Монпелие The Vermont рибата и дивеча отдел наскоро предоставен списък на датите и наредби за 2016 2017 прелетни ловни птици сезони. А печатна версия също ще бъде на разположение от лицензионни агенти и пощенски станции от средата на юли.

жените Canada Goose Hybridge Lite яке червен цена

В theConnecticut River Zone, гъши сезон на Канада ще бъде 04 Октомври 6 ноември, и 22-ти ноември 27 декември с дневен лимит чанта от три Канада гъски.

Bird дати ловни и закони вече са онлайн

Втори Канада гъска ловен сезон за местни и мигриращи птици ще се проведе 12-ти октомври 30 ноември с дневен лимит чанта от три Канада гъски в езерото Champlain и интериорни Върмонт зони.

Уудкок ловен сезон е 1 октомври-ти ноември 14 щата с граница на три птица чанта.

водолюбиви дати сезон и ограничения възглавници са разположени в три зони: Lake Champlain, интериор Върмонт и река Кънектикът. На риба и дивеч департамент New Hampshire определя датите на сезона и в границите, чанта за River зона Кънектикът.

Върмонт младежта водоплаващи ловен уикенд ще бъде 24-ти септември и 25. резидент и нерезидент ловци 17-годишна възраст или по-млади може да ловува патици и гъски в езерото Champlain и интериорни Върмонт зони през този уикенд, докато са придружени от възрастен 18 или повече години. В River зона Кънектикът, младежта трябва да бъде 15-годишна възраст или по-млади. И двете възрастни и младежи трябва да имат Върмонт билети за лов. Възрастният не може да ловува или носене на огнестрелно оръжие. Младежките възрасти 16 и 17 трябва да имат щатски и федерални патешки печати.

A щата Върмонт отворен ловен сезон за Канада гъски ще се появят 01 Септември 25. дневния лимит чантата е пет Канада гъски в река зона Кънектикът и осем в останалата част на страната през този сезон септември. Целта на сезона септември, е да помогне за контрол Върмонт жител Канада гъска жители преди пристигането на Канада гъски мигрират на юг от Канада.

Duck сезон тази есен отваря в сряда, 12 октомври в Lake Champlain и интериорни Върмонт зони, и на 4 октомври в река зона Кънектикът. The Lake Champlain зона има разцепление сезон (12 октомври 16 и 29-ти октомври 22 декември). В МВР Върмонт Зоната е права сезон (12-ти октомври 10 декември). Кънектикът река зона е разделена на жените Canada Goose Hybridge Lite яке червен цена сезона (04 Окт 06 Ное и 22-ти ноември 17 декември).