опитите на държавата да се достигнат чрез предоставяне на изобилие и качество Канада възможности за лов гъска, както и мониторинг на щата и местните нива на реколтата от вратата.

цел на СНП е да управлява двете популации по начин, който 'балансира различните и понякога противоречиви социални перспективи на Канада гъски.'

'Начинът, по който птиците са били летящи, ние може да бъде по-добре дори да не се използват примамки,' каза Solsrud. 'Но сега, че сме ги слезе тук, ние може и да ги използват.'

И тогава там са други доказателства. Една гъска Solsrud убит на място тази есен бяха ивици в Манитоба.

Solsrud и имам една традиция на среща за гъши лов в югоизточната част на Уисконсин.

Но за останалата част от сезона, който може да включва MVP птици, горницата е две.

И няколко ловци влизат толкова дни, преследващи гъски или прибиране на реколтата, тъй като много от големите птици в Уисконсин всяка година като Solsrud.

Канада гъска издирват годишна атракция

Срещнахме само след изгрев и имаше примамки и нашите стол щори, разположени от 7. Trix, Solsud е жълт лабрадор ретривър, набързо се около примамки, както говорихме и зачака за признаци на гъски.

Това е възможност да се поднови приятелства, изрази ловец / събирачи ген и помогне с управлението на дивата природа.

Тази пролет, на СНП оценява на Уисконсин гнездова популация на Канада гъски в 145386.

на жените Canada Goose Whistler Parka графит цена българия пенсиониран инженер е запален ловец и член-основател и бивш президент на Асоциацията на Уисконсин водоплаващи птици. Той има специален интерес в Канада лов гъска.

гол на щата популация на населението развъждане на Канада гъски е 125,000 птици.

жените Canada Goose Whistler Parka графит цена българия

Ако някога е имало човек, добре запознат с обем, това е Solsrud. Той говори на висок глас, с гробовен тон, и с прямота, че не е често погрешно тълкува.

Другата група от птици се нарича Mississippi Valley население, породи в Канада и обикновено мигрира през Уисконсин от октомври до декември.

Държавата притежава началото на септември Канада гъска сезон с дневен лимит чанта от пет, в опит да намали броя на чуждестранните птици.

Управлението на Канада гъска популации и лов отдих е социална и биологична предизвикателство за Уисконсин от 1950 г. насам, според Министерството на природните ресурси.

Когато не лов на птици, той ги скаут.

Два различни популации от Канада гъски крило през Уисконсин небе. Един породи в държавата и се нарича 'местно лице'. Тези птици прекарват повечето или всички от годината, в Уисконсин, в зависимост от метеорологичните условия и други местни условия.

на СНП работи с flyway партньори да следи Canada Goose население с цел да поддържа по-висока скорост на реколта върху гигантски Канада гъски от MVP Канада гъски.

В допълнение, СНП работи за справяне с конфликти между изобилие гъши популации Канада и хора чрез интегрирани техники за управление, включително лов, където е подходящо.

В края на небето ноември в югоизточната част на Уисконсин, проведени хиляди прелетни птици. Опитните Birders и ловци могат да кажат от размера на гъските.

Броят на чуждестранните Канада гъски в Уисконсин е увеличил драстично през последните 25 години, в зависимост от СНП, и завърши с население неудобство размер в много области, включително областта на метрото Милуоки.