canada goose българия

canada goose цена

Мъже Canada Goose Chateau Parka военноморски флот цена българия

След обстойни проучвания Хънтър и вход, на DWR препоръчва тъмно промяна лов гъска в северната част на щата Юта. Промяната ще позволи Канада лов гъска да се проведе по-късно в зимата в по-голямата част от северната част на щата.

Мъже Canada Goose Chateau Parka военноморски флот цена българия

След преглед на идеите, жителите могат да изразят своите мисли по време на предстоящите срещи на Регионалния консултативен съвет или по електронна поща.

членове

популярно събитие наблюдение на диви животни, наречен Goose фестивал Snow случва в резервоар в близост до делтата на февруари, каза Блеър Stringham, DWR прелетен дивеч координатор птица. на лов по време на най-февруари ще намали конфликтите между лова и на фестивала.

Съвета ще споделят входа те получават с членове на Wildlife съвет на Юта. На борда ще се срещне в Солт Лейк Сити на 02 Декември, за да одобри правила за Юта 2016 лов водоплаващи птици.

дати, часове и места за заседанията на Съвета, са както следва:

Промяната ще отнеме голяма част от Мъже Canada Goose Chateau Parka военноморски флот цена българия северна Юта от Goose пространство на Северна и го поставете в състояние General Goose пространство. Ловът през повечето от Северна Юта ще започне 01 Октомври и продължи до октомври 13. След това, сезонът ще приключи до 22 октомври, когато ще отвори отново и продължи до 22 Яну

DWR предлага промени до 2016 г.

Северна Регион: вторник, ноември Main, Спрингисвилд Южен регион: вторник, ноември Royal Хънтър Drive, Ричфийлд Югоизточна Регион: сряда, ноември Main, Green River Североизточна Регион: четвъртък, ноември пролетното Ave., може да се изпрати пролетното Коментари

жените Canada Goose Chilliwack Bomber светлина сив магазин

Огромен Питсбърг спортен фен, можете да намерите Аманда аплодисменти на Черно и злато в свободното си време. Тя също се радва на тичане и да прекарва време със семейството, приятелите и котката си Рийз.

жените Canada Goose Chilliwack Bomber светлина сив магазин

Аманда Kelley

Аманда е роден в Пенсилвания, расте в град Питсбърг.

Тя е развълнувана да се живее в Североизточна Пенсилвания и покриване на местни истории и проблеми в тази област.

Аманда въпрос за екипа на Newswatch 16 от Вашето Новини Сега в Сиракуза, Ню Йорк. Тя беше Уотъртаун Bureau Reporter, обхващащ 10-ия Mountain дивизия на армията във Форт Дръм, региона на 1000 острови и извън нея.

Постъпва новини екип WNEP през юни 2012 г. като мултимедиен журналист, стрелба, писане и редактиране на собствените си истории.

Аманда започва работата си излъчване в Държавния университет в Кент, където завършва с отличие през 2010 г. със специалност Broadcast News и незначително в спортната администрация. В Кент, тя е член на студент тече телевизионна програма TV2 News, обслужващи портидж.

Dimock Нов дом качвах в Susuqehanna County е почти готов. Проектът за три години в Dimock е за разлика от всеки друг дом ще намерите. Отвън изглежда точно като всяка друга къща. Вътре, работници зает Довършваме по проекта в Dimock. Но Захари Hallisey и около 60 други изпълнители са всички ученици. Казват, че един земеделски производител площ е използването на утайки от отпадъчни води, за да оплодят около 100 акра земя и те са притеснени, че смес може да се нарани на околната среда. съседите от сместа се отнасят в Ливан Township е biosolid тор. Земеделски производител в Wayne County е използването на третирани човешки отпадъци, за да помогне на своите сено култури. Мостът все още е затворен тази седмица, но има известно облекчение за жителите в зрението. Работата е в разгара на Sugar Hollow Road мост в Уайоминг Каунти. Troopers каза тя изпълзя от останките и е в състояние да отида да получите помощ. Съпругът и съпругата са и двете се приемат до местните болници. Следователите твърдят, че четиримата членове на семейството Слоукъм скочи от втория си история прозорец. Семейството твърди, че се появи късно в неделя следобед и не е летял от кафеза, тъй като и те се притесняват, птицата не може да го направи, без някаква помощ. Нов пернат приятел прави дома му в Wayne County. В Канада гъска реши да се настани у дома късно в неделя следобед Denunzio е близо до езерото Ариел. Ние говорихме с купувачите и служители на дребно в Колумбийския окръг за това, което изглежда да бъде един нов благодарността традиция. Още магазините, отколкото някога са обявяващи те е открита за бизнес благодарността нощ. Според съдебния лекар, Holden Wayman на 2, на Vandling почина в понеделник вечерта в Geisinger CMC. и е установено в басейн близо до дома му. Полицията съобщи, че хората, които търсят момчето го открили в един съсед басейн от другата страна на улицата. PennDOT затворен един ред, за да се определи масивна три крака с четири крака дупка на моста над North Main Avenue. беше нещо като разпадаща се отдолу и така, след като тя се отвори може да се види степента на това колко голям е ', каза PennDOT говорителят Джеймс май. Според официални PennDOT, голяма дупка се отвори на моста на главния булевард в Диксън град / Main Avenue изход (190). PennDOT споменатото движение струпани покрай излизането на Dunmore / Throop, движи само бавно пълзи през целия ден. И двете жените Canada Goose Chilliwack Bomber светлина сив магазин платна на I 81 North сега са отворени след аварийни ремонти на Main Ave. на Bon Ton на е една от двете котви на дребно на търговския център и неговите собственици обявиха, че няма да се поднови своя договор за наем и ще се напускащото им двуетажна магазин в Скрантън. Новини от Bon Ton движат си в търговския център в Steamtown идва само седмица преди мола 20-та годишнина.

Snow Mantra евтин

патица население загатва водоплаващи птици лов перспектива

Тази прогноза дойде в най-250,000 гъски, подобни на миналогодишната цифра от 244,000 гъски. (The СНП отбелязва това не включва допълнителни очакваните 17,500 разплод Канада гъски в столичния район Градовете близнаци.)

'Броят на Канада гъски в Минесота остава висока, но населението е много стабилен в продължение на много години, Cordts каза. началото на пролетта тази година, ние трябва да видим един добър люк на гъсета, както добре.'

Общият брой на разплодни зеленоглави патици, сини крилати диви патици, пръстен вратовете и други общи патици в Минесота-добрият патица отглеждане на местообитанията е 524 000, според Министерството на проучване пролетта водоплаващи природните ресурси Минесота.

Що се отнася до другите видове звъни гърло патици, дървени патици, gadwalls, клопач, canvasbacks и червенокосите общото население дойде в най-149,000. Това 29% по-висока в сравнение с миналата година, все още 16 процента под дългосрочните средни.

Snow Mantra евтин

В отделно проучване, на СНП също погледна гъска населението на Канада.

Изследването е поглед към населението на разплодни патици Snow Mantra евтин около държавата. На 524,000 цифрите не включват scaups, и е на СНП казва, да миналата година изобилие от 474,000 патици.

Приблизителният брой на влажните зони е 220 000, което е спад с 36 процента спрямо миналата година и 13 процента под дългосрочните средни. Влажните номера могат да се различават значително въз основа на годишните валежи, отбелязва СНП.

'Ние обикновено очакваме да видим по-нисък брой патица през сухите години, Стив Cordts, специалист DNR водоплаващи птици, в съобщението за пресата. Риба и Wildlife Service ще пусне оценява нейната континентална население водоплаващи птици. Въпреки, че номер е 10 на сто над дългосрочните средни (измерена от 1968 г. насам).

синьо крилат населението на Тийл е отбелязана при 169 000 през тази година 66 процента над 2014 разчет на 102 000. Но, че 21 процента под дългосрочен план средно 212 000.

Snow Mantra евтин

Snow Mantra евтин

същото изследване на водолюбивите птици е била извършена всяка година от 1968 г. насам, за да се осигури поглед към отглеждане патица изобилие. Той обхваща 40% от държавата, включително и голяма част от това, което на СНП призовава най-добре оставащото патица отглеждане на местообитанията в Минесота. гъски

жените Canada Goose Solaris Parka светлина сив българия

Придържайки с остаряла гориво ще боли само ръстът на работните места и да продължат да навреди на здравето и безопасността на нашите общности. Ние можем да направим избор сега, за да се движат далеч от статуквото и да инвестират в бъдещето ни, или можем да продължим да рискуваме нашите води и качеството на въздуха и, както виждаме сега в Калхун окръг, че лош залог, за да се направи. Прочетете повече за разлив на нефт и

След новината, че 840,000 галона петрол се разля понеделник в рекичка хранене река Каламазу, когато нефтопровод неизправност, чиста вода за действие Мичиган директор Синди Roper направи следното изявление:

жените Canada Goose Solaris Parka светлина сив българия

Имаме технологията, капацитета за производство и на квалифицирана работна ръка, за да рита нашия Big Oil навик и да жените Canada Goose Solaris Parka светлина сив българия продължи да се римейк на икономиката ни с чисти енергийни технологии и работни места. Но ако ние продължаваме да инвестираме в динозаврите на пробиване на енергийния сектор за повече масло и изграждане на повече въглища ние прогонят бъдещи инвестиции в чиста енергия.

Clean Water Action Мичиган директор реагира на петролния разлив в Югозападна Мичиган

Вече чист енергиен сектор в Мичиган е пускането повече от 109 000 души да работят. Чрез засилване на енергийната ефективност и възобновяемите енергийни стандарти, и Repurposing долара за инвестиции в по-чиста, по-безопасна енергия, ние можем да продължат да растат тези работни места и запазване на нашите пътища и на въздуха от вредните въздействия на остарели проучване на гориво и използване.

ужасяващите картини, идващи в на нефтения разлив в района Калхун окръг подчертават колко наложително е за Мичиган, за да се движат към чисти, безопасни енергийни източници като вятъра и слънцето, вместо да се разчита на остарели горива като нефт.

гъска Асошиейтед Преса Канада, обхваната в малко олио разходки край река Каламазу в Battle Creek

Мъже Canada Goose Pbi Chilliwack Bomber син евтин

възрастни често се разглеждат водещ техните гъсета в една линия, обикновено с един родител в предната част, а другата на гърба. Докато защитата на техните гъсета, родителите често бурно прогонват близките същества, от малки косове за хората, които се приближават, след като ги предупреди, поради отделяне на съскащ звук. Повечето от видовете, които Мъже Canada Goose Pbi Chilliwack Bomber син евтин нападат яйца също ще вземе Гослинг. Въпреки, че родителите са враждебно настроени към непознати гъски, те могат да образуват групи от редица гъсета и няколко възрастни, наречени crches.

British Wildlife Wiki

-големи Канада гъски също са били въведени в Европа, и са установени популации във Великобритания, Холандия, Белгия, Германия, и Скандинавия. Полу опитомени диви птици са често срещани в паркове, и са се превърнали в вредител в някои области. В началото на 17 век, изследовател Самюел дьо Champlain изпрати няколко чифта гъски във Франция като подарък за крал Луи XIII. Гъските за първи път са въведени във Великобритания в края на 17 век като допълнение към колекцията водоплаващи крал Джеймс II в Св The призовава режийни от големи групи от Канада гъски, плаващи в образуването V образна сигнал преходите в пролетта и есента. В Канада гъска се храни с различни треви, когато на земята. Храни се, като хванете стръкче трева с фактурата, след това го разкъса с рязко движение на главата. В Канада гъска също яде храни като пшеница, боб, ориз и царевица, когато те са на разположение. Във водата, тя се храни от тиня на дъното на тялото на вода. Той също така се храни с водни растения, като водорасли. Те са моногамни, и повечето двойки остават заедно всички на живота си. Ако един е убит, а другият може да се намери нова половинка. Женската снася 3 8 яйца и двамата родители защитават гнездото, докато яйцата мътят, но женската прекарва повече време в гнездото от мъжкия.

гъски

Мъже Canada Goose Pbi Chilliwack Bomber син евтин

Този вид е 76 110 сантиметра (30 43 в) дълго с 127 180 сантиметра (50 71 в) размах на крилете. Мъжкият обикновено тежи 3.2 6.5 кг (7.1 14 фунта), и може да бъде много агресивен в защита на територия. Тя ражда в Канада и северната Съединените щати в различни местообитания. гнездото си обикновено се намира в повишена район в близост до вода, като потоци, езера, блата, а понякога и на бобър квартира. Нейните яйца са изложени в плитка депресия облицована с растителен материал и надолу.

Поколението влиза научат да летят етап всяко време от 6 до 9-седмична възраст. Те не оставят родителите си, докато след миграцията на пролетта, когато се върнат в родното си място. След достигане на зряла възраст, Канада гъски са рядко плячка, но (след хората) могат да бъдат взети от Red Foxes, скални орли и други хищници.

В Канада гъска, (Branta Canadensis), е въведена от Америка до Великобритания през 17-ти век. От 17-ти век, той се е увеличил в населението и разпределение на местообитанията. Те населяват паркови езера и други водни басейни. веднъж Тя е опит да се размножават тези птици за стрелба, но техните ниски самолетни, опитоми природата и нередовен летящи пъти направиха невъзможно. гнездото си е направен от растителен материал от ръба на водата. До пет яйца са изложени и на младите гъсета са в състояние да лети, след като те са на възраст 9 седмици.

През този инкубационен период, възрастните губят своите летателни пера, така че те не могат да летят, докато им се излюпват след 25 28 дни.

Мъже Canada Goose Heli Arctic Parka военноморски флот цена

Индексът на гнездене патица цяло май е 32.2 милиона птици, според услугите. Това е с 11 на сто по-долу Мъже Canada Goose Heli Arctic Parka военноморски флот цена 2003 г. и три процента под дългосрочните средни.

Pintail отказа 15 на сто до 2,2 милиона птици, но те остават по-горе ниско от 1,8 милиона от преди две години за всички времена. Те остават 61 на сто по-долу гол.

сива патица са били до два процента от 2003 г. насам по 2,6 милиона и са 70 на сто по-горе цел. Canvasbacks са се повишили с 11 на сто до 617 000, и са 15 на сто по-горе цел.

Много сухи условия зимни условия в страната на прерия дупка на централния Канада и горната САЩ са отговорни за спад с 11 на сто в индекса на населението патица от 2003 г., в съответствие с Ducks Unlimited.

Рано Тийл сезон минава през 9-ти септември с дневен чанта на четири. В Охайо дивизия на дивата природа заяви, че средата на седмицата Тийл отварачката е създадена, за да съвпадне с други отваряне дни.

северна потапница са били до два процента над 2003 3.8 милиона птици, но остава 39 на сто по-долу гол. Wigeon спадна 22 на сто от преди една година до два милиона птици, и са 33% по-долу гол.

Четири останалите видове всички показаха спад от 2003 г., червенокосите и пет процента, клопач 22%, зелен крилат Тийл осем процента, и синьо крилат Тийл 26%.

Дък номера попадат поради суха зима на прериите

катерица ловен сезон ще се отвори в същия ден, както добре.

Сора и Вирджиния релси и moorhens могат да бъдат ловувани до 9 ноември, с ежедневна чанта на 25 релси и 15 moorhens. Бекасина сезон ще бъде отворена до 28 ноември, и отново 06 Декември до 25, при дневен чанта на осем.

зеленоглави патици, номер едно патица в чантата на ловеца, бяха установени седем процента до 7,4 милиона птици, което е девет процента по-долу гол.

сезон щата на гълъб ще продължи до 17 октомври за първи сегмент, като останалата част течаща 21 декември до януари 2. Дневен лимит е 15 птици.

DU биолози твърдят обаче, че известно възстановяване на патица гнездене настъпило по-късно, тъй като на по-влажна пролет. и канадски дивата природа услуги.

Контролиран гълъб лов са планирани за щука Creek членка Wildlife Площ на Сандъски Bay, между другото в целия щат. Подробности за тези лов са на разположение, като се обадите 1 800 диви животни. гъска сезон Ранната минава през 15-ти септември с дневен лимит от пет Canadas, освен в задължителен доклад зони около Магий Marsh членка Wildlife Area / Отава National Wildlife Refuge, и Killdeer Plains и комарите Creek държавни области на дивата природа, където ограничението ще бъде две ,

Единственият езерото броене изключения са в южната част на Манитоба, където езера са се повишили с 10 на сто, и западните Дакота, до 25 на сто. и канадските прерии ', заяви Брус Batt, главен биолог DU му.

Изключително суха зима напусна почвата, така пържено, че почти всички ранна пролет снеготопене, напоена в земята, с малко балотаж за запълване на басейни преди пристигането на северна посока водоплаващи, каза водоплаващи птици и влажни зони организацията на опазване. прериите в големите равнини.

федерални и държавни агенции ще се срещнат в края на лятото, за да определят годишните ловния сезон рамки.

Мъже Canada Goose Heli Arctic Parka военноморски флот цена

Три вида сред 10 остават значително под дългосрочни цели и са предмет на специално внимание за мениджъри на водолюбиви птици, включително северна потапница (и двете по-голяма и по-малка), американски фиш, и шилоопашата патица. изследвания Невярно е в ход, за да се определи как да се справят с понижения.

Откриване ден за началото на прелетен лов на птици сезони гълъб, рано Канада гъска, специален Тийл, и железопътен, Зеленонога водна кокошка, и бекасини ще бъде 01 септември, според правилата наскоро одобрени от Wildlife съвет в Охайо.

'Валежите продължиха през началото на юли, така добри условия на влажните зони трябва да продължават да съществуват. Подобрените условия, тъй като проучването уверя, че ние не се занимават с' бюст '. Но това няма да е по-добра реколта, [на патици] от двамата. '

Мъже Canada Goose Hybridge яке дух българия

Птиците изисква минимална скорост и може да се направи по всяко време на деня или вечер и почти навсякъде от Мъже Canada Goose Hybridge яке дух българия дворове да backroads.

наблюдението на Osprey е необичайно, защото докато видът е все по-често по протежение на река Йелоустоун, орел рибар обикновено летят на юг за зимата и да се върнете към гнездо през пролетта.

река Йелоустоун и Жълтоопашата Dam Afterbay близо до Форт Смит са добри места за спазване на водолюбивите птици.

Новите видове, включени горска ушата сова, черен розова Финч, ушат корморан, шарен законопроект гмурец и орел рибар. Общо 25,101 птици са били наблюдавани, с най-често срещаната птица е Европейският скорец, последвано от кокошката, Канада.

да помогне да следите на птиците, хората могат да получат списък за проверка на Монтана Птици от FWP. Списъкът има 427 вида птици, които са били наблюдавани в Монтана.

Мъже Canada Goose Hybridge яке дух българия

Drives по гърба пътища също предлагат възможности да видят най-различни видове птици, които се хранят заедно стърнища.

видове да забележат

които разчитат разписа общо 67 вида наблюдавани в рамките на кръг с диаметър кръг центъра на 15мили Billingsduring на ден събитието. Това включва пет нови видове.

'Вземете кола през Molt да Rapelje, похарчите малко пари в Rapelje и купи закуска', каза Regele. По пътя има добър шанс да видя една снежна овесарка лети нагоре от земята, каза той.

птиците често може да бъде по-лесно да се види през зимата, тъй като дърветата не са листа, каза той.

Regele също призова Birders да 'да се възползва от всичките си обществени земи и градските паркове.' Земите не само са страхотни места, за да отидат Птиците, каза той, но с помощта на тях също показва благодарност за държавни земи.

време друг брой в началото на януари, на годишна орел преброяването, Regele каза 27 белоглав орел и едно евентуално скален орел, бяха забелязани по поречието на река Йелоустоун, заедно с няколко десетки други видове зимата птици. Скален орел населението се превръща в повод за загриженост щата, каза той.

The Osprey, Regele каза, може да са намерили добра доставка на хранителни стоки, се обърках или може би беше наистина края Migrator. 'Птиците не четат всички книги', шегува се той.

Един от подпис събития YVAS е годишната Коледа Bird Графа, който се проведе 19 декември в района Billings и е част от преброяването на цялата страна, спонсориран от Националната Audubon общество.

Някои зимни видове Birders може да видят, са северните Сврачки, които идват в от Канада и Аляска, груби крака ястреби, голяма корона розови чинки и евентуално снежната сова.

Regele каза Птиците информация, събрана и се докладва на правителствени и научни организации помага агенции да следят тенденциите и план за управление на зони.

Ако ски не ти е нещо, но ви се иска да се насладите на открито през зимата, помисли за наблюдение на птици.

площ Billings е щастлив, каза той, да има големи водни, които остават отворени и привличане на водолюбиви птици като патици и гъски.

Billings и околностите предлагат много места, за да видите най-различни видове, някои от които се показват само през зимата, каза Regele.

снежна овесарка са средни, черни и бели цветове пойни птици, които зимуват в Монтана, преди да замине обратно към далечния север, за лятото.

Коледният брой също така отбеляза, 33 вида, които не са били наблюдавани, но са били забелязани на предишни обвинения.

'Птиците не са глупави', каза Regele. Те летят високо, огледайте и следвайте водата, тъй като те мигрират чрез държавата, каза той.

Птиците предлага тихи открити възможности за отдих през зимата

'Това е начин да се измъкне навън и навън', каза Стив Regele, президент на Йелоустоун Valley Audubon общество. 'Това е трудно да се получи слънчево греене през зимата. Това е голям.'

'Ако сте навън през зимата и да видим златни орли, да я направи известна,' добави Regele.

организации, като YVAS, предлагат организирани екскурзии и осигурява на агенциите Птиците информация, събрана целогодишно от членовете и участниците.

Също така в близост е пространство на Big Lake Wildlife Management близо Molt, който може да получи стотици и хиляди птици, каза Regele. Площта на Big Lake се управлява от Министерството на риба, диви животни и паркове Монтана.

съседни на планинските и пелин тревни площи на около Big Lake може да бъде места, за да забележат птици като рогат чучулиги, заедно с бухал и грабливи птици.

Мъже Canada Goose Heli Arctic Parka дух евтин

Използвайки данни от Националния Wildlife Strike Database ЗРА за гражданска авиация, той стигна до заключението, че управлението на птиците трябва да се съсредоточи върху околната среда на летището. Повечето удари птици се случват на подход, по-рядко при излитане.

популациите на много видове диви птици често участва в стачки са се увеличили значително през последните няколко десетилетия, а птиците са се приспособили към живот в градска среда, включително летищата. Например, 1980-2006, жител (без миграционен) Канада гъска население в САЩ и Канада се увеличава със среден темп от 7,3% годишно.

'И в същото време, тези видове са се приспособили да е около хора и всички наши дейности. свързана с това е фактът, че съвременната реактивни самолети, турбовитлови самолети като Еърбъс 320, двигателите са много тихи. Има много малко шум навън на предната част на въздуха. Повечето от шума е в задната част. имало е много внимание се обръща на вземане на района около летищата по-тих. четворно от 1990 до 2007 г., се увеличи от 1738 на година за 7439, Тези стачки, причинени 3094 предпазливост площадки, 1,442 абортирани излитания, 312 двигателя спирания и 1,162 незначителни отрицателни въздействия, каза той.

Мъже Canada Goose Heli Arctic Parka дух евтин

Въздушният трафик се е увеличил.

Talk за нежелани последствия. 'Bird стачки' или сблъсъци между птици и самолети се увеличават поради две причини, според водещ експерт на федералното правителство на феномена: Околната среда е по-чист и превземки са по-тихи. Ричард А.

Заплахата от птичи стачки се е увеличил, Dolbeer намерен, защото:

Bird стачки стават по-сериозна заплаха

гъските населението в тази страна е бурно. В същото време, а получавате по-тиха, така гъските не могат да чуят тях идва. Това прави риска от кавга с ято гъски съвсем реални. от

въпроса:

Worldwide, катастрофи на повече от 25 големи въздухоплавателни средства са причинени от удари от птици от 1960 г. насам, сочи публикувано проучване от Dolbeer. В 23 от тези инциденти, стачката настъпили под 400 фута. Повече от 219 души са били убити, а повече от 200 самолети унищожени в произшествия, приписвани на птици стачки от 1988 г. насам, Dolbeer и други изследователи са намерени. Но те може да се случи по всяко време на годината.

През 1960 г., след 62 души са загинали, когато за Източна Airlines слязоха след като удари птица по време на излитане от летище Boston Logan, ЗРА наложено стандарти птици поглъщане за турбинни двигатели engines.You може да я види правото на разстояние от пистата там, и те имат ahere с Мъже Canada Goose Heli Arctic Parka дух евтин птици. Така че на всеки 30 на всеки 90 секунди до три минути те стрелят с оръдия на разстояние, за да изплаши тези птици далеч. Но тук е

търговски авиокомпании, които заместват по-старите си три или четири самолета двигател флоти с по-ефективни и по-тихи самолети два двигателя, което увеличава възможността за фатален инцидент, тъй като има по-малко резервно захранване. Air Force очакваме риска, честота, и потенциалната сериозност на сблъсъци на дивата природа на въздухоплавателни средства, за да растат през следващото десетилетие ', съобщава Dolbeer.

'Най-важното нещо е, че ние сме свидетели на значително увеличаване на популациите на много или най-големи Птици като голяма синя чапла, орел рибар, плешив орел, Снежна гъска, Канада гъска', каза Dolbeer, пенсиониран орнитолог с Департамента на земеделието в дивата природа Услугите в Сандъски, Охайо. 'Тези популации се увеличават, защото ние сме направили една наистина добра работа за опазване на дивата природа в Северна Америка в продължение на много видове, защото ние Пречистихме на околната среда, се отърва на ДДТ, влязло в сила на Закона за за чиста вода. Всички добри неща, но заради тези, които сме имали невероятни удари на много видове, които са опасни за авиацията.

Snow Bunting евтин

Странното поведение показва от птицата е хванал окото на много хора, и видеото е, тъй като няма вирусна, достигайки над 322 000 зрители в два дни.

'Аз със сигурност ще аплодират инстинкти [на водача], за да се отправят към вода, защото тя ще има много по-голям шанс за намиране на храна', каза Андрюс. 'Но птицата не изглеждаше ужасно затруднено положение или във форма.'

Във ​​видео в това, което изглежда да бъде застрелян от водача, Snow Bunting евтин който е описан да бъде shotnear Shiningbank езеро, Alberta, птицата се приближава мъжа шофиране чрез изолиран район и го следва отблизо като той кара към езерото.

'Когато стане до водата, със сигурност това е много добре запознат с вода, но аз забелязах, че кокошката е бил във водата за малко, но тя се върна на брега, за да бъде близо до човека,' каза Андрюс.

Според Андрюс, дива гъска, дори един, който се използва, за да се хранят с туристи, няма да позволи на човека да се докоснат или да ги погали като тази гъска е направил.

'Предполагам, че тъй като това позволи на колегите шофиране на камион, за да получите много близо, че тя в някакъв момент от време, тя трябва да бъде отпечатано върху човешки същества', каза Андрюс.

'Това по някакъв начин се изгуби или отчужден от групата, и е установено, просто чрез случайна, друг гъска в отражението в бронята,' разсъждава той, добавяйки, че гъската отпечатано върху хората вероятно след човека, дори когато той е управлявал, защото човекът е създаден Имам връзка с него.

Snow Bunting евтин

Канада гъска след Alberta мъж на вирусното видео може да са били загубени

Той добави, че птицата може да са били загубени и отделя от стадото му, посочено от това как го клъвна по нейно отражение в бронята на камиона.

Dawson Parka българия

на СНП е представяне на предложенията на обществени обсъждания на тази седмица. След това тя ще направи окончателните си препоръки към Съвета на природните ресурси на 12 август в Horicon, когато окончателните сезон структури ще бъдат определени.

Ето какво СНП предлага за 2015 Wisconsin патешки сезона:

'с най-висок оценки континентални водолюбиви птици, тъй като USFWS проучвания започна преди 60 години и благоприятни условия в много от държавата, попадат възможности за лов на водолюбиви птици изглеждат много обещаващи', каза DNR прелетен дивеч птица еколог Kent Ван Хорн.

Северна зона сезон от 26 септември до 24 ноември

За видове, които не са посочени като синьо-зелено и пръстен шийки, комбинираното общо с всички други видове, които не може да надвишава шест патици.

Обществеността може да научите повече за и коментар на предложените 2015 Уисконсин водоплаващи сезон рамки четвъртък в последния от четирите срещи, проведени около държавата. в Wildwood Lodge, N14 W24121 Tower Place, Pewaukee.

Бордът много рядко гласува да се промени регламент на водоплаващи птици, представен по време на срещата.

от пределно допустимата дневна чанта на шест патица, не повече от четири може да бъде зеленоглави патици (и само една кокошка); пет mergansers (да включват не повече от два американски нирец); три каролинка; три северна потапница; две pintails; две чернокоси; две canvasbacks и една черна патица.

В допълнение, Canada Goose ловци в външните зони ще бъдат предложени на 92 ден лов гъска сезон с дневен лимит торба с две гъски.

река Мисисипи зона 3 Октомври до 9 и 17 октомври до 7 януари

Редовното патица и гъска сезони са в допълнение към един ранен Канада гъска сезон (1 септември до 15), и експериментална рано Тийл сезон (1 септември до 7).

Благоприятни правила очакват ловци Уисконсин водолюбиви

The Horicon зона ще има два периода, 1 септември до 1 ноември и 2 ноември до декември 16. дневния лимит на чантата ще бъде две гъски, с лимит сезон на 12 тагове на ловец.

Северна зона от 16 Септември до 16 Декември

Бордът е тялото гражданин на седем държави, натоварени с контрола и определянето на политиката за СНП. Тя притежава повечето от своите заседания в централата на СНП в Медисън.

A младежта водоплаващи птици лов щата на 19-ти септември и 20.

Южна зона сезон от 03 октомври до 11, след петдневна почивка или 'разделяне', а сезонът да възобнови 17 октомври до 06 декември

река Мисисипи зона сезон от 03 Октомври до 9, а седем дни сплит, след 17 октомври, за да 08 Декември

НРБ в Horicon: Бордът на директорите на природните ресурси ще се срещне в сряда в Horicon като част от годишния си план за провеждане на няколко 'outstate' срещи.

рамките на сезона и номера на водолюбиви птици имат много ловци жадни за есента.

Сред предметите в неговия Dawson Parka българия дневен ред са гласува промени в околната среда анализ Уисконсин и процедури за преглед и приемане на Северна Kettle Морейн област Wildlife, риба и природни територии на генерален план.

Това са предложенията на гъши Канада:

2015 сезон може да дойде с нова функция, обаче: на СНП предложи старт на лов половин час преди изгрева в деня на откриването. в деня на откриването. произнася. Но много ловци през последните години, включително и на Комитета на Конгреса за опазване на Уисконсин мигриращите, отбелязват други ловни сезони, включително пистолет елен с много добри записи по безопасността, които позволяват предварително изгрев започва да отваря ден.

Регламентите, най-либералните позволено да Уисконсин от федералните дива служители, натоварени с управлението на мигриращите птици, станали обичайни в тази ера на голям брой водолюбиви птици. Проучването на годишна развъждане водоплаващи тази пролет намери рекордните 49.5 милиона патици в Северна Америка.

Ловците в Уисконсин отново ще бъдат предложени 60 дни лов патица сезон с дневен лимит чанта от шест патици, съгласно 2015 ловни водоплаващи предложения, публикувано в понеделник от Министерството на природните ресурси.

Откриване ден часа на снимане ще започнат половин час преди изгрев слънце за всички редовни ловни водоплаващи птици сезони.

В допълнение, на борда ще чуете информационни елементи върху дейности и стратегии на СНП за намаляване на хранителни вещества, изпускани до водите на държавата, с фокус върху фосфор, както и план за реорганизация на агенцията.

Dawson Parka българия

Южна зона от 16 септември до 11 октомври и 17-ти октомври до 21 декември

Dawson Parka българия