Swans изглежда да не се поддавам на законите на физиката. Как може такова огромно

Как може такива славни същества са се създават в момент? Със сигурност те трябва да са дело на един божествен създател, върховен художник. Чарлз Дарвин, разбира се, ни каза, че всяко живо същество е оформена чрез естествен подбор, подлежат само на законите на физиката, и усъвършенства преди всичко за оцеляване.

в телата им, и разширяване далеч в костите им, са пространства за въздух. Техните пера държат въздух, също, което помага да ги топлят. Така лебеди плуват толкова високо и силно, по същата причина, както къпане пластмасова патица: телата им са пълни с въздух.

Ах, но естествения подбор изглежда да отговорим на тези въпроси, също. Птиците са еволюирали преди всичко да летят и са отишли ​​до огромни усилия, за да се намали телесното тегло. Дори тези, които отдавна са се отказали от полета, като ему и пингвини, ясно е еволюирал от летящи предци.

лебеди тях предпочитат да бъдат

Всичко изглежда много тъжно и разочароващо за лебеди са образци на природата, рицарски през и чрез: смели и силни, верни и красиви. Въпреки, че Шели пише рапсодично на чучулига, 'Bird въпреки че никога не си бил!', Той би могъл да напише също толкова ловко на лебеда.

Защо те светят толкова бял, така вижда? Защо не се прикрият като женски зеленоглави патици, така че те могат да се скрие сред тръстиките?

Някои, като зеленоглавата патица, 'бъркам', достигащо от повърхността за каквото намерят. И все повече, като Пошар, гмуркане до дъното, за да се хранят с издънки и корени.

Учените Slimbridge опасяваха, най-лошото, защото членовете на тази моногамни видове обикновено не вземат нов партньор, освен ако те са овдовели.

Swans достигнат надолу да се хранят с водни плевели като рекламни кампании патици, но те могат да достигнат много по-далеч. Те могат да направят голяма част от това, което прави Пошар, без неприятности за гмуркане.

жените Canada Goose Kensington Parka сив реплика

повърхността и плава като галеон?

Но по стандартите на Songbird, че е скромен. превъзходни приказни Орехче Австралия са толкова сладки на повърхността, както подсказва името им.

е налице развод. И така, какво? Около една трета от всички британски бракове завършват с развод. Нищо необичайно там, със сигурност?

Всички Bewick на са известни поотделно. Така че часовникът на персонала заплодени двойки обикновено летят заедно и да се върнат заедно. Но тази година от мъжки пол, наречена Sarindi и женско име Saruni нарушил правилата. Sarindi се върна от своята лятна Arctic с нова половинка.

те са като визуално зашеметяващ, тъй като те са, защото това е начинът, други

Ето защо ние откриваме, че огромен брой птици от зеленоглави патици за много птиче, ще се чифтосват с всяка друга птица, те могат да намерят.

Тъй живот в дивата природа винаги е несигурно, много по-малки птици са овдовели рутинно. Определят го като не плаща, за да сложи прекалено много магазин от всеки един от съпрузите, ако този съпруг може да бъде мъртъв на следващия ден.

Те са оформени като те са, защото това отговаря на техния начин на живот. Но

Но лебеди изглежда да не се поддавам на законите на физиката. Как може такова огромно същество, те са сред най-тежкият от летящи птици просто седи на повърхността и плава като галеон? Защо това прекрасно, извита врата, като носа на военен кораб Viking?

но като един неуравновесен двойка намери нови любовници

Това е в много по-народна приказка и се потвърждава от професионални учени. Ако един лебед умира, нейният партньор може да скърбим или поне да остане целомъдрен за няколко сезона голям отрязък от живота на една птица, която може да се очаква да живеят в дивата природа за само 15 години, или така. Но сега един чифт е разбита.

Но малко по-късно, Saruni се появи по-голям от живота и тя също има нов партньор. Тя се появява, за да бъде едва вторият записан развода между Slimbridge на Bewick в 40 години.

лебеди са тясно свързани с гъски и патици, и всички от тях живеят по целия свят, или почти толкова; и където и да отидете може да откриете всички три дерогиране на крайбрежни местообитания между тях.

създание просто седи на

Да, но това прекъсване нагоре няма жените Canada Goose Kensington Parka сив реплика нищо общо с капризен човечеството. Тя включва два лебеда, и всеки знае, че лебедите половинка за цял живот.

Естественият подбор дори може да се обясни тяхната вярност. Това е тяхната стратегия за оцеляване и един, който е почти уникален в птичето царство.

Те имат дълги шии, заради начина, по който те се хранят.

Често твърде, женски птици са наясно, че гнездото им може да бъдат атакувани във всеки един момент снасят яйца или две в гнездо на съседа за всеки случай. Но ДНК проучване установи, че близо 40 на сто от всички пиленца са плодовете на това, което учените наричат ​​мрачно 'допълнителен чифт copulations'.

Много гъски, като гъска и боб гъска Канада, хапане на тревата, понякога далеч от водата. Така че, твърде, направете widgeons и така, понякога, може лебеди. Други, като патица лопатар, се хранят от повърхността, метене на повърхността с широки човките си.