The Бърнет Jacket е описана като един от най-добрите студените зимни якета, дори надминавайки много популярна Chilliwack бомбардировач, експедиция и Chateau Парките, всички от които са предпочитани в Ню Йорк. The Бърнет все още не е толкова популярен, колкото споменатите по-горе, но тези, които са го и другите използвани предпочитат ръцете Burnett надолу. Тя не може да е толкова на мода, тъй като Banff Парка, но тя все още има стилен външен вид и е много по-удобно и практично.

Преглед на различните стилове Канада гъска предлага в своята Arctic Collection. Най-добрият анорака да работят върху Арктика, студени градските места шуби милиция стил, пилот зимни якета, accesoriesStylish Canada Goose шуби и якета за Изключително студени Градове

Пълен преглед на якето Burnett

Друг въпрос, също свързана с шнура е качулката ще блокира зрението ви, когато правите резки движения.

За сега можем да се обади на Канада гъска, 'Моля, моля да включва шнур в предния капак на Burnett Парките'.

The Burnett Якета качулката doesnt дойде с шнур или за оформяне кабел като някои други модели и всеки път, когато вятърът духа силен предния капак ще влезе принуждава да го задържите с една ръка. Просто защото на този малък детайл цялата цел на предния капак се губи. Може да помолите вашия местен шивач, ако той може да направи нещо за него, аз никога не са опитвали това.

Други потребители не са предложени облечен с токче или опаковъчна шал около врата и лицето си преди да дърпа нагоре капака. Тези допълнителни слоеве ще ви помогне да качулката на място. Тя работи добре за мен.

Канада гъска Arctic Collection Преглед Extreme Winter защита

Ако искате стил, но не са готови да включва комфорт и практичност за него, а след това на Бърнет е Зимното яке за вас.

По някаква причина Канада гъска включва само регулируема качулка на някои от неговите шуби и якета, като бомбардировач Chilliwack, където капака могат да бъдат манипулирани, за по-добра видимост или допълнителна защита от силни ветрове.

Това са всички културни базирани съвети, които можете да намерите никъде другаде да дата колумбийските жени. От това как да танцуват с тях, напитки и дори това, което е най-важно при среща на семейството.

Между другото, можете да премахнете капака, ако искате да.

Не съм дошъл да се знае едно-единствено Канада гъска яке или анорак, че Не е ли достатъчно топло за потребителя. Всъщност една от малкото оплакванията на потребителите имат за яке Burnett, и че отива на по-голямата част от градските шуби от Канада гъска, е, че тя е Expedition Parka българия твърде топло, за да се носят вътре. Би било хубаво, ако бъдещите модели включват по-добра вентилационна система, като новата модерна Hybridge яке прави с термалните си Mapping Technology.

В градовете ти просто не стой навън, ходиш в супермаркета, училището, в кампуса, къщата, в офиса, в метрото рядко ще ви остане в студа навън. The Бърнет е просто твърде горещо за закрито, но ще ви държи хубаво и удобно там, където това има значение.

Expedition Parka българия

Какво е най-големият недостатък на Burnett Парка? Аспираторът.

Каква е точната температура за яке Burnett? Това ще бъде между 10 и 20 в зависимост от Канада стандарти гъска. Но потребителите са докладвали чувство топло в 30 чак до 40. Това е много топло яке.

Expedition Parka българия

Няма нужда от допълнителни слоеве, като пуловери или ризи, проста риза T ще направи.

Това са най-добрите Канада гъска шуби за изключително студени градове и други градски райони. Стилен, тънък снабден и устойчиви на силни температури. Banff Парка, Citadel Парка, Онтарио Парка и more7 Съвети към днешна дата колумбийските Жените

Expedition Parka българия