Mercer Goose Zone Държавата няма да бъде отворен по време на гъши сезон рано.

Охайо дивизия на Wildlife поддържа подготвени гълъб ловни полета в няколко от своите държавни зони за дивите животни, включително Killdeer Plains в Уайъндот, Lake La Su An в Williams County, щука Creek в Сандъский и Resthaven в Ери Каунти.

жените Canada Goose Mystique Parka червен Bg

Други Охайо миграционен gamebird отваряне във вторник включват сезона за гълъб, железопътен, Зеленонога водна кокошка и бекасини. Тези видове, които не се нуждаят от печатите, патица, но те изискват завършване на сертифициране HIP, което може да се направи с покупката на билет за лов.

сезон гълъб минава през 25 Октомври и възобновява 7 декември 21, с дневен лимит от 15 птици.

Охайо, за Тийл, не се отваря до събота и прави 16дни тече през 20. септември дневния лимит ще бъде четири птици.

Сора релси, Вирджиния релси и moorhens могат да бъдат ловувани 01 сеп 09 Ноември, с дневен лимит от 25 релси и 15 moorhens. Ловния сезон за бекаси ще бъде 01 септември, 29 ноември на 7 дек 23, с дневен лимит чанта на осем. лов горски бекас сезон е отворен 10 октомври 23 ноември, с дневен лимит чанта от три птици.

'Много гъски изглежда да е наоколо, скаутите се отплаща', обобщи той. Тази година гъска чантата рано е бил вдигна от три птици на ден до четири през края на сезона 15. Септември Допълнителните чантата потвърждава големия брой гъски.

водолюбиви ловци се напомня, че те трябва да имат валиден лиценз за лов в допълнение към печат заверка държавни мочурища, федерален патица печат и сертифициране на Harvest Информация програма. Също така, водоплаващи птици може да бъде взето само с нетоксично изстрел.

Охайо ловни часа през сезоните за релси, moorhens, бекасини, горски бекас, Тийл, гълъби и Канада гъски са изгрев до залез слънце. Единствените изключения ще бъдат на зони за дивите животни, които са специално командировани ловни пъти за гълъби. 2009 прелетен дивеч Bird Hunting Seasons брошура трябва да бъде на разположение на лицензионни търговски обекти, офиси район с диви животни, или чрез обаждане до 1 800 диви животни.

Един ранен Канада гъска сезон също се отваря във жените Canada Goose Mystique Parka червен Bg вторник в Мичиган, макар и с малко по-различни правила.

Той предполага, ловци намерят влажните зони с добри участъци на крайбрежни плитчини и лист вода. 'Намерете тези крайбрежни плитчини и Тийл ще бъде около.'

друг ранен специален сезон водоплаващи

рано Канада гъска сезон трябва да бъде добра за тези ловци, които са си свършили домашното и Непроучен местните движение модели стадо и придобили разрешение да ловува области, които те използват, според Скот Бътъруърт, ръководител на Охайо Wildlife Област 2 за управление на дивата природа.

Целите за този специален сезон са местни резидентни стадата на гигантската надпревара на Канада гъски, което може да бъде неудобство в големи количества. Други раси на мигриращите Канада гъски ще се движат надолу от Канада по-късно през есента и ги лов, и отново за местните гъски, не ще бъде отворена до 17 октомври

Това каза популации са много добри и повечето селски woodlots могат да осигурят ловен обект.

Единственият дребен дивеч сезон откриването вторник ще бъде за катерици, и Бътъруърт признава лов катерица не е толкова популярен, както беше доскоро.

Сезонът Мичиган отваря 30 минути преди изгрев слънце. В началото на сезона ще бъде отворена щата и минава през Sept.15, освен в горната полуостров, и Huron, Saginaw и Tuscola окръзи, където тя преминава през 10 септември The Мичиган дневния лимит е пет.

Fall лов готови да започнете

Откриване ден за първата от ловни есента сезони се случва във вторник, и перспективите за повсеместно са добри до отлични за прелетни птици или катерици.

Нещо във водата привлече погледа му. 'Мислех, че е парче от дърво. Винаги има неща се движат по течението на реката. Тогава видях, че се движи и видях главата и предположих, че е бобър, тъй като има съобщения за тях в областта. Но аз заобиколи го и видях, че малко по опашката и каза: 'това е един мармот. ''

Waterborne мармот Veteran Swanton площ outdoorsman Вон Милър направи двойно вземат последно време в малка лодка по река Maumee близо Наполеон.

Ръководителят каза ловци не е необходимо да се фокусират само върху първия ден с Тийл. 'Ние най-вероятно ще ги има наоколо през целия сезон. Последният ден може да бъде толкова добър или по-добре от първото.'

Бътъруърт проценти перспективи в синьо-зелено като отлично, като се има високо производство през техния континентален обхват тази година. Федералното рамка за разрешаване на 16 дни сезон, обясни той, е континентален форум на 4700000 Тийл и тази година той е 7,4 милиона евро. 'Това е начин нагоре. Сега това е просто въпрос на това да имаш подходящи метеорологични фактори.'

'От това, което чувам изглежда, че има добри номера на гълъби наоколо,' казва Бътъруърт.