младежта Canada Goose Chilliwack военноморски флот магазин

говорим за перфектната буря! Betweennotable знаменитост заверки младежта Canada Goose Chilliwack военноморски флот магазин и изключително мразовитите температури в североизточната част на тази година, Канада гъска якета са се превърнали в най-горещата тенденция тази зима отне само 57 години, за да стигнем до там.

Ето защо марката е горд да кажа, те пусне на отдела на полярните изследвания в Националната фондация на американската наука и наричаме Антарктика перфектното им лаборатория.

Безспорно най-известната им стил, theSnow Mantra анорака се казва, че е най-топлото яке в света и могат да издържат на температури от минус 90.

Канада гъска, чисто роден от експедиция и приключения, е отишло отишло от алпинисти за филмови звезди като Ема Стоун и Джими Фалън. Само през тази година, в световен мащаб приходите на компанията се очаква да удари $ 200 млн. И така, как го правят? Това не е ниска цена точка, като анораци може да варират от $ 445 до $ 1195. Като им сайт гордо заявява: 'Студеното време е част от националната ни идентичност, и няма по-добри съдии от качеството на нашите продукти, различни от тези, за които те са предназначени, и от кого са били вдъхновени.' Ал отиде на север към Канада гъска територия да се види тяхната фабрика и как те правят тези невероятно топли палта.

Канада гъши пух якета са модни

Но ако вашите ежедневни нужди са повече за пътуване до офиса от туризъм връх Еверест, там са 74-стилове в 20 цвята, които да избирате. Единственото нещо, което всички те са по-чести е, че разпознаваем червено петно.