Cedar Creek има произволен брой студени пролетни потоци, вливащи се в него, което го прави идеален за набирането на млади пъстърва. Също така тя има такъв поток от вода, която през януари, когато портите на наводненията са затворени в подготовка за почистване на басейните за червена боровинка култура, на затънал преграден зона ще запълни в рамките на двадесет и четири часа.

W. Dayton направи летящ пътуване до Ню Гретна миналата седмица.

'Как Good Luck Point получил името си също е интересен. В война за независимост, Кол Coates, за когото е кръстен Coates Point, беше почти заловен от британците, но той пришпори коня си и заплува на животно от Point Coate за един кацане, която той нарича 'Good Luck Point', където той направи бягството му. Тя се нарича Good Luck и до днес. '

Ако всеки спортист се възползва от този съвет, той да не сложи в памет за следващата есен големия див Канада гъска, че ще го последват и да отговори на крясък повикването. Нека не пистолет барел се насочи към тази птица. Гъската е доста опитоми и ще го придружи по брега, наслаждавайки обществото му за това има няколко човешки спътници. Гъската е прекарал шест щастливи години тук. От края си полет не е най-доброто, тъй като лисица промъкна до него по време на сън една нощ и отхапа от крака му.

Потокът се издига в планината Misery, конци wasy му от другата страна на държавата, за да Double Trouble, минава Good Luck и се влива в Атлантическия океан между Томс Ривър и река Forked. потока на пъстърва е Cedar Creek и е открит от Ърнест Напиер, председател на Комисията. Такава находка е, че той постави в последната година 500 двегодишно пъстърва, отбеляза, че те прави добър и тази година имаше вагон (2500) на две годишни кафяви пъстърва пуснати в и сега този спорт е отворен за всички риболовци за стръв или лети леене.

Изглежда това място винаги е бил 'дружество град', населен единствено от хората, които са работили там, или в дъскорезницата или, по-късно, прибирането на боровинки.

'Как Double Trouble получи името си?', повтори мистър Краб. 'Good Luck, още по-надолу от Double Trouble, е родното място на универсалист църква в Америка. През 1770, на свещеника, който установил универсалист църква построена язовирна стена в този момент и бобрите и muskrats, според историята, проби през язовир и когато мъжете излязоха да го инспектира и видяха хаоса ковано той отбеляза, 'Още неприятности, двойна беда'. името остана. Ако ще се занимае с топографските карти на Ню Джърси, ще видите, Double Trouble е посочено. I поглеждам назад в записи в Пърт Амбой и да намеря Double Trouble споменато в дела още през 1790. '

Snow Mantra Parka българия

Double Trouble, Ню Джърси 01 юни: Добри новини от Double Trouble! Съветът на риба и дивеч комисарите е открил един наистина добре, но пренебрегвани пъстърва поток и го зареден.

През април водата се изпусна и вместо пет големи езера, съдържащи, да речем, 250 дка на вода, само дребни неща TREAM от десет до четиредесетфута останки широки.

Double Trouble е името на село в Бъркли град, в близост до Bayville и Beachwood. Тя е currentlyl на State Park, и все пак аз съм имал много малко късмет локализиране никаква информация за хората, които Snow Mantra Parka българия използват, за да живеят тук.

пъстърва риболовеца потока трябва да носят гумени ботуши, въпреки че не е необходимо в сухо време за банките са достатъчни, за да се запази едно от дори става мътна практически трудно. Гуми ще правят точно както и за trhe човек, който не притежава газене ботуши. Но за риболовеца, който е оборудван с всички paraphenalia, която върви с сивен редене, че е е ин поток към Уейд с, е от осем до дванадесет фута в дълбочина. За човек, който се радва да се хвърли от банката на steream е идеален.

Уорън Ван Брънт и Кларънс Saulsman са се върнали към дълга, след като прекара последната седмица в река Forked на болен списъка.

Snow Mantra Parka българия

Как Double Trouble получил името.

н Orter и N. Herbert прекарал понеделник в Quaker City.

Double Trouble може да предизвика смях и някои съмнения, но също толкова сигурно, колкото е налице Hell За Sartin рекичка в Кентъки, има Double Trouble в Ню Джърси. Scammell са в бизнес там и са имали късмет, толкова много, така че г-н Краб не вижда причина, поради която те не трябва да се обадите тяхната червена боровинка и боровинки бизнес и други техни индустрии на Double Trouble Дружеството. The Double Trouble Дружеството има рейтинг в Dun и Bradstreet му.

Cedar Creek е най-привлекателна за риболовеца при Double Trouble, където тя се влива през блата червена боровинка и е с отворен поток в продължение на няколко мили, докато най-накрая се вие ​​през гората на кедър, където леене глоба муха естествено е повече което трудно, отколкото в отворен. Потокът е известно, че само няколко рибари като поток pickerl, поради своята недостъпност, но бащата на господин Scammell поземлени десет инчов пъстърва на другия ден и на следващия пъстърва, която се повишава до неговата муха разбива лидер си и имат само един лидер с него, той не е в състояние да се върне.

Double Trouble е на западния път от Томс Ривър, три и половина мили от това място. Малко след напускане Томс Ривър, клон на Джейк, а по-скоро вероятно търсите пъстърва поток се предава и се влиза борови и кедрови гори и не къща е видим и страната изглежда като див като отдалечени секции на Адирондак или Мейн. Deer зайци и фазани изобилстват. Всъщност, г-н Краб почти отбеляза два докато пресичал Double Trouble язовир наскоро. Пристигане в Double Trouble човек може да лови риба по цял ден и не виждам човек с изключение на мъжете, работещи във фермата Краб.

Двойни проблеми