Това беше в Хавай, където той се качи първата си Harley Davidson. Той '' се качи на марката '' за повече от 50 години, която да обхваща живота на път с любимата му Шърли, братята на Motor Company, на Shangri La от Стърджис и, разбира се, на вятъра.

Blacky качи с вятъра в лицето му повече от 50 години. Това е много лесно за един обикновен човек, но Blacky беше далеч от обикновеното. За него, вятърът беше просто още един елемент, за да бъде победен. В края на краищата, вятърът само служи за гориво на извънредното си страст към живота спешно, маниакално и понякога експлозивно.

Canada Goose жените цена българия

Canada Goose жените цена българия

Той бе предшестван от смърт от родителите си; съпругата му, Шърли, на 19 април, 2011 г. брат, Carl Milinac; и една сестра, Жан Peterson.

Отне само една искра, за да възпламени часа напрегната дискусия за тайните на древните египтяни; как да се издирват заровено съкровище; спецификации оръжие на бойни самолети; навиците миграция на водолюбивите птици, насочените надолу патици, потапници; зимата местообитание на TEAL; и необузданата му очарование с гъската Канада.

След като се пенсионират като готов микс драйвер за Meyer Материал, внимание Blacky се обърна към лодки. Той бе връчен на Уилфорд Сайкс, руда носител на Големите езера в началото на 50-те години. Изглежда, че иска да се върне във водата. В рамките на няколко години, личната му флотилия от един лодки десетина проекта стана обект на вниманието му. Много безсънни нощи са прекарали blueprinting идеи в главата си, че ръцете му може да измислям.

Като спътник, той никога не се оплакваше. Той обичаше пожар, добра компания и коктейл. Всеки, който се срещна Blacky трябваше да признае, че е истински американски оригинал.

Доналд Milinac Obituary

Той може да ви гледат с интензивност, която те накара да шавам. Вие не искате да го луд, защото той е бил мъртъв изстрел. Ти искаше да го направи щастлив, но бяхме малко страх от това, което той може да отнеме.

Blacky пое голяма гордост като shotgunner, след като изстрел 100 на 100 в конкуренция капан стреля. Години след като той продал еклектична колекция пушка, той все пак ще стреля гъски от небето с въображаема 12 калибър.

Той е оцелял от две дъщери, Donna (Джим) остен на Walworth, Уискънсин, и Даян (Робърт) Embach на Уудсток.; четири внуци, Лорън (Kevin Samsa) Schlendorf, Ciara Ruffino, Антъни (Бри Williams) Ruffino и Dana Keller; два правнуци, Коруин и Мейсън; брат, Бъд (Бони) Milinac на Хеврон; три сестри в закона, June Milinac, Sandra (Roger) май и Шарлийн (Bruce) Пек; петима братя в закона, Don Peterson, Дъглас (Джеки) Glosson, Роналд (Сали) Glosson, Gene (Нанси) Glosson и Дийн (Frances) Glosson; много племенници; няколко големи племеннички и велики племенници; и голямо голямо племенник.

свидетели на това много пъти и един знаеше, Canada Goose жените цена българия че е действително забелязване целта си. За всеки 10-ти път, той ще се обърне и да каже '' Аз пропуснах, че една. ''

След привличането на възраст от 17 в Air армейски корпус и завършени Самолет механика училище Кислър AFB в Билокси и Chanute AFB в Rantoul, той съобщава, че Hickam Невярно в Хавай през 1947 г. Неговата любов на авиацията и сложността на Warbirds останаха учене през целия стандарти. Някои момчета обичат самолети; други момчета изграждане на реактивен самолет в техния гараж. Това беше Blacky, handcrafting и ръката занитване самолети клас алуминий в собствения си частен хангар. Той имаше визията и таланта да материализират мечтите си.

Той е роден 31 май 1928 г., в Чикаго, за да Джон и Gunhilda (Carlson) Milinac. На 4 Декември 1952, той се жени за Шърли Mae Glosson.

Захвърлен елементи на другите са истинска съкровищница за Blacky. Той прекарва часове, дни и седмици за рязане, пребоядисване и повторното свързване спасителни предмети да отговарят на строги неговите изисквания.

Слънцето изгря в понеделник сутринта, без него, и ние имаме чувството, живота ни няма да са наполовина по-интересно. Поне за известно време. Nostrovia, Блеки.

След многочислени от услугата през 1949 г., Blacky закупили 1942 индийски Four в Оукланд, Калифорния. Той я качи обратно към Макхенри през февруари, преди 64 години този месец.