Канада гъски чифтосват за живота и семейството остава заедно в продължение на най-малко една година. След като партньор е избран, мъжкият става много защитно и ще се бори да запази половинка си безопасно. Въпреки, че гъските изглеждат да бъде много спокоен, те могат да се променят в много агресивен враг, атакува натрапника от заграбването на шията или гърдите и бой с крилата си.

Молим хората да са наясно как да се държат, ако намерите бебешки патета, който се различава от начина, по който ще се процедира с Гослинг. Поради броя на бебетата, а майка патица често ще отнеме половин пилците си да търси водата, връщайки се за останалата част по-късно. Много пъти, добронамерени хора мислят останалите патета са изоставени. Ако се намеси, майката няма да предприемат 'изоставени' бебетата обратно към нея грижи.

места за гнездене са избрани в скрити области на блата, ливади, езера или места, които са лесно достъпни за вода, но осигуряват добра видимост в случай на нежелана хищник подходи гнездото.

Очите на тези гъски са определени близо до короните на главите си, които им позволяват да се види още, че 180 градуса вертикално и хоризонтално, което им позволява да държи под око на приближаващия хищник.

Много от местните гъши популациите на Канада мигрират на юг през зимата други са останали като целогодишна жители, тъй като те жените Canada Goose Trillium Parka черен цена се научат да се адаптират към градска среда.

Всяка година по това време, MARS спасява или допусне множество бебе 'патета', но не много гъсета. Поради малкия размер на повечето патета, женските произвеждат от 12 до 14 яйца, само с женската се грижи за младите само една или две ще достигнат зрялост.

Специализирани клюнове са оборудвани с 'ламели' по ръбовете. Тези малки, назъбени, зъби като адаптации позволяват гъските да намалят или ленти храната си.

Канада гъски са много социални птици с над 10 различни разговори, които им позволяват да общуват на различни съобщения и тяхното вокализация не е лесно да се възпроизвеждат.

Един от най-разпознаваемите канадски водни птици е Канада гъска.

Различните видове на Канада гъски са разделени основно на базата на размера, цвета, глас и на формата и размера на сметката. Всички те имат една черна врата и главата с отделни бели бузите кръпки. Канадските гъски са тъмнокафяви гръб, крилата и опашката пера са черни с бели прикрити пера над опашката.

жените Canada Goose Trillium Parka черен цена

Тези гъски със сигурност не са придирчиви към храната, трапезария на огромно разнообразие от водната растителност; през пролетта и лятото, листа, цветове, плодове, семена и корени водят храненето им за период до дванадесет часа в деня.

И двете потомство са precotial птици, което означава, че те се излюпят, обхваната в надолу, очите отворени и са в състояние да плува и се хранят, веднага след като им надолу е суха.

Много от причините тя е толкова добре познати, не винаги са благоприятни, тъй като те стават неудобство за земеделските производители и градските жители, хранителни огромно разнообразие от растителност и произвеждат невероятно количество на отпадъчните материали.

Канада гъски са лесни за място, когато те са мигриращи, тъй като те образуват перфектна формация V, клаксони, тъй като те летят и общуват помежду си.

Женската гъска има тенденция да гнездото и мъжкият стои на стража си, гнездото и яйцата защита. Четири до шест яйца са произведени от женската и бебетата напускат гнездото един или два дни след излюпването; те ще останат заедно като семейство в продължение на година и често женската ще размишляват два съединителя, които са разширена семейна единица.

Канада гъски отдавна са източник на храна за народите на Първа нации и инуитите, последвано от белите заселници. Има 11 вида гъската Канада и споделят някои общи маркировки, вариращи по размер от осем килограма голямо Канада гъска, за да умалително един кг ричардсънова гъска те; крилото си участъци варират от 90 см до два метра.

обаче един Гослинг е много по-голям и има защита на двамата родители, които с радост ще приемат и се грижат за странстващ Гослинг.

Канада гъски 'много социални птици'

Това летящ образуването им позволява да получат максималната скорост летене докато изразходване на най-малко количество енергия. Те ще се промени на предния лидер по протежение на пътя, като чести спирания за зареждане с гориво.

Излишно е да казвам неприятната част от техните ненаситните апетити е тяхната способност да произвежда обилно количество отпадъци, които могат да представляват проблем в местната паркове, земеделски земи и голф игрища.

техните екскременти е с високо съдържание на азот и фосфор, което от своя страна се просмуква в езера и блата се нарушава естествения баланс на водата; оставяйки площ от нешлифован трева около водоеми и езера е установено, за да възпре гъските от приземяване. Това възпиращ се използва по-често на голф игрища за голямо огорчение на голфъри!

Моля, не мислете, бебе на дивата природа е бил изоставен. Обадете ни се, преди да опитате да спаси патета 'или каквито и да било други бебета на дивата природа. Всички бебе дивата природа се нуждае от майка или родителите за предаване на основни хранителни вещества и ги научи на лов и житейски умения.