Приятно ми е, тъй като ние сме за да знам на възраждане на Rockfish има в залива Чесапийк и като изумени, тъй като ние сме в неговата вездесъщие Знам fisherpersons които съм ги уредили в Inner Harbor аз все още бях изненадан да чуя от един появяват като път убие. Но това е точно това, което съобщава, Жан Макхейл от центъра на града. 'Функция на юг по Лутър Кинг Boulevard Martin около Lombard Street, минах на корема нагоре Rockfish', казва тя. 'Това е очевидно за мен, че лошото нещо, което е бил ударен от някои студено сърце шофьор, тъй като е пресичане на булеварда, за да стигнем до Lexington Market. Кога ще тези безгрижни шофьори се научат да уважават тези безпомощни риба с които споделяме нашите пътища?'

aahs и тревожна контрапункт

Полицаи разказват мен това е обща, но ние никога не бях чувал за него преди. Тази година ние го чухме голям време. фойерверки 4 юли в Колумбия, Towson и Inner Harbor и вероятно почти навсякъде другаде тръгна куп автоаларми. Bach подредени сборник на обой концерт на Berg смесва с 1812 Overture Чайковски, като извършва от Megadeath. Ако ме разбираш.

Fireworks тръгна oohs, aahs и тревожна counterpointTHIS JUST IN.

The nonissue Dypsky

Мери Пат Кларк казва, че тя мирише Schmoke зад решението на Източен Балтимор досадник Фил Dypsky да влязат в надпревара на кмета и сифон избирателите, които биха могли да я подкрепят. Какво е шега. Доколкото ми е известно, Фил Dypsky никога не е направил нищо някой някога му казал да се направи, и можете да поискате от братята му. Хей, Мери Пат, пусни хлапето жените Canada Goose Kensington Parka кафяв магазин неща и се заемем с кампанията., ,, Nasty Нестор Aparicio, моторни устата спортове бъбрив при WWLG (1360 AM), бе автомобилистите юг на Route 97 сряда следобед, когато той забелязал следното: Млада жена шофиране синя Hyundai докато хвърлят пилешки кости, опаковки и пластмасова чаша през прозореца. Ей, малко скъпа, Nasty надраска надолу си маркери. Той ще бъде гледаш нагоре., ,, Харесва ми това малко на Zen да отида на bumpersticker на една стара синя Toyota крейсерска на Околовръстен: '. Предпочитам да съм тук', ,, Guy от Дъндалк казва, 'Hayfields е само богата версия на' Има отива квартала! '., , Харесва ми поничката с всичко сусам и маково семе, сол, лук и чесън в Сам на West Cold Spring. Обичам го препечен, без масло, не крема сирене. Това е Всичко без нищо., ,, Сега тук е нещо, което наистина ще ,, като: Общността, съобщението, творчеството комитет на Манчестър, Carroll County, спонсорира пътуването 18 юли до централата на града канализация. Тук пише: 'Това е лечение за всеки, тъй като там са толкова малко, в Съединените щати, и няма две за лечение са едни и същи.' Няма две какви са едни и същи?, ,, Новата телевизионна реклама за Helix здраве, тази, в която ръчен камера се опитва да следва говорим главата като той драсканици цял плакат хартия по време на някаква класна стая лекция той трябва да умре бързо един. Наистина ли.

Fantastic сцена на река Susquehanna точно над Deer Creek миналата неделя, около обяд: голяма синя чапла, една до една скала, върху почти всяка скала в рамките на зрително поле., ,, Министерството на природните ресурси ще пусне Канада гъска, реабилитиран от травма през последните няколко месеца, утре следобед около 03 часа в района Hammerman в Барут Falls State Park, Route 40 и Евен Road. Фолк музика концерт от Magpie следва. Допускане до парка е $ 2 на човек.

Жертва спомни

(6) Направете много копия на неща за адвокатска кантора на Шапиро Olander. (5) Преговаря преобразуване на Пуласки Highway инсинератор в мега-бар. (4) Осигуряване на навременна солидна правна становища право на Шапиро Olander няма време за. (3) се застъпват за защита на City Hall паркомясто Мери Пат Кларк Закона застрашени видове под. (2) Осигуряване на масова сцена екстри за Лари Гибсън пресконференции. (1) търсят начини за отклоняване дори по-голяма правна работа на адвокатска кантора на Шапиро Olander, след обяд, обяд, обяд!

Top останалите шест Функции на Правен отдел Baltimore City (персонал от 78, бюджет от $ 10 милиона):

кметовете, минало и настояще

А риба на сухо

Всички заедно долната Бродуей в Fells точки са плакати на витрините на магазините, които търсят помощ в намирането на убиеца на 21-годишната Кери Ан Sirbaugh. (Семейството предлага награда, горещата линия на метрото престъпността Тапи е 276 8888.) В Луи върху Северна Чарлз, има светилище на Sirbaugh сега некролога Sun между две свещи. Sirbaugh бе сервитьорка и барман в Луи.

Правна hoiday

Преди той е променил решението си вчера, кметът каза, че няма да разкрива размера на парите квази публични агенции Балтимор, платени на Шапиро Olander, адвокатска кантора на неговите приятели, Лари Гибсън и Рон Шапиро. Той каза, че е следната какъвто бе случая с Уилям Доналд Schaefer, който за пръв път съм чувал Kurt Schmoke модел себе си, след като този човек. (И това беше забавен за своята ирония, тъй като политически гуру на кмета, Гибсън, обича да отхвърли възраждане Балтимор в началото на 1980 г. като Което ми напомня, че аз съм бил смисъл да питам 'митът Schaefer.':... Ако това Schaefer е като кмет е мит, а след това какво ще се обадя какво Schmoke е направил, тъй като тогава? а загадка?)

Wings

съвети

жените Canada Goose Kensington Parka кафяв магазин

7 юли, 1995By DAN RODRICKS