на СНП е представяне на предложенията на обществени обсъждания на тази седмица. След това тя ще направи окончателните си препоръки към Съвета на природните ресурси на 12 август в Horicon, когато окончателните сезон структури ще бъдат определени.

Ето какво СНП предлага за 2015 Wisconsin патешки сезона:

'с най-висок оценки континентални водолюбиви птици, тъй като USFWS проучвания започна преди 60 години и благоприятни условия в много от държавата, попадат възможности за лов на водолюбиви птици изглеждат много обещаващи', каза DNR прелетен дивеч птица еколог Kent Ван Хорн.

Северна зона сезон от 26 септември до 24 ноември

За видове, които не са посочени като синьо-зелено и пръстен шийки, комбинираното общо с всички други видове, които не може да надвишава шест патици.

Обществеността може да научите повече за и коментар на предложените 2015 Уисконсин водоплаващи сезон рамки четвъртък в последния от четирите срещи, проведени около държавата. в Wildwood Lodge, N14 W24121 Tower Place, Pewaukee.

Бордът много рядко гласува да се промени регламент на водоплаващи птици, представен по време на срещата.

от пределно допустимата дневна чанта на шест патица, не повече от четири може да бъде зеленоглави патици (и само една кокошка); пет mergansers (да включват не повече от два американски нирец); три каролинка; три северна потапница; две pintails; две чернокоси; две canvasbacks и една черна патица.

В допълнение, Canada Goose ловци в външните зони ще бъдат предложени на 92 ден лов гъска сезон с дневен лимит торба с две гъски.

река Мисисипи зона 3 Октомври до 9 и 17 октомври до 7 януари

Редовното патица и гъска сезони са в допълнение към един ранен Канада гъска сезон (1 септември до 15), и експериментална рано Тийл сезон (1 септември до 7).

Благоприятни правила очакват ловци Уисконсин водолюбиви

The Horicon зона ще има два периода, 1 септември до 1 ноември и 2 ноември до декември 16. дневния лимит на чантата ще бъде две гъски, с лимит сезон на 12 тагове на ловец.

Северна зона от 16 Септември до 16 Декември

Бордът е тялото гражданин на седем държави, натоварени с контрола и определянето на политиката за СНП. Тя притежава повечето от своите заседания в централата на СНП в Медисън.

A младежта водоплаващи птици лов щата на 19-ти септември и 20.

Южна зона сезон от 03 октомври до 11, след петдневна почивка или 'разделяне', а сезонът да възобнови 17 октомври до 06 декември

река Мисисипи зона сезон от 03 Октомври до 9, а седем дни сплит, след 17 октомври, за да 08 Декември

НРБ в Horicon: Бордът на директорите на природните ресурси ще се срещне в сряда в Horicon като част от годишния си план за провеждане на няколко 'outstate' срещи.

рамките на сезона и номера на водолюбиви птици имат много ловци жадни за есента.

Сред предметите в неговия Dawson Parka българия дневен ред са гласува промени в околната среда анализ Уисконсин и процедури за преглед и приемане на Северна Kettle Морейн област Wildlife, риба и природни територии на генерален план.

Това са предложенията на гъши Канада:

2015 сезон може да дойде с нова функция, обаче: на СНП предложи старт на лов половин час преди изгрева в деня на откриването. в деня на откриването. произнася. Но много ловци през последните години, включително и на Комитета на Конгреса за опазване на Уисконсин мигриращите, отбелязват други ловни сезони, включително пистолет елен с много добри записи по безопасността, които позволяват предварително изгрев започва да отваря ден.

Регламентите, най-либералните позволено да Уисконсин от федералните дива служители, натоварени с управлението на мигриращите птици, станали обичайни в тази ера на голям брой водолюбиви птици. Проучването на годишна развъждане водоплаващи тази пролет намери рекордните 49.5 милиона патици в Северна Америка.

Ловците в Уисконсин отново ще бъдат предложени 60 дни лов патица сезон с дневен лимит чанта от шест патици, съгласно 2015 ловни водоплаващи предложения, публикувано в понеделник от Министерството на природните ресурси.

Откриване ден часа на снимане ще започнат половин час преди изгрев слънце за всички редовни ловни водоплаващи птици сезони.

В допълнение, на борда ще чуете информационни елементи върху дейности и стратегии на СНП за намаляване на хранителни вещества, изпускани до водите на държавата, с фокус върху фосфор, както и план за реорганизация на агенцията.

Dawson Parka българия

Южна зона от 16 септември до 11 октомври и 17-ти октомври до 21 декември

Dawson Parka българия