Това е страхотно да бъде собствения си шеф и работа у дома, '', каза г-н Бърнс. Обичам го. Не мога да повярвам, че съм достатъчно късмет да имат това, но аз съм бил след това в продължение на 10 години и аз предполагам, че го заслужи. ''

Когато извади до пълна дължина, начинаещ може да взриви в тръстиката и произведе крясък с писклив почивка, която жените Canada Goose Kensington Parka черен българия звучи като Канада гъска. Но по-опитните ловци могат да оставят поканата кратко и да използват ръцете си, за да се създаде по-силни и по-разнообразни разговори.

мога да кажа разликата между добро гъска повикване и лоша гъска повикване, '', каза той, като сви рамене. Имам в моята памет банка какво гъска звучи като, така че може да произведе този звук. Мога да взриви почти всеки разговор. Просто имам цака за него. Предполагам, че имам едно ухо за това. '' На открито спорт шоу веригата и по интернет, му Виктория Honker гъши разговори продават като топъл хляб. Дори преди да се пенсионира, той продал няколко хиляди на година.

гъска прави много различни шумове, '', каза той. А молбите повикване, поздрав повикване, къткам, двойно къткам, стон. Можете да изберете кои звук да използват в зависимост от това как гъските са действащи. Например, ако видите гъска в далечината и да му обръща внимание, той спира да маха и платна. Вече не е необходимо за поздрав разговор, имате нужда от по-фини повикване като къткам, защото ти вече имаш вниманието му. Искаш да кажеш, хайде надолу мъж, хайде тук. '' '

Скорошно пенсионер от Части Дистрибуторски център на John Deere в Милано, г-н Бърнс вече работи на пълен работен ден в гаража си разширяване си гъска, патица и врана повикване бизнес.

Съседите не гледат към небето, когато чуят силен клаксони, крякат или грачене. Това е просто, Джак, и неговите птици разговори.

Сега, че той може да се посвети цялото си време на сглобяване на пластмасови регулируеми разговори в гаража си, където гигантски кутии на разглобените части обграждат замаскирани си гъска заслепява г-н Бърнс си мисли, че ще продаде още повече.

Това означава повече работа за г-н Бърнс и четиримата му помощници. Стив Brutsche прави формите на неговата машина магазин и помага продават на шоу схема с г-н Бърнс, Ърл Бу '' Wendt и Todd Zimmer. Г-жа Бърнс държи надолу форта у дома, за управлението на сметките и насрочване на задължения.

жените Canada Goose Kensington Parka черен българия

Дъг House, който работи с г-н Бърнс жена, Карол, в отдел благоустройството Moline, преживява първата ръка силата на Victoria Honker.

Джак ще ви постави на равна нога с езика на патици и гъски, '', каза той. Когато сте ги използват, това не е просто говоря с тях, но ги вълнуващо до ниво, което те ви намери. Те са наистина добри разговори. Думата се разпространява, и все повече и повече ловци ще с неговите разговори. ''

тайно оръжие

г-н Burns 'е приспособимост. За разлика от повечето гъши повиквания, които са две парчета, които винт заедно, неговите модели са разделени в три части, и имат способността да се плъзга, нещо като тромбон.

И осъществяване на повикване, че дори и най-новак ловецът може да използвате.

ВЪГЛИЩА VALLEY Има една въображаема волиера зад вратите на Джак Бърнс шест гараж.

Аз не знам дали ще мога да продаде всичко друго, но не мога да продаде патици и гъски разговори, '', каза той с кикот. Тайната е да бъдем честни и да казва, че искал да го е. ''

повиквания

Една запалените гъска ловец, тъй като той е бил 14, а дебне honkers близо до детството си дом в Южна Илинойс, г-н Бърнс научили рано той имаше подарък.

Coal Valley човек е намерил своето призвание