'Е, ти го накиснете три дни в Соди вода с кърлеж о оцет а', а вие го търка с горчица и сок от лук, и вие да направите това и да направиш това, а вие го опече два дни на бавен огън, и ще ви постави брадва нож в тава и я пердаша, само на едни и същи за вас правят птицата. и когато можете да се придържаме вилица в брадвата, за белочела водна кокошка се направи. '

The белочела водна кокошка ще дойде, за да лети наоколо и около вашия Gunning поплавък, за да разберете какво се случва. Обратно в Colonial дни, когато всяка храна, но рибата е трудно да дойда, надолу Easters обичаха да солени морски птици за зимата справка. И докато повечето патици сътрудничили до известна степен, на белочела водна кокошка остана безразличен и е бил трудно да се направи вкусен за масата. Но готвачи измислили начини да се помогне на глупак по-добър вкус и добра глупак варени разбиране майка ще направят като глоба на вечеря в неделя, както всичко друго, което искате да име. Има много неща, накисване и източване, и много трик с подправки и билки, а вие определено трябва да се изведе по правилния начин.

Banff Parka цена

Както Loony като Лиска

Виждам достатъчно лесно какво се е случило, тъй като 'Jeopardy!' хора внимателно подредени друга програма. Двойната O в 'смахнат' и в 'глупак' ги confoosed, и те снощи объркаха Sapient Loon за тъпа pated белочела водна кокошка. Това е белочела водна кокошка, че някой е по-луд, отколкото, фигуриращ в далечна Първа източна притча, която ще се чува всеки ден в Pugwash и рядко в Culver City. Нашето море летящ глупак на поговорка и заповед е американската траурна потапница. The Loon е красива и величествена сладководни прелетни птици, почти с размерите на Канада гъска, която се храни с риба. Мисля, че може би белочела водна кокошка не прави, но се храни предимно върху растителността като направите зеленоглавата патица, черно, и морето или северната морска патица.

Но пазачите твърдят, че Loon е интелигентен, и вместо да се предадат, за Loon започна живеещи в стада и гнездене, където лодка събужда не би било толкова тежки. Аз се видях стадо от 11 loons преди няколко лета в флотилия, където, 10 години по-рано, щях да съм видял един чифт с евентуално loonlet поемането на мама. Всеки, който някога е чувал за дива, witchlike, среднощният вик на Loon от далеч до езерото никога няма да го забравя, и ще кредитира Loon като глоба симпатяга да има около.

Тогава ще дойде стандартната Първа източна рецепта, в който и да е от многото версии:

това е достатъчно общ, обратно заедно, за да чуя някой да казва, 'Аз просто не може да вземе глупак.' Отговорът беше: 'Не е имал Banff Parka цена едно, че е правилно варени.' Тогава ще дойде обичайната заявката, 'Е, как да отида за готвене на глупак, така че е добре да се яде?'

В друг вариант, ако не ви е грижа за това начин, инструкциите отиват:. 'Е, аз винаги се готви глупак като мен conchs аз отрежете това, което трябва, и ги нареждаме в тава с две кутии гъбена супа Кембъл, с чесън, мащерка, джоджен, вратига, мента, парчета нарязана ябълка, боровинки, щипка джинджифил, и някои пипер. това е за аромат. Следваща I опече и пердаша, а след това да го изхвърлим. '

Когато правилно подготвени, а глупак е вкусна. Ако един глупак седи на вода на изток от полуостров дълъг 10 мили, така че той може да изглежда на 15 ярда от другата страна на полуострова и да видим водата от другата страна, той ще лети 10 мили навътре в морето, дойде в края на точката и лети 10 мили назад за да стигнем до мястото, той можеше да види 15 ярда преди 20 мили. Той няма да летят над земята.

В Канада, тяхната един долар монета се нарича тоя е луд, защото има Loon върху него. Мейн е използвал Loon на лицензионните коли плочи. Няма причина да се двойка думата 'Loon' с Daft и нарушена.

И думата 'умопобъркан', както се прилага за лице, на небалансирано интелект, не произтича от пернат Loon, но от справедливата богиня Луна на римляните. Суеверие каза тя имаше влияние върху разума и здравия разум. А тоя е луд бе една гайка. Но игра надзиратели са ми казвали, че това не е съвсем вярно. Те виждат повече loons от всякога, но и на други места. Loons използват, за да гнездят по двойки, всеки със собствената си езерце. Гнездото, на ръба на водата, имаше две яйца, и тъй като смахнат е почти безпомощен на земята, кокошката трябва да идват директно от вода, за да гнездото си. Следователно използването на моторни лодки за развлечение на човека започва да се промият Loon гнезда.

От друга страна, да вземе белочела водна кокошка. И искам да кажа на траурна потапница, което всички Надолу Easters наричат ​​глупак. Той е размер патица, и ще лети с патици, особено в северна потапница или bluebill. Но докато всички патици са предпазливи и подозрителни през цялото време, а глупак не е. Ако са акостирали в морето в една лодка и да видим ято патици идва към вас по крилото, и вие сте в желанието си месо да сол за зимата, то е добре да седи малка и изглежда не е там. Но когато ято глупак изглежда по същия начин, можете да се изправя, да размахват си шапка, настроение и вик, и тичам нагоре флаг.

Banff Parka цена

Докато nittle бране противоречия бушува 'уповава нас и г-н Jeopardy за социално състояние на' а ',' е 'и' за 'в прилагателното тримесечие, избухнах в с радост да съобщя, че аз отново го хвана! На 28 март, по Канал 8, професор Trebek приема като правилно, 'Какво е смахнат?' като птицата да бъде по-луд, отколкото. Това ми донесе от моя пост обедна дрямка и е причинило този реторичен интелектуална усмивка, че аз не мога да се избърсва. Никога не бях чувал някой да говори в пренебрежителен начин за ума на нашата много уважаван Loon.

Banff Parka цена