В един момент, каза той пред вестника Aussie, той се опита отделяне на любовната двойка, но това не се получи много добре.

световната политика Entertainment Клюки игри Entertainment Pics телевизионни филми Музика Театър Изкуства Хороскопи ден седмично ежемесечно Pet Хороскопи Lifestyle Здраве Homes Food Становище Autos купувача Отзиви News Прегледи Снимки галерии Калъфи Обяви Тенденции: ALEX RODRIGUEZ RIO ОЛИМПИАДА 2016 КАРИНА VETRANO Доналд Тръмп Джъстин Бийбър

1 снимки на галерия

Това Ру знае как да се върне в къщи бекона.

Leopard се изгуби в Юта зоологическа градина, е заловен след посетители крият

жените Canada Goose Montebello Parka сив Bulgaria

собственика на животните, Грег Дик, каза, че не е изолиран случай.

'Вървяхме зад бензиностанцията, за да получите по-добър изглед на статуята. и видя кенгуру, прасето и патици наближават,' каза той пред Daily News.

Интернет става див след австралийски турист заловен странни снимки на кенгуру и прасе след своите жените Canada Goose Montebello Parka сив Bulgaria животински инстинкти.

Facebook приятел Това е една пустош любовна история. А кенгуру и прасе в Северна територия на Австралия, са били уловени в качеството на техните Baser животински инстинкти. (Агенция обслужва News)

Плешив орел унижава Канада гъска

Райън Frazer, 28-годишният докторант по Northern Territory бизнес пътуване с шефа си един, спря в малкото градче Aileron да видите статуя и се стигна до счупване на няколко снимки на кенгуру, които правят секс с прасе на име Ябълки, според да Northern Territory News.

'Туристите често идват и казват, прасето и кенгуру, което правеха груби неща,' каза той пред Би Би Си.

Птичите минувачи, се оказва, че изглежда доста интересуват от цялата тази работа.

'Имаше много трогателно, прасето зарови кенгуруто и кенгуруто прегръща прасето', каза жител на Сидни.

'Те са ни проверка, ходене към нас, тъй като ние се приближи към тях. Когато се срещнахме в оградата, беше ясно, прасето и кенгуру са доста близо.

Aussie туристическа улавя луди снимки на прасе и кенгуру на име F Той прави секс, гушкане Aussie туристическа улавя луди снимки на кенгуру и прасе, които правят секс

Бебешки животни с техните майки

'Опитах се да взема прасето далеч на другия ден и кенгуруто почти разкъса оградата надолу', каза Дик.

Aussie туристическа улавя луди снимки на кенгуру и прасе, които правят секс

Ръководство Ratings

В снимки на фургони на Ру езда на Фрейзър, има воайорство и страховито самотен птица в седнало положение, че всичко гледане от място на първия ред на няколко крачки.

'Аз не знам дали това е физиологично възможно, но кенгуруто определено' завърши. ''

на Ру, който е достойно име F То ще се монтира основно нещо.

'Това е чудно, че той не е имал отиде в гъските', каза Дик.

'Мислехме, че е доста странно, но хубаво в един странен вид начин', каза Фрейзър. 'Ние просто са искали,' Дали това наистина се случва? '