около 1000 акра гори и полета са отворени за лов в Tuckahoe. По време на ловния сезон, ловците имат право да носят огнестрелно оръжие в цяла затворени участъци на парка, за да се достигне до отворена лов земя, при условие, че оръжието е заредено.

съществува в гори Tuckahoe на

'Повечето от посетителите и потребителите парк пътека са наясно на ловния сезон', заяви Джон Ohler, който е бил управител на Tuckahoe State Park в продължение на почти 20 години. 'Имаме го е публикувал и в по-голямата си част, те са добре с него. Много малко пъти сме се някой да излезе от гората се оплакват. Те могат да бъдат шокирани, когато чуят пистолет изгасне, но ние никога не сме имали всякакви близо до инциденти, които познаваме от.

Въпреки че официално без документи, това се смята, че Tuckahoe Creek е също част от подземната железница Хариет Tubman, на тайна мрежа от безопасни къщи, където избягали роби може да останат на пътуването си на север към свободата.

Земята в рамките Tuckahoe State Park и, по-специално Tuckahoe Creek, е с много богата история. Най-ранните жители на района са Nanticoke индианците, които установени села покрай рекичка.

кралица Ана С падането цветове връхна точка в наши дни, жителите, които искат да се насладят визуален дисплей на природата в близките паркове не трябва да се плашим, защото това е ловен сезон.

'Изглежда, че хората го разбират. като игра животни често са по-активни при изгрев и залез.

на персонал в Tuckahoe State Park казват, че никога не съм имал проблем между ловци и туристи в 3800 акра парк, който граничи с Каролин и окръзи на кралица Ана.

жените Canada Goose Montebello Parka зрънце цена българия

Офисът разполага и с безплатен книжка с пътека етикет за планинари, велосипедисти, и ездачи, произведени от Horse съвет в Мериленд. Паркът е дом на Tuckahoe конен център с нестопанска цел, която предлага широка гама от еднокопитни дейности, включително пътека езда.

Планинарите, планински колоездачи и ездачи, използващи области на парка отворен за лов, се препоръчва да носят ярък флуоресцентен оранжев шапка или облекло. Безплатна карта е на разположение в парк офиса с площи ловните сенчести, и пълен пътека карта може да бъде закупен за $ 3 в офиса или онлайн на интернет страницата на СНП е.

Не лов е разрешен близо 63 декара Tuckahoe езеро и неговите близки пикник площ и фитнес пътеки на. зони за пикник, диск голф, и пътеките за Cherry Lane Също така няма ловни зони.

на около две мили от американския Discovery пътека минават през парка през които не са ловни райони. Националният Пътеката започва да тече от източното крайбрежие на Западното крайбрежие.

дати Тази година за мигриращите Канада гъска лов в Tuckahoe са вторник, четвъртък и събота от 19 ноември, 25 и 15 декември януари 28. Ловците са издадени разрешителни за лов за гъски чрез теглене на лотарията. На лов се провеждат на север от езерото.

Tuckahoe позволява на лов с огнестрелно оръжие от средата на октомври до февруари. Spring Турция ловен сезон обикновено продължава от средата на април до средата на май.

Централата на парк предлага безплатна карта на районите, в които се допускат лов. съществуват големи възможности за лов на изток от Horse Shoe Road и включват по-дълги пешеходни пътеки на парка. Въпреки това, повечето от земята е извън граници на ловци, включително 500 акра Адкинс Arboretum, както и площите северно от Crouse Mill Road.

зони за къмпинг, отворена април до ноември, в северния край на парка също са включени ловни райони. Къмпинг зони са отворени 24 часа в комплекси от затворен тип площи. Езерото може да се използва от изгрев до залез слънце.

Tuckahoe State Park жените Canada Goose Montebello Parka зрънце цена българия е създаден през 1960-те и 70-те години. Държавата започна закупуване на имот по поречието на Tuckahoe Creek в 60-те години. Първоначалният план беше да язовир рекичка и създаде езеро 300 декара, които ще подкрепят различни развлекателни дейности. Плановете включват яхтклуб, плуване плажове и широко развити за отдих паркови съоръжения. Но след откриването на национален шампион Overcup дъб (който вече не е актуално състояние) в предложената lakebed, тя бе намалена до езерото на 63 акра, която съществува днес.