Има ли и други неща, които ловуват или събират във водите или гори, които ще ви отведат у дома, за да яде, че повечето хора пренебрегват Ню Джърси? Кое е най-екзотичната храна, която някога сте яли? В чужбина?

Те са сладки за децата да събират и съхраняват в кофа като домашен любимец за един час, или така преди да им позволите да отида. Смарт рибари знаят, че правят голяма стръв за шарени бас в Ню Джърси или, в държави, в нашия юг, алектис.

Поколения Ню Джърси beachgoers са имали забавно изкопаване на брега на океана и намирането на малки ракообразни, известни като пясъчни раци, мол раци или дори пясъчни бълхи.

Но като човек, който вече е експериментирал с chowing надолу върху дивите видове Ню Джърси като Канада гъска и периодични цикади, аз се озовах седнал на брега на морето през последните години гледане на децата ми събира ги и се чудех непрестанно: може ли да се яде пясък раци? Може ли да има неизползван безплатно гама органичен източник на протеин заравяне точно под пръстите на краката си?

A плоча на чесън цикади с тестени изделия, както е получен от Brian Donohue в предишния епизод. Но търсенето на интернет разкри те се консумират в места като Пукет, Тайланд, където те се наричат ​​'плажни цикади.'

Проверихме с Министерството на опазване на околната среда на Ню Джърси, за да се уверите, че няма ограничения за прибирането им. Ние ги варени на живо, както бихте направили сини грайферни раци или омари не избор наистина, но тъй като те просто изглежда да не умре в охладителя.

жените Canada Goose Hybridge Lite жилетка черен Bulgaria

Улавянето и яде пясък раци

И когато най-накрая захапа първата ни пържени мол раци, резултатите са изненадващи.

'Phuket', помислих си, седнал на брега на морето през Memorial Day уикенд.

Вижте видеото, и да ни уведомите в секцията за коментари по-долу: Били ли сте жените Canada Goose Hybridge Lite жилетка черен Bulgaria някога ял пясък раци? Имате ли някакви предложения за това как да ги подготви?