лов гъска под пистолет в Md. И викът се е повишила, че това е краят на гъска лов индустрията на източния бряг.

Camp Down Hoody реплика

EASTON Птицата, че някога е бил крал на източния бряг се е върнал в своята възвишена костур. Утре рано сутринта, стотици ловци ще се разположим по краищата на блата, поля и езера, на път с пушки, за да се възобнови една традиция, която помага да определи живота на източния бряг: лов гъска. Биолозите казват, ограничаващи ловци да снимате не повече от 5 на сто от мигриращите населението ще позволи гъши номерата на Канада, за да продължат да растат robustly.'Rafts 'на гъски неясен памет

Когато Мериленд Interscholastic Атлетик асоциация турнир по борба в който започва четвъртък в планината Сейнт Джоузеф, McDonogh старши Кевин Marvel е изправена пред последния си шанс да направи три неговата триизмерна сбъдната мечта. Откакто Marvel пристигна в училището Camp Down Hoody реплика от дома си в Easton той се стреми да спечели титла MIAA, заглавие, Мериленд Independent School и заглавие Националната Preps. Наред с тези лични цели, той иска да помогне No. 1 McDonogh спечели MIAA и MIS отбор заглавия за първи път от 2008 г. насам.

21 Март 1993

детайли DNR гъши ловни граници настоятелно призовава строги ограничения за 2 до 3 години

Статии за Goose Лов

EASTON Някои 150 души се събраха в Easton гимназия миналия четвъртък вечер за Министерството на Wildlife Division публични срещи природните ресурси 'на предложените ловните сезони за 1993 г. 1994 г. Решението идва едно десетилетие след налагането на пълна забрана за лов на прелетни Канада гъски, в опит да спаси намаляващите населението. Забраната беше вдигната през 2001 г., но с ловци ограничени до една птица на ден. Рибата и дивеча услугата служители вчера потвърдиха, че гъши населението Атлантическия Flyway, който гнезди в Северна Канада и прекарва зимите тук, е върнала към равнища, невиждани от 1988 г. насам.

Camp Down Hoody реплика

Чрез Сандра Маккий, The Baltimore Sun 8 февруари 2012 г.

от Хауърд Libit и Хауърд Libit, SUN СЛУЖБИТЕ 14 ноември 2003 г.

статии от DATEVarsity Q Кевин Marvel, McDonogh, борба

Както гъски се върнат, Easton готова за лов, фестивал

Camp Down Hoody реплика