И изглежда любовта на Давид на кучета, както и неговата кална Land Rover Defender 110 смел сред селски фолк са само някои от начините, звездата се показващи прехода си в страната Гент.

стил

Дейвид Бекъм продължава трансформация на страната Гент като той показва на разстояние от Land Rover

любителите на животни: Olive е четвъртата домашен любимец на семейството, те вече притежават шар пей куче на име Барнаби и два булдога нарича Коко и Scarlet

Обратно към сивото ежедневие: След впръсквате по целия свят за бизнес през този месец, Дейвид се завръща у дома в Лондон със семейството си

Вижте повече на късно на Дейвид Бекъм като той взима някои лакомства за любимия си куче

семейство Бекъм въведени новия си домашен любимец в света на Instagram през септември, с Дейвид и най-големият син на Виктория Бруклин, 16, създаване на сметка за Olive през декември.

Той е голям фен на flatcaps, но този път той го държат просто. Бившият футболист и много спретнат татко изглеждаше въплъщение на провинцията хладно, съюзяват каки си яке, черни дънки и ботуши Челси с тази плетена шапка.

алтернатива, ние подбран най-добрите шапки там на главната улица. Плач сделка шапка означава, че сте спечелили трябва да го прекарат като Бекъм!

Chilliwack Bomber реплика

Little Olive Бекъм може да си има свой набор от удобни палта да нося, когато те излизат за walkies, но това е Дейвид Бекъм, който вкара хеттрик в цвят каки му шапка, когато той спря да вземем някои лакомства за домашен любимец.

Chilliwack Bomber реплика

Давид също изглежда да бъде развиваща се като модерен звездата редовно се забелязва в по-селски дрехи, с бащата на четири привидно е голям фен на плоския капачката.

Междувременно, тя изглеждаше като Дейвид и Olive е ползвал забавен ден заедно като спортиста сподели Instagram модула на възхитителния куче по време на разходка, с надписи: '. В парка с татко в моя туид и нещо мирише goooood'

Според съобщения в октомври, двойката се гледа най-скъпата страна дом във Великобритания, което е 24 пъти по-голяма от средната къщата, Chilliwack Bomber реплика може да се похвали 10 спални и шест бани, докато има 13 'от' сгради в земята.

Червеният логото е Подарявам, че от страна на Канада гъска, и когато става въпрос за борба с студа Това няма да получите много по-добре, отколкото на екстремни метеорологични специалисти. За съжаление DB точния стил сега е разпродаден, но кликнете (вдясно), за да си купи подобна шапка на Farfetch.

Chilliwack Bomber реплика