Робърт Knepperwas в града recentlyto стреля възраждане на поредицата Prison Break, който минаваше по FOX от 2005 до 2009 г. В един пост на страницата си в Instagram, на 57-годишната жена се описва как той спаси един от пернати обитатели Ванкувър.

'Хей, благодаря за отделеното време, за да помага на някой, който пое в грешна посока,' Knepper пише, както той си представя какво би могло да се мисли за замаян гъска.

Понякога животът ни напомня, какво красиво чувство е да се грижа за другите. Сбогуват за известно време с един от любимите ни градове, жена ми и аз се прибирах от голяма вечеря в SavioVolpe. В близост до ъгъла на Main и Терминал видяхме самотен канадски гъски всички от неговия самотен в малко тревиста площ в предната част на Макдоналд, мисли за себе си, 'WTF? Аз съм в средата на!%? Град, далеч от Моят дом!' Той / тя падна на улицата и закуцука обратно към цветна леха на Макдоналд. Без да се колебае, син на ветеринарен лекар и съпругата му на 'любовник на всички същества, големи и малки' извади 'U т.е.' по време на следващата светлината и след това се наклони в паркинг на Макдоналд. Изведнъж, човечеството се събраха, за да помогне на този беден гъска. Един истински джентълмен на име Крис Берг, който е транзитен надзорник за Coast Mountain Bus Company Ванкувър, ни даде един чифт ръкавици, за да защити нашите ръце за улова. Жена ми се блъсна в Macdonald за кутия достатъчно голям, за да се поберат на гъска. Те бяха нетърпеливи и искат да помогнат. Крис, Надин и аз заграждани птицата. Надин го хванат. Хвърлих ми качулка над гъска. Ние събрахме гъската в кутията и да го закара до най-близката спешна животно клиниката (информация, предоставена от един загрижен диспечер в Ванкувър BCSPCA). Бяхме сигурни, че ще транспортира гъската за съпротивление на спукване (Спасителния Association). Една от сестрите в спешното клиниката взе залепена кутията с шокиран птицата в разглеждането стая в гърба и върна ми качулка. Когато се върнахме в нашия хотел, аз отърси ми качулка, очаквайки товар от гъши акане. Вместо това, един самотен гъши пера падна меко на земята. Бих искал да мисля, че това е знак от кокошката, като каза: 'Хей, благодаря за отделеното време, за да помага някой орган, който пое в грешна посока.' Благодаря на всички, които помогнаха тази вечер.

В hispost, Knepper казва той взе, че в знак на добра воля от потърпевшата птицата.

Актьорът, който е завърнала ролята си на злото 'T Bag' Bagwell, казва theypulled над и с помощта на заемни ръкавици от транзитна супервайзър и кутия условие Bya близкия ресторант, загреба потърпевшата птицата и я взе на приют за животни.

AnAmerican актьор, който изигра psychopathicvillain в thetelevision драма Prison Break има слабост към Ванкувър и любовта на канадците особено гъските.

актьор спасява Канада гъска във Ванкувър

Knepper казва той и съпругата му се връщат от вечеря след 'да се сбогува за известно време на едно от любимите ни места', когато видяха, че един Канада гъска clippedby кола в busyintersection.

Knepper поставя собствената си качулка над thegoose да го пазят от борят andsays когато якето е върнат не беше пълен жените Canada Goose Whistler Parka светлина сив Bulgaria с гъши курешки както той очаква, butinstead съдържаше единична перо.

Охайо актьор, чийто Prison Break характер е fewgood резултати в телевизионния сериал, alsoextends собствените си благодарение на органа за транзит, диспечер BC SPCA и персонал в болницата на животните, за поддържащи роли в щастливия край.

жените Canada Goose Whistler Parka светлина сив Bulgaria