Един от първите проекти, Спомням си вършат беше, когато бях на шест участват де заковаване спасен дъски, и след това изправяне на ноктите. По едно пени поп, отне дълго време да се направи един долар. Това беше всъщност много пари за мен в този момент, и аз накрая му се наслаждават.

От този момент нататък, аз винаги търсят възможности да направят повече пари, като помага на фермата. Обичах концепцията, че повече усилия, което сложих дърпа ноктите, толкова повече е допринесъл за успеха ни, и колкото повече се заслужи.

Робърт Deluce, президент и главен изпълнителен директор, Портър Airlines

Имаше много от родителски интерес и шофиране в нашето семейство винаги в един приятен начин. Баща ми беше водопроводчик и той се завтече една малка фирма. Той е приличен, честен, трудолюбив, и прави най-доброто от каквото и да е дадено. Майка ми, от друга страна, осигурено ние работихме усилено и играе трудно. Аз съм по средата на три деца. Брат ми е адвокат и съдебен лекар. в продължение на много години. Ние сме много близо и яростно лоялен. Това има много общо с моите родители и нашите силни семейни ценности.

съм израснал с родители, които решават да се преместят извън мрежата на дома, без течаща вода или електричество. Те са били активни в областта на земеделието и изграждане на дървена къща. Това разбира се е много работа. От най-ранна възраст, баща ми ме incented с награди за парче на работа, които преминаха над и отвъд обичайните ми задължения.

Баща ми ме научи много уроци, но това е този, който ми служи най-добре в живота.

младежта Canada Goose Expedition Parka розов цена

'Това не е това, което ви попита,' отговори Джордж. 'Какво искате да правите с живота си?'

Канадски титани на индустрията върху това, което са научили от баща

Повторих моя отговор с по-голямо осъждане.

Когато бях на ръба на завършва гимназията, вторият ми баща Джордж ми седна да ме пита какво искам да правя с живота си. Аз отговорих, без колебание, 'Аз искам да бъда фотограф.'

Моят баща беше европейска, и мисля, че по традиция. Европейските ценности са по-малко за еднократна употреба, отколкото в Северна Америка стойности. Израствайки, видях, че когато родителите ми купили нещо, което те ще спестят до купите най-доброто, защото са знаели, че ще издържи, дали това е един чифт обувки или кола вместо да купуват нещо, те ще трябва да замени в една или две години, Качеството винаги е първо за баща ми. Той прилага тези ценности в бизнеса, както добре. Неговият фокус е върху вземане на нещо, което ще продължи в продължение на поколения. Това остана с мен и това е нещо, с което се съобщава живота си лично и професионално. Тя все още е в основата на това, което правим в Канада гъска.

Това беше доста зле по време на депресията. Баща ми стигна до получаване на работа като лице на продажбите, но той не може да получи по заплащане. Той трябваше да го направи за комисионна. Той се опитваше да направи първата си продажба, и той трябваше да вземе влак от Калкута до Катманду в Непал. Той седеше на влака, и имаше едно семейство с него, и още един джентълмен. Семейството се отделя, и това беше една нощ влак. Господинът попита човекът срещу него, ако той ще се премести. Той каза, че не. Кой се случва да ходят по пътя? Лицето му даде мястото си, за да във влака. попита Човекът, 'Какво правиш тук?' Баща ми казва: 'Аз съм дошъл, за да направи тази продажба.' Той казва: 'Това джентълмен (управителя на покупки) съобщава за мен. Аз ще се удвои реда.'

аз работех за туристическа агенция и те не ми даде никакви реални задачи за вършене. Когато баща ми ме попита как мина моята работа и аз му казах какво се е случило, той ми каза да се върна в офиса рано на следващата сутрин, преди всеки пристига, и се изострят си моливи.

Кевин О'Лиъри, председател на О'Лиъри Financial Group и ТВ личност

Райън Холмс, основател и главен изпълнителен директор, Hootsuite

Доналд Гулоен, президент Manulife и главен изпълнителен директор

Тери Дейвис, главен изпълнителен директор, Home Хардуер Магазини Ltd.

Днес, благодарение на съветите на Джордж, решението ми да преследва академици, и няколко други щастливи събития и десни завои по пътя, аз съм построени успешна кариера, че ме позволява достатъчно време и ресурси за истинската ми страст фотографията.

Нашите бащи ни учат как да се завърже обувките ни, как да се намали тревата, и как да се пазарят с използвана кола дилър над справедлива цена за първата ни набор от колела.

Когато дойде и ме видя заточване моливи, те казаха: 'Какво в света правиш?' След това започнах да получавам реална работа за вършене. Това беше важен урок в живота ми.

Gregg младежта Canada Goose Expedition Parka розов цена Saretsky, президент и главен изпълнителен директор, WestJet

Джордж обясни, че повечето фотографи ще бъда щастлив да се въвеждат в няколко хиляди на година. Ако исках да преследва фотография, по-голямата част от доходите си ще трябва да идват от странични работни места, че не е задължително да харесват това. Това е добре и елегантен за някои хора, но това не е за мен. Не бях готов да поеме този риск, да изпълнява всички задачи и работни места, необходими за подкрепа на моята мечта да се превърне в пълно работно време фотограф. Не бях готов да работя дни като зидар или в един мол, стрелба и разработване на снимки в края на седмицата. Обичам парите твърде много.

бих казал, най-важното нещо на баща ми ме научи беше за лечение на хора като вас искат да бъдат третирани в живота. Това е нещо, което е резонира с мен.

Този урок ме научиха да търсят нещо, за да се подобри и решаване на проблеми, да бъдат проактивни в собствената си кариера, ако исках да успее, и никога да напусне всяка работа недовършена.

'OK. Това е много добре, Кевин, но имате ли идея какво трябва да се направи, за да бъде един фотограф?' попита той.

Но това не е най-добронамерени уроци, които са склонни да се придържаме с нас в нашата зряла възраст. Това е най-неформални и често непреднамерени уроци за характер, добре износени истории за упорита работа, и че безпогрешно 'Dadish' чувство за хумор, че ние помним. Ето какво каза.

Като тийнейджър съм работил във ветеринарната и ферма магазин доставка баща ми в петък вечер и събота. С първия си чек от тази работа, аз купих футбол от канадски Tire. Когато се прибрах у дома баща ми ме попита кой е купил по футбол. Казах, че го направих. Той ме попита къде имам парите. Казах, че го имам от него. Тогава той ме попита къде е взел парите. Казах от кутията за пари в брой (това е всъщност пура кутия). Той попита кой сложи парите в полето за брой. Казах на земеделските производители. Тогава той каза: 'Така че аз ще ви попитам отново, който е купил по футбол?' Аз казах: 'Фермерите закупени на футбола.'