграция и гнездене сезон се забави, така че трябваше да се забави проучването около две седмици.'

Въпреки спиращ зимни условия, които включват запис късно лед в 2013 г., отглеждане на патици популации Минесота подобрени от миналата година, в зависимост от резултатите на годишната Министерството на природните ресурси '(DNR), изследванията пролетта на водолюбиви птици.

оценява населението на щата развъждане патица е 683 000 в сравнение с миналата година цената на 469 000. Тази година цената е 10 на сто над дългосрочната средна стойност от 620,000 разплод патици.

Приблизителният брой на влажните зони (Видове II V) е 258 000, до 13% от миналата година, и 2 на сто над дългосрочните средни. 'Въпреки, че влажните номера са средните, условия се промениха от изключително суха, преди 1 май до доста мокро до края на май в по-голямата част от държавата', каза Стив Cordts, специалист DNR водоплаващи птици.