Канада гъска Мистик Парка, $ 795

Joe Fresh Expedition Парка, $ 349

Rudsak Анук Puffer, $ 895

The Nakomis функции палто вдъхновение от традиционната инуитите изкуство в пъстрите шевици по екстериора. Други открояващи включват койота кожи ръкавите и кожа тапицерия качулката. Най-добрата част? Най-ласкателно силует, който ще ви държи стилни дори в лицето на 30 градуса.

Създадени зимни палта, които ще ви Warm

Winter бяло винаги е шик опция. Смит предлага този двоен гърди пригодена яке в boucl туид за вашите по-официални зимни екскурзии.

Джудит и Чарлз Cromwell Герб, $ 795

Freed Freed Brandon Герб, $ 975

Монреал базирани Soia и Kyo са разпространители на класически палта с плисък на ръба. Ако искате да се открояват в светла поп на цвят тази зима, разгледайте вълнено палто на етикета в oxblood с широк ревер яка, черна кожа тапицерия и качулка да си каничка топло.

Изработени от алпака и девствена вълна, Джудит и Чарлз предлага голямо текстура палто за студените зими. Алпака вълна обикновено е по-топла от овча вълна, така че можете да бъдете сигурни, че ще бъде toastier от останалите.

Смайт Reefer Герб в Кот, $ 995,57

Вие никога не може да се обърка с камила палто (истинска история). Класическият неутрален нюанс изглежда страхотно с почти всичко в гардероба си и тази красота удари точно над коляното за добавена дължина, че ще продължа да си цъкам топло и загрят. Бонус: скрит надолу жилетка и подплата ще ви защити срещу най-тежката зима може да предложи.

зимни палта не са евтини, но Joe Fresh винаги успява да принесат голяма достъпна опция. Тяхната тежката зима мито палто тази година е на експедиция Парка. лимитирана серия палто е изпълнен с надолу и е едновременно вода и вятър доказателство.

жените Canada Goose Mystique Parka кафяв българия

Quartz Nature Nakomis, $ 749

Proud канадски OSC етикет (Открит Survival Канада) Cross създаде марка на спортни облекла, вдъхновени връхни дрехи, която съчетава чудесно шивашката и качество. The Camrose Козината е едно чудесно допълнение към всеки гардероб с подвижен кожа от млада овца облицована качулка и утилитарни детайли като вътрешен джоб с цип за сигурност и големи джобове с капачки затварят по екстериора на козината.

OSC Cross Camrose Герб, $ 560

Тази вълна яке от Mackage е сериозен зимно палто, но изглежда, че това е направо на пистата. Силуетът е отслабване и разполага детайли като асиметрична затваряне с цип, кожа от млада овца облицовани яка, намаление на цените ръкави и хлъзгав кожен колан, за да се определи областта на талията.

Ако канадците не може да произвежда обилна (и стилен) зимно палто, че ще ни спаси от студа, а след това ние не искаме да бъдем канадски. Добре, че можем.

Освен ако не сте били заклещени на плажа в Мексико, вероятно сте забелязали, че ние сме на прага на анорака време тук в Great White Север. За съжаление, хората: че е дошло времето да се изведат големите пушки в борбата срещу замръзване.

Mackage Изабел Winter вълнено палто, $ 1050

Канада гъска е направил своето име водене канадците топлото време суровите зими и те продължават да го правят с техните класически шуби, украсени с тяхната емблематичната лого. Ако търсите за един прост палто, което ще ви държи топло от главата до петите, дължината на прасеца Мистик Парка е вашият отговор. Ако поръчате онлайн, имате възможност за избор от 11 цвята (защото имаме нужда от опции, очевидно).

Някога искал ли просто да лежите на удобен матрак пяна с памет по цял ден? Добре ли нещо жените Canada Goose Mystique Parka кафяв българия може с Анук Puffer Герб Rudsak му. Вие едва ще забележите снежната буря в тази памет рекламаджия пяна с истински енотовидно кожа качулка, кожени Велт джобове и неопренови undersleeves.