и запис на броя на HIP на тяхната печатна лиценз. Тези, които са се регистрирали, за да ловува гъска сезон пролет светлина в Северна Дакота, не е нужно да се регистрирате с HIP отново, както това се изисква във всяка държава само веднъж годишно.

В началото на ловния сезон е предназначен за намаляване на местните гъши номера Канада. Въпреки либерализирани разпоредби за последните няколко години, с по-дълги сезони, големи граници чанта и разширени часа на снимане, на щатско населението остава висок, с номера и горните цели населението.

Ловците, които не удостоверяват HIP когато купуват лиценз за Северна Дакота, може да го добавите по-късно в играта и сайта риба в

жените Canada Goose Freestyle жилетка светлина сив цена българия

Рано Канада гъска Сезон Обявен

Сезонът ще открие 15 август и ще продължи до 15 септември, с изключение на река зона Мисури, където сезонът завършва 7. септември началото на Канада гъска сезон има лимит от 15 дневно и 45 във владение.

Федерален патица печат за ловци възраст 16 и повече години, и сертифициране Harvest Информация програма, и двете са необходимата начало 01 Сеп

области водолюбивите почивка, затворени за лов по време на редовния сезон, са отворени по време на началото на сезона. Най земя в тези места за почивка, е частен, така че ловци могат да се нуждаят от разрешение за лов.

Граници и снимачни часа за началото на сезона, са различни от редовния сезон. Стрелба часа по време на началото на сезона са един половин час преди изгрев до залез слънце дневно.

Жителите нуждаят $ 5 ранното свидетелство за жените Canada Goose Freestyle жилетка светлина сив цена българия гъши Канада и обща игра и местообитание лиценз. Също така, жителите на възраст 16 и повече години се нуждаят от малък лиценз игра. Нерезиденти се нуждаят само лиценз от $ 50 за ранно Канада гъска, и свидетелството е валидно щата, без да броим срещу лиценза редовен сезон на 14 дни.