Придържайки с остаряла гориво ще боли само ръстът на работните места и да продължат да навреди на здравето и безопасността на нашите общности. Ние можем да направим избор сега, за да се движат далеч от статуквото и да инвестират в бъдещето ни, или можем да продължим да рискуваме нашите води и качеството на въздуха и, както виждаме сега в Калхун окръг, че лош залог, за да се направи. Прочетете повече за разлив на нефт и

След новината, че 840,000 галона петрол се разля понеделник в рекичка хранене река Каламазу, когато нефтопровод неизправност, чиста вода за действие Мичиган директор Синди Roper направи следното изявление:

жените Canada Goose Solaris Parka светлина сив българия

Имаме технологията, капацитета за производство и на квалифицирана работна ръка, за да рита нашия Big Oil навик и да жените Canada Goose Solaris Parka светлина сив българия продължи да се римейк на икономиката ни с чисти енергийни технологии и работни места. Но ако ние продължаваме да инвестираме в динозаврите на пробиване на енергийния сектор за повече масло и изграждане на повече въглища ние прогонят бъдещи инвестиции в чиста енергия.

Clean Water Action Мичиган директор реагира на петролния разлив в Югозападна Мичиган

Вече чист енергиен сектор в Мичиган е пускането повече от 109 000 души да работят. Чрез засилване на енергийната ефективност и възобновяемите енергийни стандарти, и Repurposing долара за инвестиции в по-чиста, по-безопасна енергия, ние можем да продължат да растат тези работни места и запазване на нашите пътища и на въздуха от вредните въздействия на остарели проучване на гориво и използване.

ужасяващите картини, идващи в на нефтения разлив в района Калхун окръг подчертават колко наложително е за Мичиган, за да се движат към чисти, безопасни енергийни източници като вятъра и слънцето, вместо да се разчита на остарели горива като нефт.

гъска Асошиейтед Преса Канада, обхваната в малко олио разходки край река Каламазу в Battle Creek