Или още по-добре, се плъзгат през нейните води някаква ранна сутрин от произволен брой изстрелвания, както го направих наскоро с трио на речните ентусиасти, които са били част от тласък, за да спаси острова.

Когато чуете река Луис, може да се мисли за бързеите на рок рол и скални басейни на реката около Jay Cooke State Park. 2.

Developers имаше планирани къщи, хотел, голф игрище и яхтено пристанище, като се прихващат едно десетилетие дълго тласък от природозащитници да защитят острова и околностите му устието, който се намира между Дулут и Superior, Wis.

Имахме добро предимство на къде път или трамвайна система би прекъснал на средната част на тялото на устието на остров подскача кампания от брега Уисконсин да Клъф Island. Островът, известен също като Уайтсайд Island след като семейството, което е собственост и го отглеждана в продължение на години, никога не е бил достъпен с кола, и фермата Уайтсайд е изоставен и изгорен до основи преди десетилетия.

Клъф Island доминира средните секции на 12 000 акра Св River Louis устието на между Дулут и Superior, Wis. Това е гледката от Информационния център на Томпсън Hill разстояние от магистралата 35 на юг от Duluth.

Боб Cragin стои на фона на една поляна на енчец на Клъф Island в Сейнт Луис речен естуар на между Дулут и Superior, Wis. Cragin е един от редица речни ентусиасти, които се противопоставят на плана за изграждане на къщи на острова.

Вероятно погледна към него шофиране на север по магистрала 35, преди да снижи в Duluth. Ако сте спрели при Hill Информационния център на Thompson на Skyline Drive, обърнат погледа си към правото от Горното езеро. Обърни се покрай промишлено пристанище, за да видите какво е целият този шум е около. Клъф е големият остров в средата на вода пейзаж, че трябва да се направи сърцето на всеки ловец или риболовец трептене малко.

пораснеш тук и прекарват достатъчно време тук, като много от нас имат, вие успявате да го реализира всичко една единица, каза Cragin. е мястото, където езерото Superior започва, точно тук, където сме седнали, и че започването на целия Големите езера. седяхме беше на стената на cattails в Spirit Lake, широк участък от реката в близост до Клъф Island, че след като се отделя от главния канал, но сега е неразличима от останалата част на устието.

все пак това място, често се пренебрегва.

ВЪРХУ ST. LOUIS речен естуар Всички води в тази 12000 акра уеб на влажните зони се вливат около Клъф Island.

Дейв Orrick гребе на Сейнт Луис речен естуар 20 август 2011, за да отбележат прехвърлянето на Клъф Island от Опазване на природата на състоянието на Уисконсин. Заедно жените Canada Goose Montebello Parka червен магазин с него бяха Боб Cragin, Мат Dallman и Jon Никодим.

Боб Cragin, Мат Dallman на Опазване на природата, и Jon Никодим гребе през плитчини близо Клъф Island в Сейнт Луис речен естуар на между Дулут и Superior, Wis. Тримата мъже са били замесени в различна степен в натискането да защити Клъф Island от развитие.

И ние говорихме на инчови muskies на 50 и 20 годишен есетра, които преследват водите под нас като територии за отглеждане на популации, простиращи се в Lake Superior.

Тя воден път преживява забележителен обрат след наследство от замърсяване миналия век.

Дейв Orrick гребе на Сейнт Луис речен естуар 20 август 2011, за да отбележат прехвърлянето на Клъф Island от Опазване на природата на състоянието на Уисконсин. Заедно с него бяха Боб Cragin, Мат Dallman и Jon Никодим.

жените Canada Goose Montebello Parka червен магазин

Боб Cragin търси див ориз в Сейнт Луис речен естуар на между Дулут и Superior, Wis., миналата седмица. Cragin, който е израснал риболов в тези води, е свидетел на място екологична завръщане.

на Уисконсин отдел на природните ресурси ще управлява острова на 358 акра основно като светилище на природата, най-новото попълнение към все по-голям списък на държавни земи, където река Сейнт Луис се влива в езерото Superior. Държавата пое собствеността на острова през пролетта, и през изминалата седмица правителствени служители, еколози и речни ентусиасти отбелязани повод с няколко събития.

Чухме Канада гъска и патици, наблюдаваше видри играят, и фотографирани чифт златни орли winging от костур да кацат по бреговете на планинските.

Дейв Orrick гребе на Сейнт Луис речен естуар 20 август 2011, за да отбележат прехвърлянето на Клъф Island от Опазване на природата на състоянието на Уисконсин. Заедно с него бяха Боб Cragin, Мат Dallman и Jon Никодим.

Клъф Island е Superior оазис

Шепа реки, включително Сейнт Луис, празен в устието на река, която е наводнена от Lake Superior след последния ледников период. Получените води са по-бавно смесена напитка от чай оцветяват реката и джин ясно Superior.

започва тук водач е Боб Cragin, мека говори, но упорит сила в натискането да защитят острова. Присъединяването ни бяха колегите река ентусиаст Jon Никодим и Мат Dallman, директор на опазване за Опазване на природата в Уисконсин и човекът, който до голяма степен сложи сделката заедно, за да купят на острова.

Ние гребе канута и каяци чрез легла на връх на стрела, лилия подложки и от време на време див ориз, които се вкореняват в пясък, глина и тиня леглото на устието на сладководни на.

Да се ​​разработи острова щеше да е шарка на този уникален и деликатно балансиран екосистема.

В действителност, неговите характеристики и местоположение я дива оазис правят. Вени и капиляри на плитките заливи и канали формират богато местообитание, където Желязната планина отговаря на Големите езера. С 230 документирани вида птици и 45 риби сортове, плитките води примамват Списъка на A на крилати и перки, които живеят или преминават през северната Средния Запад и Големите езера.

Дейв Orrick гребе на Сейнт Луис речен естуар 20 август 2011, за да отбележат прехвърлянето на Клъф Island от Опазване на природата на състоянието на Уисконсин. Заедно с него бяха Боб Cragin, Мат Dallman и Jon Никодим.