Що се отнася до следващата снимка, добре, ако докаже, че Дрейк определено може да направи пижами изглеждат невероятно сложни. Както Drizzy салони в един стол, търсещи съблазнително в камерата (в непосредствена близост до една бутилка шампанско и чаша портокалов сок, разбира се), на 6 Бог носи по отпечатан копринени PJ с халат над върха. Той оглавява вид с това, което ние приемаме, са меко чифт чехли. Glorious.

Canada Goose деца Bg

Дрейк Digital Booklet 'Изгледи' ни се нуждае от кожа от млада овца Герб ASAP

Look, ние не трябва да ви кажа, Drake пусна албума си 'Views' днес. Вие вече знаете, че. Вие знаете всичко за 6 Бог прави. И ето защо той ви обича.

Той дори го каза сам:

И от сега, вероятно сте слушали албума около пет пъти. Това е добре, нали? И вие вероятно чувствайки всички видове емоции, докато слушате песните (Дрейк разбира, ако сте пропуснали бившия ти и това е добре.) Но замисляли ли сте открили официалните 'Изгледи' дигитална брошура, която ви очаква в края на траклиста?

Canada Goose деца Bg

Следващият образ вижда Дрейк търси благ по прост черен костюм. В комбина с бутон нагоре с бяла риза и сива велур вратовръзка, Обри Греъм (истинско име Дрейк, FYI) поглежда отвъд остър.

Торонто, Канада 01 май: Торонто Раптърс посланик Дрейк посещава Game Седем от Източна Четвъртфинали на между Индиана Пейсърс и Торонто Раптърс през 2016 НБА плейофите на 1 май 2016 г. Канада център Air в Торонто, Онтарио, Канада. Бележка към потребителя: Потребителят изрично признава и се съгласява, че, чрез сваляне и или използването на тази снимка, на потребителя се съгласявате със сроковете и условията на Споразумението за Images License Getty.

И накрая, нека да говорим за тази кожа от млада овца и кожено палто (какъв вид ни напомня на Ikea маймуна, но каквото и). Козината на кожа от млада овца е била от съществено значение в гардероба на Дрейк в продължение на години. Той носи един в студиото, той носи един в клуба и той дори носи един, докато седи кацнала на кулата CN. Това е неговата основна, защото, очевидно, той обича да запазим нещата уютен.

Единственият начин парче липсва от книжката? Неговата легендарния 'Гореща линия Bling' поло.

Сега моля, ако ни извините, ние трябва да се върнем към слушане на 'Изгледи'. Чао.

Къде е тя Дрейк? В гардероба ви? Ние го пропускайте.

Follow Huffington Post Канада Стил на Pinterest, Facebook и Twitter!

Не? Ами тогава, спойлер предупреждение: Champagne Papi е чист огън. Той е нашата нова икона стил. И ние не сме достойни. Благословиите на благословения.

Canada Goose деца Bg

Торонто, в април 26: Singer Дрейк празнува след Терънс Рос 31 на Торонто Раптърс мивки с 3 показалка през втората половина на играта Пет от Четвъртфинали Източното срещу Индиана Пейсърс през 2016 НБА плейофите в Air Canada Centre на април 26, 2016 в Торонто, Онтарио, Канада. Бележка към потребителя: Потребителят изрично признава и се съгласява, че, чрез сваляне и или използването на тази снимка, на потребителя се съгласявате със сроковете и условията на Споразумението за Images License Getty. (Снимка от Вон Ридли / Getty Images)

Първата снимка в книжката (който е бил прострелян в Кеймбридж, Ont., от Кейтлин Кроненбърг, BTW) е почти гореща достатъчно стопилката снега заобикалящата Drizzy. Самостоятелно провъзгласена 'най-успешният рапър 35 и под' (на пистата 'Уестън Road потоци') облича с над горната шуба като той тлее в непосредствена близост до най-сладкото кученце в света. Лангдън Hall стои зад него и Rolls Royce седи до него. Всичко Canada Goose деца Bg това е много величествена и царствена.

Друга снимка с участието на шведски сестри и модели Елизабет и Виктория Lejonhjrta е shoutout до един от най-трайни якета на планетата Канада гъска анорака на. Те са удобни, стилни и защитно, три неща, ние сме сигурни, Дрейк търси в неговата връхни дрехи.