северна потапница (bluebills): The СНП може да се стреми да намали дневната чантата на по-малка и планинска потапница 4-3 или евентуално две, каза Стив Кордт, специалист DNR водоплаващи птици. континентален население северна потапница падна около 20 на сто, до около 4,2 милиона от около 5,2 милиона, през изминалата година, според федералната доклада. Това 17 процента под дългосрочната средна стойност на птици. Cordts казва никой сигурен защо bluebill популации варират, тъй като те имат най-общо, показваща постоянен спад през последните няколко десетилетия. Риба и Wildlife Service 2013 доклада за тенденциите в Дък гнездови популации. Предварителната оценка на общите популации патица от областта на традиционната анкета (северно централната САЩ, Южна централна и северна Канада и Аляска) е 45.6 милиона птици. Тази оценка представлява намаление на 6% от миналата година цената на 48.6 милиона птици, но все още е 33 процента над дългосрочните средни. общата оценка на патица изключва траурна потапница, eiders, дълга опашка патици, mergansers и каролинка.

Blue крилат Тийл оценка за изобилието е 7,7 милиона евро. Въпреки, че това е 16% под прогнозата жените Canada Goose Freestyle жилетка син топаз реплика на 9,2 милиона 2012 г., населението на синьото крило е 60 процента над дългосрочните средни. По същия начин, зелен крилат Тийл прогнозата на 3,1 милиона е с 12 процента по-долу миналата година, но все още 51 процента над дългосрочното си средно.

Canvasback: The СНП може да се търси две птица дневен лимит на cavasback патици, което представлява увеличение от момента една птица. Популацията на развъждане на консерви се очаква да бъде най-787000 в Северна Америка, което представлява увеличение в 4 на сто през миналата година. и 37 процента над дългосрочните средни

В района на източния проучване източната Онтарио, Квебек, морските провинции и Мейн очакваните дива изобилие е 500,000 птици. черен Оценката на патица е 622 000. условията на местообитанията в цяла повечето от района на Източна проучване като цяло са добри, с изключение на Мейн и южните Maritimes, които бяха оценени само като справедлива. Услугата работи в партньорство с държавни биолози от четирите миграционен маршрут Атлантика Мисисипи, Централна и Тихоокеанския да създадат регулаторни рамки за лов водоплаващи сезон дължини, дати и срокове чанта.

жените Canada Goose Freestyle жилетка син топаз реплика

Други промени, които се очаква да бъдат разгледани по време на предстоящата среща на Flyway Съвета на Мисисипи, включват следното:

Тройните дневния лимит ще се прилага и за редовен Канада гъска сезон, по време на която три птици може да се снима всеки ден.

Въпреки забавено пролет през по-голямата от областта на традиционната анкета, условията на местообитанията по време на изследването 2013 бяха обикновено се подобрили или подобен на миналата година се дължи на по-горе средна валежи. Повечето от канадски части на зоната на традиционната анкета бяха оценени като добри до отлични, за разлика от 2012, където са съществували по-сухи условия в Северна Алберта и Саскачеван. прериите получи рекорден снеговалеж през април, условията на местообитанията все още бяха оценени справедливи само за бедни, подобно на миналата година. общата оценка на езерце (прерия Канада и северната централна САЩ комбиниран) е 6,9 милиона, 24% по-висок от прогнозата от 5,5 милиона езера и 35 процента над дългосрочните средни 2012.

The шилоопашата патица прогнозата на 3,3 милиона е подобно на прогнозата на 3,5 милиона 2012 г. и 17 процента под дългосрочните средни.

Минесота патешки ловци-вероятно ще бъде в състояние да имат 18 патици в неговото или нейното притежание тази есен. Риба и Wildlife Service е одобрен и на Министерството на природните ресурси Минесота е готова да приеме нова граница времето, което е три пъти дневно ограничение на чанта. В продължение на години, ограничението на времето е бил два пъти по-дневно чантата.

чанта притежание граници вероятните

граници притежание датират от повече от век и са били въведени, за да сложи край на лов пазар, на практика на убиване на десетки патици да продават на ресторанти половин континент разстояние. Мнозина в общността за управление на дивата природа в вярваме, че има малък риск от които днес. Продажба и закупуване на дивеч все още е незаконно, и стопански повдигнат животни са пълни търсенето на куршум безплатно патешко месо. Това на теория, така или иначе.

Комбинираният малка и планинска потапница прогнозата на 4,2 милиона са намалели 20% от миналата година и е 17% под дългосрочната средна стойност от 5 млн. Приблизителните canvasback на 787 000 е подобен на прогнозата за 2012 г. и 37 процента над дългосрочните средни.

Подробности за сезона Минесота се очаква да бъдат завършени през следващите седмици. Колебливо, агенцията е планирала 21 септември водоплаващи отварачка с дневен лимит чанта с шест патица, четири от които може да бъде зеленоглави патици. Това същите като миналата година.

Очаквано дива изобилие е 10.4 милиона птици, подобни на оценката на 10.6 милиона птици и 36 процента над дългосрочните средни 2012 година.

оценка за изобилието на американски фиш е 2,6 милиона, а 23 процента над разчета за 2012 г. и подобно на дългосрочните средни.