Контролираните ловни райони в зоната на Game Комисията Близкия Creek Wildlife Management в Ливан и Ланкастър окръзи, както и всички от Държавна дивечовъдна Lands 46, ще останат затворени до септември лов гъска за преодоляване на спада в жител Канада гъска стадо.

Лов за gallinules също започва да тече от 1 Септември до 09 Ноември, и ограниченията в торбата са три дневно и девет във владение.

Също така, в една част от западния окръг Crawford, горницата на чанта е една гъска и притежание лимит е три гъски. Route 322 / State Route 18 на запад до пресичане на държавната Route 3013; и държавната Route 3013 юг до линията на Crawford / Mercer County. Изключение от правилата в тази област е държавна Game Lands 214, където септември лов гъска е затворен. Това ограничение не се прилага за младежта, които участват в младежки водолюбиви ловни дни, когато се прилагат редовни наредби сезон.

Сезонът за Средна бекасина също ще се проведе от 17 октомври до 28 ноември, който е със същата структура като предишни години. Дневният лимит е 8, а ограничението на времето е 24.

Constable Parka магазин

Ловно часа за всички мигриращи птици, близки по залез слънце, с изключение на септември Канада гъски, както е отбелязано по-горе, както и опазването на сезона снежната гъска.

Първата младежка водоплаващи ловен ден ще се проведе в щата на 19 септември, а на втория ден ще варира от лов патица зона и ще бъдат обявени, когато късно миграционни сезони игра птици са избрани в средата на август.

Пенсилвания началото на мигриращите сезона птици са били одобрени, и гълъб ловци ще трябва да се обърне особено внимание на датите, на които сезона начални и крайни точки.

от Пенсилвания Game комисия:

младежки дни водолюбиви птици са отворени за лицензирани младши ловци, които са от 12 до 15 години. За да участвате, младеж трябва да бъдат придружени от възрастен, който може да помогне на младите хора в разговори, идентификация патица и други аспекти на лова. По време на тези лов, младежта да реколтата патици, гъски, mergansers, лиски и gallinules. Лицензираните възрастните могат да събират реколтата Канада гъски на 19 септември, а на втория ден на младежта, ако е налице обща Канада гъска сезон открит в района се ловува.

Вирджиния и Сора железопътен лов ще се проведе от 01 септември до ноември 9. кошница граници, самостоятелно или в комбинация, са три дневно и девет във владение. Сезонът за царя и Клапър релси остава затворен.

Традиционно, първият сегмент започна и приключи през септември, и много по-октомври е бил затворен за гмурна лов. Риба и Wildlife Service през 2014 г., Пенсилвания и други източноевропейски държави са разпределени допълнителни ловни гълъб дни, за да се направи за по-дълъг сезон.

Пенсилвания горски бекас сезон запазва своя дълъг формат тази година, откриване на 17 октомври и затваряне на 28 ноември горницата остава три, с лимит притежание на девет.

Dove сезон ще бъде открита на вторник, 01 септември и продължи до октомври 10. Тя след това ще отвори отново на 17 октомври, което е на първия ден от щата отварачките за катерици и гривест яребици, и преминава през 28 ноември, което е заключителния ден за катерици, яребици, зайци, фазани и пъдпъдъци. крайния гълъб сезон сегмент продължава от 26 декември през 01 яну

На младежта водолюбиви дни се получава, когато има общо Канада гъска сезон отворен, младежи и възрастни имат същия дневен лимит за Канада гъски в района се ловува. В дните на водолюбиви младежки настъпили, когато там не е общ Канада гъска сезон отворен, придружаващи лица не могат да събират реколтата Канада гъски, и ограничението на чанта за младежки ловци е същият, както в редовен сезон за района преследват. Кошница лимити за патици, Constable Parka магазин mergansers, лиски и gallinules ще бъдат в съответствие със срока за редовния сезон, които ще бъдат обявени в средата на август, след годишното водолюбивите симпозиум на 07 август

Dove сезон сегменти са били преструктурирани тази година, така че гълъбите могат да бъдат ловувани в цялата рано дребен дивеч сезон. Но това означава, че гълъб сезон ще се затвори за кратко преди началото на дребен дивеч сезон, след това отвори отново.

Има специални разпоредби, включително по-малки граници чанта и притежаването ограничения в няколко области на страната.

Стрелба часа по време на гъши сезон през септември са един половин час преди изгрев до един половин час след залез слънце, с изключение, когато сезонът се припокрива с младежката водолюбиви ловни дни. На тези дни, стрелба часа завършват при залез слънце.

обаче население остават значително над вратата на управление на 150,000.

Ловно часа са от обяд до залез слънце от 01 септември през 25. Септември В началото на 26 септември, лов часа по време на отворените гълъб сезона започва в един половин час преди изгрев слънце и край на залез слънце.

В повечето от Южна James Bay Население Goose зона, и на Pymatuning язовир и зоната, простираща 100 ярда навътре от брега на язовира, с изключение на зоната източно от държавната Route 3011 (Hartstown Road), ловците ще имат дневен лимит на три и ограничение притежание на девет.

Септемврийският щата сезон за резидентни Канада гъски също ще отвори 1 Септември, и продължи през 25. септември сезон от септември запазва дневен лимит чанта от осем Канада гъски, с лимит притежание на 24.

дневния лимит за чанта във всеки гълъб лов сегмент е бил определен на 15, с лимит притежание на 45.

Кевин Jacobs, биолог водоплаващи птици с Пенсилвания Game комисия, отбеляза, че либералните Канада възможности за лов гъска, заедно с програмите за контрол, използвани от много общини и държавни и частни собственици на земя, са се стабилизирали състояние жител Канада гъска население в почти 250,000 общо пролетни Канада гъски в последните години.

мигриращите ловци игра птици, включително и тези извън нея за гълъби и горски бекас, са необходими, за да се получи и да носят свидетелство за Пенсилвания прелетен дивеч птица ($ 3.70 за жителите, $ 6,70 за чуждестранни лица), както и обща лов, комбинация или доживотна лиценз. Всички водолюбиви ловци възрастови 16 и по-възрастните също трябва да притежава една федерална лов прелетни птици и консервация (патица) печат.

Constable Parka магазин

остава най-ефективен и ефикасен начин за управление на местни Канада гъски, при условие, ловците могат да получат достъп до гъски в проблемните области, каза Джейкъбс.

Ранните мигриращите сезона птици в Пенсилвания, обявени

А, в района на Ланкастър и Ливан окръзи северно от Пенсилвания магистрала (Interstate 76) и на изток от държавната Route 501, за да се посочи пътят 419; южно от държавната Route 419 до Ливан Бъркс линия; западно от Ливан Бъркс линия, за да се посочи пътят 1053 (известен също като Peartown Road и Greenville Road); и на запад от държавната Route 1053 до Pennsylvania Turnpike (Interstate 76), дневен лимит на чанта е една гъска, с лимит притежание на три гъски. Това ограничение не се прилага за младежта, които участват в младежки водолюбиви ловни дни, когато се прилагат редовни наредби сезон.