CO Vuthy Pril (ELCOP) проверява водоплаващи птици, дребен дивеч и стрелба с лък ловци около метрото езера, полетата и реките. Той също така се наблюдава и проверява рибари на някои езера и реки и говори в класа на огнестрелни оръжия безопасност в Saint Paul. се предприемат действия изпълнително за не малък лиценз игра, не лиценз за риболов и не спасителна жилетка в лодка.

Полицията смята, че бухалът е бил прострелян с пистолет BB. Полицията е открила само пера.

Citadel Parka магазин

Citadel Parka магазин

Чрез Брейди Gervais и Дейв Orrick

Също снимката са една каша от птици четири зеленоглава патица, четири червенокосите, три дървени патици и Канада гъска седем от които са заснети по време на първите 20 минути. Действие около държавата беше като че за някои ловци, но не толкова за другите.

CO Алекс Гутиерес (Forest Lake) е работил за дългоочаквания водоплаващи отварачка. The CO проверява много ловци се наслаждават на хубавото време, но и изследва няколко TIP разговори. CO Gutierrez взе действия за изпълнение на следните нарушения: изваден пистолет, не федералното печат, не е малко лиценз игра, не сертифициране HIP, използвайки токсичен изстрел, докато лов на водолюбиви птици и с помощта на моторизирана примамка през ограничен период от време.

На снимката са, от ляво на дясно, Сам Кейси, Холт Уотсън, Брайън Браун, Брайън Cote и Райли Уотсън, всички от Стилуотър.

Имаше един бухал участва. Човекът, който е стрелял заяви на DNR офицер той стрелял по бухала да го изплаши от гълъбите, каза Карол. The СНП не намери бухал и връща делото за ченгетата в града за възможни обвинения за нарушаване на забрана на града на изхвърлящи огнестрелни оръжия. Полицията Кучешки полеви изпитания, проведени в Детройт езера. CO Muyres и K9 Hunter взе 2-ро място във фазата на ловкост, 4-то място в генералното класиране отборът област, и 12-то място индивидуално комбинезона. CO Muyres също работи водоплаващи отварачка в Анока.

Това са части от съобщението за пресата с още информация:

приятел Непроучен доста трудно, така че ние трябваше доста добра представа какво ще открием, каза Кейси.

Ето снимка на един типичен кемпер кабина.

Зимно бърне и каролинка номера трябва да бъдат честни към добро в повечето области; други патешки номера по-променливи и петна. Времето ще бъде топло и слънчево.

Четири нови отопляеми къмпинг кабини идват да Lake Bemidji State Park, Минесота Министерството на природните ресурси обяви тази седмица.

Бъдещи доклади могат да бъдат намерени на страницата на DNR водоплаващи птици.

$ 50 на вечер кабини ще бъде отворена известно време през следващата година, и ако никога не сте остана в едно, те да бъдат само четири повече извинения, за да го направят. Кабините са добра покана за семейства обмислят къмпинг по ръбовете на сезоните, и особено уютен за тели със снегоходки или скиори бягане търсят за един уикенд далеч в красивия посред зима. Сряда в центъра на парка посетител.

Citadel Parka магазин

2011 септември

Стив Cordts, специалист водоплаващи птици за Министерството на природните ресурси Минесота е издал първата вноска от доклада на седмична водоплаващи миграция, въз основа на наблюдения от няколко отчетни станции около държавата.

Сейнт Пол полицията са били наричани събота до 120 W. Зюмбюл Ave. за изстрела. Когато пристигнали, те научили бухал е бил прострелян в 100 блок на Orange Avenue, според доклад на полицията.

CO Лиза Крузе (White Bear Lake) е работил AIS изпълнение на площ има достъп и боравене досадни животински разговори. Тя провери множество ловци водолюбиви над откритието на уикенд главно зеленоглави патици, дървени патици и Тийл Citadel Parka магазин се предприемат. CO Крузе се работи по няколко случая върха, борави много обаждания с въпроси по отношение на регламентите на водолюбиви птици и в момента работи по два водни оплаквания растителност.

Защото сови, подобно на всички хищни птици, са федерално защитени, полицията изпраща делото на Министерството на природните ресурси, което се заключава, перата са вероятно тези от 30-те домашни гълъби на обитателите, заяви говорителят Стив Керъл.

Какво: Първият годишен Great River надпревара за Student Успехът е състезание кану предназначена за набиране на средства и повишаване на учебната разликата постижение в побратимени градове. Постъпления от раса полза Urban Wilderness Кану Приключенията на (UWCA), творческа инициатива открит образование, който работи, за да се намали разликата постижение в държавните училища чрез предоставяне на обогатяването на природата учене на базата на повече от 10000 студенти всяка година.

Ето Кордт коментарите, придружаващи доклада:

екипи вече са подредени, но зрителите могат да се показват, за да гледате по маршрута на три етапа, които обикновено се изпълнява от River East квартали на Хариет Island на.

съм го в много неизгодно положение и гарантирана на всички, че ловува патици в деня на откриването ще видите една патица. Ако не го направите, ще ви помогне да сочи към място през следващата година, за да видите патици. Нашата елен, пуйка, фазан, яребица, персонал не може (или не би) се, че така ще вземе шансовете ми. Успех този сезон и ще се видим в блатото (в по-малко от 36 часа). на река Мисисипи в Сейнт Пол и Минеаполис.

Някои от членовете на Stillwater партията трябваше да пътуват на дълги разстояния Кейси се прибра от Iowa State University за отварачка но действието намериха беше наблизо в окръг на достъпна езеро са публично.