койоти страдат значително по задържане капаните на краката и примките, където те са счупени кости от капаните за задържане на крака. Понякога те гризе собствената си крак, каза Ник Райт, директор на животните правосъдието Канада.

Когато жалбата стартира миналата година Canada Goose отказа интервю, вместо да изпрати изявление за Global News казва в част, която те използват кожи от застрашени животни и само покупка кожа от сертифицирани канадските трапери. Време Канада гъска отказа всякакъв коментар по решението, или по друг въпрос, повдигнат с кожите им отрежете възможността той не е всичко, койот.

Bureau конкуренция капки разследване на фалшива реклама иск срещу Канада гъска

Източна Wolves, открити в Онтарио и части от Квебек и дълго известни като вид на специална грижа, може също да Mystique Parka магазин попаднат в капана на задържане на крака и убити.

Но месеца по-късно, без никакви подробности причините, Бюрото Конкуренцията е намалял твърдението, писане в част това разследване не е спазила изискванията на комисаря, че Канада (SIC) гъска представителства са неверни или подвеждащи в материален аспект канадски кожухарската промишленост настоя държат крака капани са хуманни в края на краищата, те са законни в Канада.

Линда Рътлидж е учил Източна Wolves широко и посочва, че когато източните Вълците бяха преоценени през 2015 г., те се превърна от специална грижа, за да са заплашени.

Mystique Parka магазин

За експерти за съхранение, че има проблем.