Каламазу служители обявиха извънредно положение във вторник следобед, мобилизиране на местни ресурси, за да помогне в усилията за почистване и предупреди хората да стоят далеч от реката.

компанията заявиха, те нали знам още какво ще бъде общата цена на почистването, но добави, че това вероятно ще отнеме месеци, за да се изпълни. Rep. Фред Ъптън, R St. Joseph, каза федералните следователи са били изпратени в Канада, за да се определи дали компанията забавено отговор на предупреждение, че тръбопроводът има теч. В неделя вечер, за да докладва миризмата на масло. каза също отговора на фирма за разлива е недостатъчен.

Последните проливните дъждове, причинени на реката да се подува, което позволява на петрол, за да избягат от мерки за контрол и главата надолу към Каламазу.

Виж пълната sizeGazette / Джонатан GruenkeAn масло покрита Канада опити гъски да летят от река Каламазу в Калхун окръг във вторник.

Екипажите работят, за да се спре разпространението на река Каламазу петролния разлив

Даниел обеща да каквото е необходимо, за да се почисти щетите. управление на извънредни ситуации и здравни служители рибата и дивеча услугата и Калхун Каунти. ще донесе на всички ресурси, за да поеме по този почистване. Ние ще направим каквото е необходимо, за да направи нещата правилно. причина за разлива на петрол все още не е известна, съобщиха от компанията.

Company и федерални служители на околната среда сега се виждат Morrow Lake резервоар, създадена от водноелектрически язовир Morrow в Comstock Township като мястото, където почистването работници ще поставят крайното спиране на прогреса масло надолу по веригата.

Morrow езерото водата е относително спокоен, в сравнение с реката, тъй като се втурва чрез своите канали, предаде Асошиейтед прес, което ще направи по-лесно за почистване и ограничаване.

Comstock Township Длъжностни лица се надяват, че огромен разлив на нефт в река Каламазу може да бъде спрян при язовир Morrow в Comstock Township. Агенция за защита на околната среда. очакваните 840,000 галона суров петрол разлят понеделник в Talmadge Creek близо Маршал, само нагоре от река Каламазу.

, че водата е усвоена от дъното на езерото, и тъй като масло плува на повърхността, заявиха, че трябва да бъде в състояние да улови маслото и го премахнете, като се поддържа нивото на водата чрез изпомпване на вода от от по-долу.

Ако маслото се избяга в Мороу, Скот Corbin, директор управление на извънредни ситуации Алеган, каза язовир и езерце задържане в Отсего можеше или дори да спре маслото. Потребители на енергия хидроелектрическа централа на брега на езерото Allegan може да осигури още едно място за спиране на маслото от движещи се нагоре по течението.

Hybridge Lite Jacket българия

На пресконференция във вторник в Battle Creek, Патрик Даниел, президент и главен изпълнителен директор на Калгари, Алберта базирани Enbridge Inc., се извини за разлив на нефт.

късно във вторник, губернаторът Дженифър Granholm обявен за бедствие за Калхун окръг и засегнатите райони по поречието на река Каламазу надолу по веригата на Talmadge Creek. Rep. Марк Schauer, D Battle Creek, наречен криза разлив и обеща да настоява за изслушвания, за да проучи как е станало. Schauer информира президента Барак Обама за разлива във вторник сутринта.

ние се доближава до 48 часа и ние Дон разполагат с ресурсите на място и това масло е преместен мили надолу по реката, каза Ъптън. По-добре да им челно в съоръжение, защото ние идва след тях. Общият брой на 43,000 фута бум е изградена веднага надолу от мястото на разлива в опит да съдържа маслото. Фирмата разполага с екипи от пет държави работят денонощно, за да контролира маслото и да суче, тъй като голяма част от нея, тъй като те могат да се използват 30 вакуумни товарни автомобили.

цяло, повече от 200 фирмени и договорни работници са ангажирани в почистването, заяви, че компанията, в допълнение към няколко местни, щатски и федерални агенции.

Горе-долу по същото време, каза той, компютърната система, която следи тръбопроводи компанията посочват, загуба на налягане в участък от подземната тръба в района на разлива, с което предизвика автоматично затваряне на два клапана да спре в и извън потоци, сегрегация на три миля сегмент.

служители

Градът на Каламазу планира да закрие своя общинска добре поле близо Morrow Lake като предпазна мярка.

на 30 инчов газопровода, който е построен през 1969 г., се движи около 8 милиона галона суров петрол на ден между Griffith, Ind., за да Sarnia, Онтарио.

да изпаренията, свързани с петролния разлив на суров, хората са предупредени да се избегне (разходи) време в непосредствена близост около реката, съобщиха от окръга.

членка Rep. Боб Genetski се казва в изявление, че очаква маслото трябва да се съдържа дълго преди да достигне Saugatuck и Lakeshore региона. бързо и ефективно почистване отговор е много важно за местния туризъм и търговия, особено Hybridge Lite Jacket българия с венецианския фестивал идва този уикенд, заяви Genetski. всички хора, които в контакт, тя смята, че маслото ще бъде спряна до река и че никой няма да влиза езерото Мичиган или да заплашва нашите плажове. и Кати Джесъп допринесли за този доклад.

Хюстън базирани Enbridge Energy Partners LP, филиал на Enbridge Inc. в понеделник, след получаване на доклад от потребители на енергия работник, каза Стив Wuori, директор на тръбопроводи за компанията.