Hindman каза размерът на улова и годишния процент на оцеляване на Канада гъски се следи чрез ивици крак. Тези практики за мониторинг помагат DNR да се определи къде и кога гъски се прибират и да се определи средният процент на прибиране на реколтата, което каза Hindman е около 7%.

Hindman каза лов се счита за отличен по протежение на залива Чесапийк, защото през зимата, той рядко получава достатъчно студено, за залива, за да се замразява и повечето от залива остава отворен, което позволява патици да намерят храна по-лесно и да се спре за почивка. Въпреки това, ловците разчитат на студено време и сняг от север, за да 'остави птици надолу в залива Чесапийк,' каза той.

Ранната патица лов сегмент, който се проведе от 10 октомври до 17, съвпадна с пика на миграцията на каролинка в Мериленд, каза Hindman.

Най-добрите температури за лов са в диапазон от 30 до 40 градуса, каза Hindman. Той каза, че когато температурите потапяне под 20 градуса, 'птици не се движат много, тъй като те се опитват да се пести енергия.'

Hindman каза броя на разплод патици, които пътуват през Атлантическия Flyway, от май 2015 г., е 50 млн.

EASTON Fall е далеч от тихо време на източния бряг, а с втората от трите водолюбиви ловни сегменти ще започнат в средата на ноември, много източния бряг ловци се готвят за сезона 2015 16.

През декември и януари, Hindman каза ловци ще видят повече рекламни кампании патици, които се хранят в плитки води, включително зеленоглави патици и черни патици. Те също така могат да видите повече потапници, като scaups и mergansers, които са студени атмосферни патици, каза той.

жените Canada Goose Hybridge Lite жилетка топаз цена

Той каза, че много прелетни птици изчакат до студено време преобладава да пътуват, което на източния бряг, обикновено се провежда в края на ноември и декември. По това време, Hindman каза, патешки ловци могат да започнат като видя повече потапници, които емисия от гмуркане няколко фута под повърхността на водата, като например синьо таксувани патици, canvasbacks и Златооки.

'Хората идват от всички краища на света, за да източния бряг на Мериленд за лов Канада гъски,' каза Hindman.

Ducks обикновено се считат за първите прелетни птици, обект на лов по време на сегмента на октомври, са зелени крила в синьо-зелено, pintails, gadwalls и зеленоглави патици, каза той.

Източния бряг ловци се готвят за водоплаващи птици сезон

Hindman каза наблюдение е направено заключението, че има 161,300 размножаващи се двойки на Канада гъски през този сезон, в сравнение с 185 000 през 2014 година.

Hindman каза видовете птици, които мигрират на юг през Атлантическия Flyway и времената те мигрират са силно зависими от времето.

Hindman каза миграционния Atlantic Flyway населението на Канада гъски са 'гръбнакът на лов водоплаващи птици' на източния бряг.

'условия са били добри и населението се увеличава', каза Hindman.

През ноември Hindman каза ловци могат да виждат повече мигриращи зеленоглави патици и могат да започнат да виждат черни патици, румени патици и buffleheads.

'Докато това не е над 10 на сто', каза Hindman. 'Това е сигурно. Това е устойчиво.'

През 2014 15 ловния сезон, имаше 114,000 Канада гъски, добито в Мериленд и 666 хиляди, събрани по крайбрежието на Атлантическия Flyway. По време на същия този момент е имало 95,800 патици, добито в Мериленд и 1,5 милиона събрани по крайбрежието на Атлантическия Flyway, каза Hindman.

Канада лов гъска ще възобнови събота, 21 ное, и преминава през петък, 27 ноември; тя ще се отвори отново за краен сегмент вторник, 15 декември, и тичам до събота, 30 януари, 2016 г. Няма да има лимит чанта с две птици от Канада гъски през 2015 16 ловния сезон.

'меко време не е това, което waterfowlers ни като,' каза Hindman. 'Снежна покривка се произвеждат едни от най-добрите лова навсякъде.'

Той каза, Канада гъски пристигат на източния бряг в края на септември и ще има наплив на гъски по всяко време има северозападно вятър да прокара повече птици надолу към залива Чесапийк, с пик тяхната миграция се провежда началото до средата на декември.

Вече има един ранен Канада гъска лов сегмент, от 01 септември до 15, проектиран за управление на голяма част от населението на жилищни Канада гъски, които живеят на източния бряг целогодишно, каза Hindman.

обаче Hindman каза топли, меки зими означават водоплаващи птици не трябва да пътуват, доколкото или се хранят с много високи енергийни храни по време на пътуване. Студено време подчертава водолюбивите птици по време на пътуване, и те да станат по-активни в търсенето на храна.

Hindman каза много ловци предпочитат лов на гъски за патици, защото 'лов патица отнема повече усилия.' Той каза, лов патица обикновено се извършва с лодка, докато лов гъска може да се осъществи от поле или брега сляп. лов гъска също е по-последователен и надежден, и има повече от една възможност да видите и гъски реколтата, каза той.

Въпреки това, поради по-студена изворна по Унгава полуостров в северната част на Квебек, където 20 на сто от миграционния Канада гъски порода, производствен Гослинг е под средното, каза Hindman. Той каза, че заради студената пролет, размножаващи се двойки са били 'не могат да завършат гнездене' и гъски или предвидени по-малко яйца или тръгна от гнездата.

Лари Hindman, лидер на водолюбивите проект жените Canada Goose Hybridge Lite жилетка топаз цена с Министерството на природните ресурси Мериленд, каза, че има 60 допустим дни на лов водоплаващи През 2015 г. 16 сезон Атлантическия Flyway му.

Hindman каза две рано патешки лов сегменти също са се случили, като първата е ранен лов Тийл сезон, който се проведе през септември и продължава 13 дни. Той каза, че сезонът Тийл се извършва рано, защото Тийл мигрират на юг рано.

Поради това, Hindman каза, че не са много млади гъски, които ще намалят ловец успех, тъй като 'по-възрастните птици са по-строги, за да подмами' и коаксиален в полета.

Атлантическият Flyway е прелетен път, който следва Атлантическото крайбрежие на Северна Америка. Птиците летят на север през пролетта, към източните арктически острови и бреговете на Гренландия; и на юг през есента и зимата, към Мексиканския залив.

редовен патица сезон ще възобнови събота, 14 ноември, и преминава през петък, ноември 27. Крайният сегмент ще се проведе от вторник, 15 декември, до събота, 30. януари ще има лимит на шест птица чанта на патици, Hindman каза, въпреки че ловците трябва да проверят местните разпоредби, като има някои ограничения на видове. Например, ловците са позволени само две pintails като част от тяхната шест птица чанта.