на първата по рода си спортисти предизвикателството ще се проведе в Fest август на Rolling Prairie Olde фермера, когато спортисти ще се състезават в стрелба с лък, арбалет, леене, и axemanship.

траур гълъби щата, 1 септември 18 октомври, 1 ноември 08 ноември 12 Dec. 10 януари; лимит владение 15 птица чанта / 45 птица.

Тези срещи ще се проведат във всяка от звената за управление на осемте, които контролират риболова Мичиган. Обществеността е поканен да присъства, за да се запознаят с предложените регламенти, задават въпроси и да обсъждат въпроси от местно естество. (EST) в D Sports Center, 8178 W. Main St. в Каламазу.

бекасина щата, 1-ти септември 16 декември; лимит притежание осем птици чанта / 24 птица.

Сезонът продължава да бъде затворена по moorhens.

В Мичиган СНП напомня ловци, които попадат пуйки ловни приложения вече са на Trillium Parka евтин разположение. Заявленията влезе в продажба 1 юли и ще бъдат на разположение през август 1. Таксата за кандидатстване е 5 $.

рекорд състояние за quillback carpsucker бе съборена от риба, уловена от Garrett Reid от Нашвил, щата Мичиган. на Харди Dam Pond в Нюейго 20 юни Рийд беше bowfishing. Рибата претегля 8.52 паунда и измерва 24 инча.

основните въпроси, които ще бъдат обсъждани на тези срещи са във връзка с планирана списък на улова и езера забавено освобождаване за бас риболовни турнири, chumming регламенти и намаляване лимит за Steelhead чанта в продължение на четири реки.

Rail (само Сора) щата, 01 септември 09 Ноември; лимит владение 25 птица чанта / 75 птица.

Teal щата, 5-ти септември 20 септември; лимит притежание шест птица чанта / 18 птица.

пуйка сезон 2015 есен изтича 15 септември до 14 ноември общо 51,850 лицензи са на разположение, включително 5,150 общи лицензии и 46,700 частни лицензи земя.

Състезателите ще бъдат класирани индивидуално във всеки случай, и голямата награда победителите в поделенията на възрастни и младежи ще бъдат определени от най-ниската комбиниран ранг за всеки спортист най-добрите две събития. Спортистите могат да влязат до четири събития и са в състояние отново да въведете отделни събития толкова пъти, колкото биха искали да подобрят шансовете си за спечелване. Голямата награда в разделението на младежта ще бъде сьомга и пъстърва риболовен рейс на езерото Мичиган на борда на 'Аз го направих', или той или тя може да избере за $ 100 подарък сертификат от Нов Prairie с лък вместо това. Всяка от индивидуалните победители събития осемте ще получи сертификат за $ 25 Cabela дар.

Канада гъска щата, 01 Септември 15; лимит притежание пет птица чанта / 15 птица.

поискани сезона

Trillium Parka евтин

предишното състояние рекорд quillback carpsucker беше хванат от Бенджамин Фрей, също на Харди Dam Pond през август, 2014 г., че рибата се претегля 8.25 паунда и измерва 22.62 инча.

Езерата да бъдат обсъдени, включват Charlevoix, Houghton, Бърт, Мълет, Харди Dam Pond, White, Muskegon, чайка, Gun, Кент, Portage Chain, Cass езеро, Wixom, и Half Moon верига.

Промяната на chumming разпоредби се отнася до което позволява не повече от един литър на приятел в притежание риболовец е. Предложението за намаляване на ограничението на Steelhead чанта отнася до MUSKEGON, Pere Marquette, Little Manistee и Big Manistee реките.

Индиана никога не са били променени от USFWS след подаване. Въпреки това, винаги има лек възможност за промяна. Ето защо, на датите по-долу, не трябва да се тълкуват като окончателно. The СНП ще обяви потвърдени дати и всички промени, след като федералните са отговорили.

Шестнадесет водни тела са предложени за улов и бас освобождаване турнири забавени. Хвани и забавено освобождаване означава временно задържане бас в жива добре за турнир тежи цели.

Уудкок щата, 15-ти октомври 28 ноември; три птица чанта / девет птица граница времето.

Както и в други години, тези дати не са окончателни, докато USFWS ги одобрява, което обикновено се случва в края на август. Датите на сезона попадат в рамката, предоставена от USFWS, така че не се очакват промени.

В Мичиган СНП е планирано публични срещи през юли, за да обсъдят няколко промени за регулиране на риболова, предложени за 2016.

дати Bird сезон предложени