Не само птици, но насекоми, костенурки и жаби също правеха това, което идва естествено в топлото време. Лори Пикет, който живее в Ballyhack Farm в южната част на Chesapeake в близост до водите на река Northwest, изпрати снимка на две консуматори чифтосване комари. Те върлинест кран лети наистина не ядат комари и не хапят хора от двамата. Вижте повече за тях в моя блог.

Пикет също изпрати снимка на сладко малко боядисани костенурка, че жените Canada Goose Kensington Parka червен евтин тя намери в близост до нея плевня. Аз съм сигурен, че това е първото пролетно малката костенурката. Това вероятно През зимата отново в гнездото си, и се появи точно по времето, че Пикет го намери и се е насочил обратно към влажните зони на реките.

'Аз не знам, че някога съм виждал един така в началото на годината', каза Пийк.

Миналата неделя, слънцето грееше ярко и топло след дъждовния студена събота. Най-хубавият ден се чувствах като началото на мача за реалната пролетта за мен и за много от вас, от това, което чувам.

същата дейност се провежда в двора на Беки Eure в Seminole парк в Чесапийк. Eure изпрати снимка на галено обръщение към жена дърпа лама косата от нея гнездене топка. Най-малкият човек 'е бил зает през целия ден', каза Eure.

A Канада гъска двойка в Alanton двор Andrea Bell трябваше да се прекъсне старите навици и да оправи нова ситуация гнездене. Bell изпрати снимка на една гъска на кея на пост над гнездо, пълна с бели яйца в тревата долу. В продължение на години, гъската бе гнездене в плантатор на кея, Bell отбележи.

'Тя е надраскване и удря отражението си. Тогава тя акото на огледалото. Sweet нещо, че тя е' пише Seargeant.

неделя е денят, открих моята LYNNHAVEN Килим около готова да избухне в разцвет. Това е една малка маргаритка кръстен на река LYNNHAVEN, където той е открит и влезе в аналите на растителна ерудиция преди няколко десетилетия. Току-що научих за него миналото лято и съм щастлив да има една река адаш цъфтежа в двора ми.

Когато Денис Мейпълс е като на екскурзия в Nags Head Wood Съхрани върху външната банки, тя се натъкнах на една голяма жаба позира до едно езерце.

Имаше някаква безумна сграда гнездо случва в Портсмут, също. Получих красиви снимки на голяма бяла чапла в сватбения си накити от Harvey Seargeant. На чапли са ухажват и работещи по гнездата си в тяхната Портсмут ято врани.

'Този красавец се чака за целувка', каза Мейпълс.

Животните се впуснете тази пролет

жените Canada Goose Kensington Parka червен евтин

Аз също бях изненадан да видя тигър лястовичи опашки летящ около градината. Мислех, че е наистина извън сезона, докато не чух от Jerri Пийк в Пайн Meadows. Пийк съобщи, че една черна лястовичи опашки се снася яйца върху нея копър на другия ден!

Междувременно обратно в алеята, Seargeant установено, че любовта не винаги е вид. Той снимал ревностен, ревнив женски Bluebird атакува огледалото на колата, в опитите й да прогонват женската тя вижда в огледалото.

Също така този ден по време на работа в градината, две chickadees пристигнали в моята къщичка неспокойно нагоре буря в мен. После двамата компресиран към контейнера, където сложих коса на Голдън Ретривър е. Всеки хвана кичур от косата и е излетял, неспокойно, дори с техните хапки.

Без значение, че силен вятър и дъжд в началото на седмицата, взривиха мой Hummer фидер на земята и снежни вихрушки са били наричани за вътрешен, няма връщане назад на пролетта сега.

Това беше денят, в който Чък Хъдсън видя първата си колибри в принцеса Ана Hills. Това е първият доклад на чукове, че съм получила, но след това чух от няколко други от вас, които току-що бяха видели първия си милион, също.

'Ние повторено на подсъдимата скамейка и няма саксии, така че тя избра най-близо тя може да получи !!!' пише Bell.