жените Canada Goose Hybridge Lite жилетка зрънце магазин

Койотс също да запази населението на Канада гъши пух, като ядете яйцата си, а понякога и като се надолу с гъши възрастен. Те също плячка на сърнета и групи жените Canada Goose Hybridge Lite жилетка зрънце магазин са известни да се вземат определени възрастен елен.

Хората, които живеят извън града може да ги застреля, по всяко време.

Coyote призовава увеличение

Койотс нападат предимно на дребни бозайници, като зайци и мишки, но малки домашни любимци също могат да бъдат взети и Рейнолдс каза да пази малки кучета и котки вътре.

Рейнолдс каза живота им в плен е на 15 години, докато в дивата природа, с други хищници, това е около осем години. Около 50 процента от койот смъртни случаи в градските райони идват от контакт с моторни превозни средства.

Рейнолдс каза: 'Ако видите един вик и се хвърли нещо, но не ги поведе.'

Салем полицията се наблюдава значително увеличение в разговори относно койоти, които се смятат за varmits, и Panezott каза, че полицията съобщават, ежедневни наблюдения на койоти заедно с елен във вътрешността на града.

В сряда, Джейсън Рейнолдс на почвата на Columbiana окръг и област опазване на водните ресурси проведе семинар в Waterworth Memorial Park на Nature Trail на койоти, като част от най-Салем паркове '' Wild в парк 'програмата.

Миналата седмица полицията е публикувал обявление за своята Facebook страница намеквайки за покачване в разговори за койоти да бъде забелязан в града и е предоставил информация от Министерството на Wildlife Охайо.

Рейнолдс каза около 42 на сто от койот диета се състои от къртици, мишки и дребни гризачи, 23% плодове, и в по-малка степен Whitetail сърнета, домашни котки и човешки доставят храна от боклук и храни за домашни любимци.

Последните наблюдения са били в района на Waterworth Memorial Park, Северна Ellsworth булевард в близост до осма улица, зона Bricker Farm и Южна Lincoln Avenue.

'Ние все още не сме прекалено загрижени за това,' добави той, като отбелязва, майка койоти ще имат само спадна техните котила, които могат да бъдат номер до 12, които се раждат около два месеца след чифтосване през януари и февруари.

Един койот може да варира повече от 25 мили, но една опаковка обикновено защитава площ около три квадратни мили. Едно проучване показа, че с койоти, хванати в капан на голф игрище земни свине и молове се увеличиха и когато оставя в околната среда са по-малко.

Рейнолдс каза, 'Coyotes правят точно както в градска зона, както е в селски район' и отбеляза, диетата си много бързо се адаптира към различни видове храни.

Той каза, хранилки за птици, които привличат гризачи с посадъчен материал от изпражнения също носят в койоти.

полиция не са получили и доклади на всеки, да се нарани и единственият път, офицер ще постави една надолу е, ако тя е болна.

строен, предимно сиво и подобни по вид на средни койоти кучета имат гъсти, черни връхчета опашки и са най-активни при изгрев и залез, но често се вижда по време на деня.

'Няма забранен сезон', каза той добавяне ви може да отнеме няколко койоти навън, но ако не се премахнат им източник на храна, те ще се върнат.

Рейнолдс каза: 'Ако започнат да се комбинират с хора, които ще започнем да ги виждаме през деня. те продължават да се връщат.' Той предложи като храни за домашни любимци и хранилки за птици в нощта.

Един гост попита дали те яли змии и Рейнолдс каза правеха понякога, ако се случи на тях и те обикновено спи там, където те могат да намерят почва, която се обръща към тях.

В продължителен окръг Кук, Ill., кабинет, докато имаше 2,000 до 3,000 куче атаки ежегодно с някои от които фатални, не е имало койот атаки. Капаните на окръга повече от 350 досадни койоти в годината.

Полиция 'досега не са ги преследва,' каза Panezott.