По-рано тази седмица гъска със стрела в своя страна е бил спасен от едно езерце в Sterling Heights. Контрол директор на животните Джеф Randazzo прекарва три седмици се опитва да убеди гъската да дойде на земята, така че той може да отнеме гъската да ветеринар.

'Всички депутати и заместник (Рон) Мърфи, който е бил там с неговата доказателства тек джип са чудесен и грижовен,' каза Робъртс. 'Не мога да кажа достатъчно за тяхната всеотдайност, за да спаси тази голяма бяла гъска.'

заместник Уейн Rickert, член на Dive Екип на шерифа, методично си проправи път към замразен лист лед пред Shadyside Park. След близо гъската той наля малко топла вода на своите пера, за да го освободи. Гъската после размаха криле и си проправи път към останалата част от стадото си, каза свидетел.

заместници

'заместник Rickert беше въоръжен с кофа с топла вода и пикап спасителен лед', каза Манган. 'Той успя да освободи гъската, която веднага скочи в открити води и заплува към приятелите си.'

гмуркане екип на шерифа, който включваше Rickert и заместник Майкъл Vandenboom, пристигна със своя Mustang сух костюм и колан за безопасност. Vandenboom и заместник Keith Devlaminck проведе спасително въже, докато Sgt. Ланс Фолсъм надзора на екипа.

Няколко Макоум шерифа жените Canada Goose Whistler Parka черен магазин са приветствани като герои от жителите Mount Clemens, след като те спасени Канада гъска, която беше замразена на леда в средата на река Клинтън.

Рейнъл Бийти, жител на брега на езерото Manor Apartments, натрупан доверие гъската, като го хранене дневно. Тя има достатъчно близо, за да се отстрани по-голямата част на стрелката от пострадалото животно.

ACO Randazzo, които Бийти споменатите работи неуморно, за да стигнем до гъска, каза той все още иска да улови гъска, така че върхът на стрелката може да бъде отстранен от страна на гъска е.

'Депутатите, които са отговорили на поканата от гражданин свършиха отлична работа', според шерифа Sgt. Уилям Манган. в петък. Тя призова кабинета на шерифа.

жените Canada Goose Whistler Parka черен магазин

Депутатите спасителен гъска замразени в река Клинтън