На Adblock натиснете 'Не се показва на страници в този домейн'.

Жена ми Сам и аз сме решени да се възползват максимално от тази възможност. Ние сме били в Ню Йорк в продължение на само четири седмици, а ние сме абсолютно ми харесва така. Ние трябва да продължим да се щипане, че ние не сме туристи. Аз работя на Пето авеню, не далеч от Желязо сграда. Тръгнало надолу по улицата, чадър размахвайки в ръка, текстове на песни на Стинг са винаги присъства Earworm: 'Вижте ме върви по Пето авеню / A бастун тук до мен / аз го вземете навсякъде и да ходя.' Не че аз съм Куентин Крисп, ум.

Досега аз не мисля, че имаше особено отличим шивашкия подпис. Работа в W1, не се открояват, ако носите Savile Row костюми и Джермин Улица обувки. И в тези дни, когато модата е незабавно разпространявани в световен мащаб чрез Instagram и същи услуги, ден за доставка, аз не очаквах Ню Йорк, за да бъде значително по-различна. Но приемаме за даденост факта, че Лондон е такова международно уважаван и почитан мъжки облекла капитал, докато не го напусне. Чувствам се като British три парче пратеник в Щатите. Въпреки, че на сайта на склад марки от целия свят, г-н P е установена добре дефинирани British естетически тъй като тя стартира преди три години. И със САЩ сега един от най-големите си пазари, тя искаше Brit на място, за да плават под знамето.

И все пак аз съм отчаян, за да се поберат в противен случай се страхувам, аз никога няма наистина да го направи тук. Критиците приписвани края на кейовете показват частично да британския си бичи и упорит отказ да се асимилират. Бележка към себе си: Не бъдете като Пиърс Морган. Така че вместо това, аз се опитвам да бъда най-чист английски джентълмен по всяко време.

Ако хората са приятни за мен тук, ми Павлов отговор е да го изгубим малко пари като банкер в стриптийз клуб. До голяма степен е така напълно discombobulating, Малкълм Гладуел може да напише още една книга за него. Ресторанти, получавам: разделят сметката съжалявам, проверете от десет и пъти по две. (Въпреки, че добавянето на 20 на сто до всяко хранене се по-скоро да даде на лъжата към често повтаря 'факта', че яденето в Ню Йорк е толкова евтино.) Но колко ли избие таксиметрови шофьори, бармани, хората, които се опаковат надценени хранителни стоки за Вие?

Междувременно, от другата страна на Уилямсбърг Bridge, стила, изглежда по-свежа и preppier от марки като J Crew, Gap и Banana Republic. Момчетата в офиса ми носят Версити якета, бутон надолу ризи и кльощава връзки. И хората наистина знаят как да се обличат за полярен вихър. Докато аз предпазливо договаряне ледените тротоарите в monkstraps Църквата, местните се тропна минало в тежкотоварни водоустойчиви Diemme, Danner или Thorogood ботуши. А има толкова много Canada Goose шуби в Ню Йорк, не може да има много неоскубани гъски на север от границата.

Една спирка през река Изток на Бруклин обвързана L влак и ние сме в Уилямсбърг, което е мястото, където вече наехме едно око wateringly скъп двустаен апартамент с много далече от достатъчно място за моите 30 чифта обувки. И все пак, моето пътуване до работното място е намален от близо час в Лондон до 15 минути. Плюс това съм реквизирани магазин шкаф в офиса като гардероб.

Въпреки това, аз се борят, за да направи себе си се разбира. системи за разпознаване на глас не признават моя. И на другия ден трябваше да повторя моето кравайче, за пет пъти. 'О, да кажеш toona? Когато тя пристигна, че е пет пъти по-голяма, отколкото бих могъл да управлява. Аз на практика трябваше да преместят челюстта ми като змия, за да го ядат.

Разбира се, че ще свикне с всичко, точно като хилядите други хора, които се местят в Ню Йорк всеки ден. И тогава тя ще се чувстват по-скоро като у дома. Но когато става въпрос за моето чувство за стил, можете да вземете това момче от Лондон, но той винаги ще се облича като англичанин в Ню Йорк.

английски или гей? ' казва жената на платформата на Юниън Скуеър. 'Моля да ме извините,' Аз отговарям, веднага предал, че аз съм най-малко един от тях. 'Моите приятелки и аз имаме една игра, ние играем, когато виждаме хора като вас,' казва тя. 'Те трябва или да бъде на английски или гей. Или и двете.

Между другото, това е вярно това, което казват: младежта Canada Goose Expedition Parka черен цена на английски акцент все още наистина се извърви дълъг път. Ние скочи час списък на дълго чакане в ресторант онази вечер чисто, защото сервитьорката харесва начина, по който Сам говори. Аз не съм особено луксозен, аз съм първоначално ливърпулец за Бога, но всеки си мисли, аз съм и така да намеря себе си, че обича да преиграва и засяга Хю Грант в стил маниери. (Кой казва, 'Извинете' и в реалния живот, например?)

Уилямсбърг е малко като Shoreditch освен още по-gentrified и средната класа. На сутринта се приземи, имахме обяд в Wythe хотел, който ние сега осъзнаваме е епицентърът на самостоятелно по отношение hipsterdom. Беше като ходене върху набора от американската сатира Portlandia (YouTube сега).

Дан Rookwood за преместване в Голямата ябълка

Хората или наистина обичат Уилямсбърг (например, ни) или наистина не го правят. Това е много по заклеймен за бидейки пълен хипстъри отпива занаятчийско кафе и локално microbrewed занаят бира от конфитюр буркани в изскачащ бар, който се отваря утре докато конкурентни проповядване за банди, които не го правят доста съществуват все още. И всички момчета носят закопчани дървар ризи, реколта деним, Tatts и куките beanies и бради. Не толкова Mad Men като Plaid мъже. Това bewhiskered здрав outdoorsman поглед върви ръка за ръка с възраждането на мъжките марки, потопени в поколения стари занаяти, като Red Wing, Carhartt и Filson. Като го носи на брада и британски марки наследство като Барбър и Sunspel, аз може да се купи в това като един уикенд поглед, въпреки че аз не съм толкова сигурен за носенето на шапка на закрито. Бях отгледан да вярва, че е лоша форма. Също така: сърбеж.

младежта Canada Goose Expedition Parka черен цена

Щракнете върху иконата на Adblock / Adblock Plus, която е отдясно на адресната лента.

Друго нещо, което съм забелязал е, че нюйоркчани са без угризения за ходене из целия уикенд в фитнес уреди, така че те могат да кажа на всички, че те са на разстояние до един клас в Bootcamp / CrossFit / SoulCycle / Equinox Бари. Харесва ми един чифт Nike Flyknits толкова, колкото на следващия човек, но аз не искам да видя неговите ликра облицовани бита, докато аз съм яденето ми закуска наденица, благодарение ужасно.

нюйоркчани самите изглежда да падне на два лагера: стряскащо груби или задушаващо учтиви. Аз съм по-удобно с британския средата земята: insouciant безразличието и минимална повърхностна малък разговор. Тук хората или затварят сами разстояние от носенето на слушалки и непроницаема гримаса, или иначе те не могат да направят достатъчно за вас. Когато купихме диван в края на седмицата асистента магазин ни даде мобилния си номер.

Ако сте Private Browsing в Firefox, 'Защита за проследяване' може да доведе до обявлението за AdBlock да покаже. Тя може да бъде временно забранено, като кликнете върху иконата 'щит' в адресната лента.

Изкушението, разбира се, е да се приеме акцент и речеви модели, за да направи живота по-лесен. Но успях да оцелеят четири години в Сидни без вземане на Aussie привкус. Аз все още не може да се накарам да приеме американски правопис: I автоматично коригиране на моя автомобил правилно. Досега съм успял да устои 'достигане' на всеки, и планират да я държи по този начин.

В Лондон никой не говори за обществен транспорт, освен ако те са психически или alcoholically небалансирана. Или Северна. В Ню Йорк съм помолен от непознати на улицата и в метрото всеки ден. Те искат да знаят къде Взех си костюм, палтото ми, моите очила, чантата ми, моята 'поглед'. Както известната песен на града отива, аз съм на чисто нов старт на него в ол 'Ню Йорк, но аз със сигурност не очаквам, че ще бъде лесно. Ако имах нужда от напомняне за това, което брутално място това може да бъде, в деня стигаме CNN съобщи, те са axing Piers Morgan Live. (Не буквално, че сега ще бъде бустер рейтинги.) Кралят на хълма до дъното на купчината в Ню Йорк минута.