Сред 10 вида патици, използвани в годишните индекси, всички показаха подобрения през 2002 гнездящи двойки на всички важни зеленоглавата патица, № 1 патица, повишена 7500000-7900000. Blue крилат Тийл зависеше 4200000-5500000, или 31 на сто, и зелен крилат Тийл са нагоре от 2,3 милиона до почти 2,7 милиона, или 15 на сто.

Сора релси, Вирджиния релси, и moorhens могат да бъдат ловувани 01 септември до 9 ноември, с ежедневни чанти от 25 за релси и 15 за moorhens. лов бекасина е настроен за 01 Сеп през 30 ноември и 08 Декември до 23 с ежедневна чанта на осем.

специален ранен Канада гъска сезон е определен за 01 септември до 15 с ежедневна чанта от пет, с изключение на един лимит от две в задължителен доклад зони в Магий Marsh / Crane Creek, Mosquito Creek, Mercer, и Killdeer Plains.

Teal е определен за 01 септември до 16, при дневен чанта на четири.

Извънредни снегове и дъждове започнаха през април и предвидени много необходима влага, особено в Северна Америка 'патица фабрика,' прериите на централните канадски провинции и горните състояния Great Plains. Програма за опазване на резерв за земеделски земи, всички са цитирани като жизненоважни вноски след най-важната съставка, вода.

траур гълъб сезон е определен за 01 септември до 19 октомври и се възобновява 13 декември до 23. Risley каза, че сплит се коригира тази година с надеждата за увеличаване на възможността, когато птиците са на разположение. Дневната торбата ще бъде 15.

Предоставянето ще се появи през 2004 г. в Охайо 'патица печата.' Някои 35,000 марки се продават всяка година да ловци, колектори, и еколози, с приходи ще бъдат за влажните зони и проекти за опазване на водолюбивите птици.

Metropulos 'зае топ фактуриране измежду 29 вписвания. Художникът спечели печат конкурса от 2003 г. фазан в Уисконсин, и той е поставен пети и девети в годишната федерален конкурса патица печат.

'полети през есента трябва да бъдат подобрени в резултат на тези условия,' съгласи Don Young, изпълнителен вицепрезидент DU е. 'Но, както винаги, лов успех в дадено местоположение е много засегнати от регионалните и местните метеорологични условия.'

Признаците са обещаващи за добра есен полет на водоплаващи птици, въз основа на годишния обзор на размножителния патица с федералните, щатските и канадските биолози водолюбиви птици.

'Тези резултати доста добре потвърждават това, което нашите служители и други лица в зоните за размножаване са наблюдаващи тази пролет', заяви д-р Брус Batt, главен биолог за Ducks Unlimited, международната природозащитна организация.

'Ние сме особено доволни да младежта Canada Goose Expedition Parka син топаз Bulgaria видим скок в Pintail номера от 43 на сто 1800000-2600000', каза Бат DU му. 'Условия на прериите са само правото, когато са пристигнали. Така че, за разлика от модела на последните години, те се появяват, за да се постави в много добра гнездене усилия.'

клопач бяха нагоре 2300000-3600000, магарешка 56 на сто.

двата пролетни номера разплод патици и броя на басейни, използвани за гнездене май са се подобрили значително през 2002 г., каза Fish Wildlife Service. езерце съвпадат май се индексира с 5,2 милиона, 91 на сто по-висока от 2,1 милиона през 2002.

Контролиран гълъб лов ще бъдат на разположение за първи път на Rush Run-членка Wildlife Площ в Пребъл, и щука Creek членка Wildlife Площ в Сандъский. Подробности за тези лов, могат да бъдат получени, като се обадите 1 800 диви животни.

Това каза pintails остават вид на голямо безпокойство, защото те остават 39 на сто по-долу дългосрочното си средно.

младежта Canada Goose Expedition Parka син топаз Bulgaria

Но правилата правят Охайо Wildlife Съвета наскоро одобриха 16дни специален рано Тийл сезон, в сравнение с по-съкратен девет дни сезон преди една година.

влизане

патица фабрика е работил извънредно,

Съветът одобри също така други ранни прелетни ловни птици сезони, много от които сезона ще започнат и 01 септември

друг вид грижа е северна потапница, или bluebills. Техните номера са леко 3500000-3700000. Pintails и северна потапница и двете са обект на задълбочени изследвания. Pintail и северна потапница са единствените два вида сред 10 вида индекси, които са по-долу целите на плана за водолюбиви Управление на Северна Америка, 54 и 40 процента съответно. общи патица и ловни гъска сезона не могат да бъдат одобрени от държавите, докато рамката се задава.