Други фактори за добър сезон включват колко храна е на разположение за птиците, когато те ще получат до къде отиват след мигриране и състоянието на техните местообитания.

Дейл Humburg, главен биолог с Ducks Unlimited, каза популациите са в по-голямата си част, непроменени от номера от миналата година.

Неговият съвет към ловците? Проверка на времето, преди да отиде далеч.

Времето е голям фактор в какъв вид лов условия ловец патица може да срещнете, каза Humburg. Времето е това, което насърчава миграцията, и ловци могат да планират по-успешен лов, ако те гледат на времето на студени фронтове и в смисъл, че времето може да има върху водоплаващи птици.

сняг гъски

Други части на държавната попаднат в Население зона на Атлантическия океан и в Южна James Bay Канада гъска Лов зона. Сезони и ограничения чанта за тези зони са различни и могат да бъдат намерени на уеб страницата на Комисията. Риба и Wildlife Service, каза резидентни Канада гъски ще предоставят ловци с много възможности за лов в началото и добре в края на сезон тази есен.

Джон Дън, ръководител на Game Bird раздел държавната Game Комисията, очаква добър сезон водоплаващи птици тази година, защото има добри условия за размножаване в Източна Канада.

AGES 12 до 15: 19 септември е Youth водолюбивите Лов ден. Лицензираните младши ловци могат да събират реколтата патици, mergansers, Канада гъски, лиски и moorhens на този ден.

'Ето защо, патешки ловци ще видят liberalizations от 2008 г., която ще даде възможност за една canvasback и две северна потапница ежедневно граници чанта в цялата 60 дни патица сезон', каза той.

лов патица

Отглеждане популации на местни Канада гъски са виновни за замърсяването на водните запаси, причинявайки щети на реколтата и създаване на увреждане на обществените плажове и голф игрища, според Комисията.

Resident гъски популации държат силни.

Твърде много вода, Humburg каза, може да държи на разстояние растеж растителност, но условията, които са твърде горещо и сухо може да попречи на производството, също.

младежта Canada Goose Expedition Parka червен магазин

Снежна гъска гнездови популации постигнали всичко високо тази година 1,4 милиона птици време, което е по-високо от нормалното, според Дън.

Канада гъски сезон в ход

'В района, правят изключително младежта Canada Goose Expedition Parka червен магазин добре', каза Дуайър.

Поради този факт, Комисията Game реализира лов за опазване на видовете, заяви говорителят на Джери Feaser. Тя ще ви помогне да им популация в проверка и спомогнат за опазване на околната среда от негативни въздействия.

Seasons възобновени в Resident Канада гъска зона, която включва Лайкоминг и повечето от държавата, по-късно през есента. Ловците могат законно да ловуват гъските от 24 октомври до 31, 16 ноември до 28 и 11 декември до 19 февруари и да пазят пет Канада гъски всеки ден.

номера Миналогодишните са нагоре с 10 на сто.

'Налице е добра новина за гмуркане патица ловци в Пенсилвания през тази година', заяви Дън. 'Популациите развъждането на canvasbacks се увеличили с 38%, до 662,000 птици, и северна потапница номера са се увеличили с над четири милиона за първи път през това десетилетие.

-високите нива на водата и условия смятат за 'много добра' за възможностите за размножаване, трябва да дават патешки ловци добър сезон, също.